Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 04 окт 2024 23:20

От сега ви казвам, че това със стадиона е измама. Събарянето на А сектор беше грешка (макар че да гледаш от новия и стария сектор да е съвсем различно). Активните фенове на "Левски" трябва да се противопоставят активно на това! Мръсната хунта ще ни затрие! Нека се сменят времената (дано), тогава да се действа. В България на Пеевски - не.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2024 23:22

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 05 окт 2024 07:56

Спокойно, стадион ще ви бъде построен и то сравнително бързо, особено като се има в предвид накъде отиват изборите.
Без значение как, какво и защо, смятам че поне половината от отборите в А група трябва да имат нови стадиони.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 окт 2024 08:39

metodito написа:От сега ви казвам, че това със стадиона е измама. Събарянето на А сектор беше грешка (макар че да гледаш от новия и стария сектор да е съвсем различно). Активните фенове на "Левски" трябва да се противопоставят активно на това! Мръсната хунта ще ни затрие! Нека се сменят времената (дано), тогава да се действа. В България на Пеевски - не.

Стадионите построени корупционно все някога ще започнат да убиват хора, както се случва с магистралите и пътищата на банкянския тулуп.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2024 09:19

realno написа:
metodito написа:От сега ви казвам, че това със стадиона е измама. Събарянето на А сектор беше грешка (макар че да гледаш от новия и стария сектор да е съвсем различно). Активните фенове на "Левски" трябва да се противопоставят активно на това! Мръсната хунта ще ни затрие! Нека се сменят времената (дано), тогава да се действа. В България на Пеевски - не.

Стадионите построени корупционно все някога ще започнат да убиват хора, както се случва с магистралите и пътищата на банкянския тулуп.

Точно така. Като гледам снимките какво правят на "Лаута"... ужас.
Да не говорим, че инвеститор, спонсор, не знам кой, може да се врътне по никое време и кой откъде е.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 05 окт 2024 09:31

realno написа:

Магистралите убивали хора :) :). Малееее, тук копаете дъното сериозно. Аз редовно пътувам по тия магистрали и знам, че хората или ги убиват други хора или се самоубиват, което е по-добрият вариант. При всички положения не са виновни магистралите, а задкормилните устройства.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 окт 2024 10:20

Генчев дали си е такъв , дали го съветват така или нещо с част от феновете флиртува ?
Захапа тирето , захапа жълтата кочина , ще видим при следващата ни среща с хегемона как ще процедира.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 окт 2024 11:02

Тоя Папазки ебаси балъка :lol: купил на Тирето ЛЕД система :lol: :lol: никакъв бизнесмен не е
Нашия собственик също купи ЛЕД система , но на негова фирма и я отдава на Левски под наем. И я държи на Георги Аспарухов на слад ......без наем :roll: :roll:
Милото ни Мило

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 окт 2024 11:17

Sens85 написа:Спокойно, стадион ще ви бъде построен и то сравнително бързо, особено като се има в предвид накъде отиват изборите.
Без значение как, какво и защо, смятам че поне половината от отборите в А група трябва да имат нови стадиони.

Аз пък казвам като се вижда накъде отиват изборите,че е по-добре нищо да не се строи

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 окт 2024 15:53

SANSIRO7 написа:
realno написа:

Магистралите убивали хора :) :). Малееее, тук копаете дъното сериозно. Аз редовно пътувам по тия магистрали и знам, че хората или ги убиват други хора или се самоубиват, което е по-добрият вариант. При всички положения не са виновни магистралите, а задкормилните устройства.

Девиза на заблудените гербаджии: бий ме, кради ме, аз пак ще те обичам.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”