ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул 05.11.2024 г. 14:30 FT: 0:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул 05.11.2024 г. 14:30 FT: 0:1

Мнениеот Liverpool_EC » 05 окт 2024 18:55

Добро първо и измъчено вроро полувреме. Хубаво е да има такива победи, ама досега играхме 10 мача срещу средняци (при цялото ми уважение към Милан). Срещу водещи отбори не мисля, че бихме устискали при такова мотане (т.н контрол от някои) на топката отзад. Алисон спаси мача, надявам се Келъхър да може да го замести успешно, както винаги досега. Ярош също е по-добър вариант от онзи шаран Адриан. Аз съм спокоен за вратарите засега.
За последните 5г Ливърпул има 28 мача от 12.30 и само 27 от 14.00 часа !!!!!! Никой друг не е даже близко до тази бройка.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 окт 2024 18:57

Поне явно очакванията са Алисон да се завърне навреме за мачочвете с Реал Мадрид и Ман Сити... :lol: Аз имам доверие на Келехер, че ще се справи. Лошото е, че ще трябва да пази на Емиратс, а "гънърите" там са доста лоши последните 2 сезона. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул 05.11.2024 г. 14:30

Мнениеот Liverpool_EC » 05 окт 2024 18:58

Ponko написа:Изключително важна ШИБАНА ЧИСТА МРЕЖА! Дано не е пирова само... Спечелихме благодарение на намесите на Алисън преди да се контузи. Жота след гола изтърва доста положения. Салах беше най-слабия отново. Слот най-после показа топки и го смени. Лошото е, че Диаз който се води, че е във форма не допринесе за 0:2...

Отново? Предния мач с гол и асистенция и играч на мача в повечето медии,за разлика от форума където сега Гравенберх е вече дежурен без значение какво точни е направил и какво са направили другите. Във форума никога не се е гледало мач за мач представянето на футболистите.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 окт 2024 19:06

Liverpool_EC написа:Добро първо и измъчено вроро полувреме. Хубаво е да има такива победи, ама досега играхме 10 мача срещу средняци (при цялото ми уважение към Милан). Срещу водещи отбори не мисля, че бихме устискали при такова мотане (т.н контрол от някои) на топката отзад. Алисон спаси мача, надявам се Келъхър да може да го замести успешно, както винаги досега. Ярош също е по-добър вариант от онзи шаран Адриан. Аз съм спокоен за вратарите засега.
За последните 5г Ливърпул има 28 мача от 12.30 и само 27 от 14.00 часа !!!!!! Никой друг не е даже близко до тази бройка.

+1. Мислех да напиша същото, но си ме изпреварил. Точно мотане е терминът. Сега навлизаме в серия от мачове срещу силни отбори и към края на октомври ще видим къде сме. Днес уморени ли бяха, но много грешки и не видях енергия в отбора. Все пак са три точки.

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 05 окт 2024 19:41

Здравейте,
Първо, искам да поздравя Понко за поредната мнооого добра и интересно оформена тема, защото без нея нямаше къде да си изливаме позитивната/респ. негативната енергия! Второ - честита поредна победа на любимия ни отбор! И не без значение - честита СУХА МРЕЖА! Помним многото сухи мрежи и добрата голова разлика в "Шампионския" ни сезон във измислената Висшата Арабско-Английска Лига. Най-важното: Алисън за пореден път показа и доказа защо е номер едно на вратарския пост в самата Бразилия! Да му пожелаем бързо оздравяване и все такива страхотни спасявания! Както каза някои по-нагоре - все пак имаме добри дори превъзходни вратари! Иначе за мача: Ми поредния мач изигран със шампионски стил и въпреки напъните на поредния чернодрешко да ни спъне.... ПАК си вземхме 3-те ТОЧКИ!!! И то заслужено, Палас играха много малко "чист" футбол... Повечето време или се търкаляха за фалове, или обратното- фаулираха при всяко единоборство...! Просто бяха подведени от съдията, че могът да правят каквото си искат на терена, ама май съдията малко се усети в последните 20-ина минути!? С оглед на съдийските балтии, съм доволен и от мача и от резултата! Просто при Слот мачовете текът "спокойно" , като си надиграваме внимателно и педантиччно пртивника по всички показатели! Ако нямахме толкова пропуски резултата спокойно щеше да е поне 3 или 4 на нула!!!

p.s. ХаХА, като прочетох коментарите над мене се сетих да " се попитам" риторично разбира се :) : аама тия как и кога обядват и с какво съвест ги изпращат играчите на такива натоварвания и то системно (само едни и същи) веднага след обяда! Това е направо извращение: не знам дали някой знае какво е да похапнеш на обяд и час или два след това - да се "юрнеш" да летиш като комета по терена на пълен стомах........ Майтапа настрана !!!

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 05 окт 2024 19:51

Liverpool_EC написа:
Ponko написа:Изключително важна ШИБАНА ЧИСТА МРЕЖА! Дано не е пирова само... Спечелихме благодарение на намесите на Алисън преди да се контузи. Жота след гола изтърва доста положения. Салах беше най-слабия отново. Слот най-после показа топки и го смени. Лошото е, че Диаз който се води, че е във форма не допринесе за 0:2...

Отново? Предния мач с гол и асистенция и играч на мача в повечето медии,за разлика от форума където сега Гравенберх е вече дежурен без значение какво точни е направил и какво са направили другите. Във форума никога не се е гледало мач за мач представянето на футболистите.

Аз пък мисляя, че Понко е прав! Салах днес игра по-слабо от последния си мач. Просто това, че е класен играч спор няма, но съобразно високата му класа - не показа достатъчно на терена, изглеждаше бавен или изморен или пък просто не му се тичаше!? Не оспорвам това което си написал за приноса му в мача, но това е малко за възможностите му , и решението на Слот да го замени е неоспоримо. За разлика от Клоп, Слот сега много не се церемони с никой играч и прави нещата ясни точни и ЛЕСНИ! Мисля, че Слот знае малко повече от нас кой как е играл и в каква моментна форма е, и това -кой е за смяна и кой НЕ!? Или не е така?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 окт 2024 00:54

Toni_BG написа:
Liverpool_EC написа:

Аз пък мисляя, че Понко е прав! Салах днес игра по-слабо от последния си мач. Просто това, че е класен играч спор няма, но съобразно високата му класа - не показа достатъчно на терена, изглеждаше бавен или изморен или пък просто не му се тичаше!? Не оспорвам това което си написал за приноса му в мача, но това е малко за възможностите му , и решението на Слот да го замени е неоспоримо. За разлика от Клоп, Слот сега много не се церемони с никой играч и прави нещата ясни точни и ЛЕСНИ! Мисля, че Слот знае малко повече от нас кой как е играл и в каква моментна форма е, и това -кой е за смяна и кой НЕ!? Или не е така?

Може би не разбра, че става въпрос за ползването на думата "ОТНОВО" най-слаб, за играча, който беше най-добър предния мач. За това говоря, а не за смяната на Салах. Иначе викаш, щом като Слот смени Салах за първи път в 9 мача, значи Слот не се церемони с никой :)))))))
Поне ни напомни, че Слот събра този отбор и знае всичко много по-добре от Клоп. Понеже написа едно мнение без да го споменеш и се притесних, че ти има нещо ;)

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 06 окт 2024 14:40

Liverpool_EC написа:
Toni_BG написа:
Liverpool_EC написа:

Може би не разбра, че става въпрос за ползването на думата "ОТНОВО" най-слаб, за играча, който беше най-добър предния мач. За това говоря, а не за смяната на Салах. Иначе викаш, щом като Слот смени Салах за първи път в 9 мача, значи Слот не се церемони с никой :)))))))
Поне ни напомни, че Слот събра този отбор и знае всичко много по-добре от Клоп. Понеже написа едно мнение без да го споменеш и се притесних, че ти има нещо ;)

Приятел, много се вживяваш , да знаеш! За това дали Слот се церемони или не - явно е, че не си съгласен не мога да споря за глупости, но я ми кажи в колко мача досега - когато Салах е играл слабо е бил сменяван от Клоп преди??? Изобщо Клоп бе толкова непостоянен и неуверен в решенията си спрямо повечето си "събрани" звезди, че направо дразнеше в редица от решенията си...просто проявяваше системно някаква там типична немска твърдоглава упоритост в решенията си... Гледаше например как отбора ни се "гърчи" в някои от срещите след 65мин - но... вместо да реагира със смени... смените му бяха почти винаги чак след 80-тата... Смешка... - а ако не ми вярваш - просто си направи някаква справка в статистиката. И съшо - това колко пъти Салах е играл ужасно слабо- но си е изигравал при Клоп целия мач! Клоп бе нерешителен и колеблив.... Отбора ни стана по-конкурентен в Англия чак след като се разкара краставия ни бивш капитан Хендерсън(който между другото щеше направо да си се пенсионира в отбора - ако сам не бе се полакомил за мнооого$$$$$, и не бе напуснал) , но е факт, че Клоп се бе хванал за него сякаш това е някаква мегазвезда...! Слот и Кооп са коренно противоположни личности поне най-малкото по една мноооооого ВАЖНА причина: А тя е - за Клоп никога не е било важно играчите да притежават и показват индивидуални технически качества в надиграването 1vs 1 , което за Слот е ОСНОВАТА на всичко!!!Затова и мисля, че до 3-4 години ако Слот се задържи в отбора - 65% от играчите ще са АУТ от този отбор!!! Запомни това от мен ... дори и по-рано може би - до 2-3г. може би Слот ще подмени разните дъървари които когато получат топката в краката си - не знаят какво да я правят.... а при КЛоп в 80% от времето му имаше в отбора такива поне по 3-4... а дори и повече.......такива! За него бе важно играча да търчи по топката като изоглавен, да пресира да "мачка: едва ли не силово противника.... а за надигравания, за тактиеси постройки, за пласиране и игра без топка.... за комбинации... никога там не е ставало дума...Играехме при Клоп; най-предвидимия и елемнтарен футбол, и противвниците ни постоянно изглеждаха страшно силни и добри,..... просто футбола на Клоп бе приятен и емоционален за окото, НО НЕ И ЕФЕКТИВЕН !!!
Аз харесвам Слот за това, че налага рационален ефективен и ясен футбол. Знае ясно какво да иска от всеки един свой играч и как да го накара до го изпълни. Го 3 години във витрината ни ще има поне още 3-4 отличия и поне една титла на Англия! И ще се радваме на много повече чисто и приятни победни мачове... а не инфааркните мачове на Клоп със вземаните победи с клизми и късмет.....

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 окт 2024 17:31

Забавен си (и с двете ударения). Ще има да ти четем глупостите с години явно. Тъп, предвидим и елементарен футбол който шамареше и Байерн и Барселона и (подозирам че минимум го харесваш като ти четa наклонностите) Гуардиола, последния го би и в Германия. Единствените с които не можехме да се надиграваме бяха Реал. Ще ти напомня че дърварите завършиха с 92 97 и 99 точки

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 06 окт 2024 18:26

Toni_BG написа:Приятел, много се вживяваш , да знаеш! За това дали Слот се церемони или не - явно е, че не си съгласен не мога да споря за глупости, но я ми кажи в колко мача досега - когато Салах е играл слабо е бил сменяван от Клоп преди??? Изобщо Клоп бе толкова непостоянен и неуверен в решенията си спрямо повечето си "събрани" звезди, че направо дразнеше в редица от решенията си...просто проявяваше системно някаква там типична немска твърдоглава упоритост в решенията си... Гледаше например как отбора ни се "гърчи" в някои от срещите след 65мин - но... вместо да реагира със смени... смените му бяха почти винаги чак след 80-тата... Смешка... - а ако не ми вярваш - просто си направи някаква справка в статистиката. И съшо - това колко пъти Салах е играл ужасно слабо- но си е изигравал при Клоп целия мач! Клоп бе нерешителен и колеблив.... Отбора ни стана по-конкурентен в Англия чак след като се разкара краставия ни бивш капитан Хендерсън(който между другото щеше направо да си се пенсионира в отбора - ако сам не бе се полакомил за мнооого$$$$$, и не бе напуснал) , но е факт, че Клоп се бе хванал за него сякаш това е някаква мегазвезда...! Слот и Кооп са коренно противоположни личности поне най-малкото по една мноооооого ВАЖНА причина: А тя е - за Клоп никога не е било важно играчите да притежават и показват индивидуални технически качества в надиграването 1vs 1 , което за Слот е ОСНОВАТА на всичко!!!Затова и мисля, че до 3-4 години ако Слот се задържи в отбора - 65% от играчите ще са АУТ от този отбор!!! Запомни това от мен ... дори и по-рано може би - до 2-3г. може би Слот ще подмени разните дъървари които когато получат топката в краката си - не знаят какво да я правят.... а при КЛоп в 80% от времето му имаше в отбора такива поне по 3-4... а дори и повече.......такива! За него бе важно играча да търчи по топката като изоглавен, да пресира да "мачка: едва ли не силово противника.... а за надигравания, за тактиеси постройки, за пласиране и игра без топка.... за комбинации... никога там не е ставало дума...Играехме при Клоп; най-предвидимия и елемнтарен футбол, и противвниците ни постоянно изглеждаха страшно силни и добри,..... просто футбола на Клоп бе приятен и емоционален за окото, НО НЕ И ЕФЕКТИВЕН !!!
Аз харесвам Слот за това, че налага рационален ефективен и ясен футбол. Знае ясно какво да иска от всеки един свой играч и как да го накара до го изпълни. Го 3 години във витрината ни ще има поне още 3-4 отличия и поне една титла на Англия! И ще се радваме на много повече чисто и приятни победни мачове... а не инфааркните мачове на Клоп със вземаните победи с клизми и късмет.....
Изображение
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”