dedko2022 написа:За мн Томаш има основна вина за тази загуба!
И да има вина е минимална. Основната е на изброените от мен неможачи. Сменяме ги през зимата и лятото и всичко ще е топ !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
dedko2022 написа:За мн Томаш има основна вина за тази загуба!
MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:За мн Томаш има основна вина за тази загуба!
И да има вина е минимална. Основната е на изброените от мен неможачи. Сменяме ги през зимата и лятото и всичко ще е топ !
dedko2022 написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:За мн Томаш има основна вина за тази загуба!
Е, кой ги е пуснал и подредил тези "неможачи, кой е подготвил отбора за този мач?! Да не можеш да биеш Септември и да се оправдаваш с футболисти е смешно!
redhooligan написа:dedko2022 написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:За мн Томаш има основна вина за тази загуба!
Е, кой ги е пуснал и подредил тези "неможачи, кой е подготвил отбора за този мач?! Да не можеш да биеш Септември и да се оправдаваш с футболисти е смешно!
Ти когато имаш 5 куци коне и нямаш възможност да вземеш здрави, но трябва да пуснеш 4 от тях да се състезават какво ще направиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта