11 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 04.10.24 петък 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 11 кръг Ефбет лига /Славия - Черно море/ 04.10.24 петък 20.00ч.
Погледнато отстрани играхме с мноого слаб противник отстъпващ ни по всички показатели, но необяснимо защо им легнахме! Жалко! Целият отбор игра "ганкиното"....явно трябва да има чистка в отбора.
Безобразни. Срещу по- класните можем, срещу най- големите злета губим. Лошото е че не е далеч и мача с Берое. Просто не е сериозно, донякъде само Дуду, Живко и Росен не заслужават критика.
Vladislav написа:Безобразни. Срещу по- класните можем, срещу най- големите злета губим. Лошото е че не е далеч и мача с Берое. Просто не е сериозно, донякъде само Дуду, Живко и Росен не заслужават критика.
Трябва да се отбележи също и играта на Пл.Илиев. Изключителен професионалист! Във всички мачове при нас играе на ниво! Огромна грешка на Илиан,че на взе Пламен в национала, а вика Дюлгера който де факто приключи с кариерата си и ще е до пенсия пейка в ловешкото Цска.
Най-слабият ни мач. В нападение без никакъв шанс да вкараме, а за капак и тази детинска грешка на Васко. Секунди преди това той пак неконцентриран не успя да овладае една топка, където излизахме на контра. Виктор го разнасяха като ла.нян вестник на фланга. Изглеждахме много зле, а проблемите в атака се задълбочават и единственият начин да вкараме е от статично положение със защитниците.
И Васко, и Виктор много пъти са ни вадили както се казва. Като на двамата не им тръгне играта, като ги няма Влатко и Димов, като и Сула е нула- така става. Майната му на тъпия гол, ние по никакъв начин не реагирахме. И да, Пламен си се справя отлично. Бездушен мач, дано се вземат поуки.
Не можах да гледам! Не е възможно е да имам мнение за мача. Погледнато по-отгоре обаче... с правилно управление, дело на отличен мениджър-треньор и пари може да се постигне много. Без последното таванът е видим. Една година се постига, друга - не. Надскачането на логиката е невъзможно.
Другия мач ще бием и така...
Само Черно море!
Другия мач ще бием и така...
Само Черно море!
Таолкова идиотски гол скоро не са ни вкарвали. Не мога да си намеря място от яд вече втори ден.
greenpeak написа:Таолкова идиотски гол скоро не са ни вкарвали. Не мога да си намеря място от яд вече втори ден.
Не е проблема толкова че са ни вкарали, а че и една седмица още да играхме ние нямаше да вкараме. И то срещу слаб отбор, освен всичко и с кадрови проблеми. Със загуба на точки от отбори като Славия и Локо Сф няма да стане.
На мен друго ми е интересно в този мач. Съдиите ни порязаха брутално, корнери, дузпа. Илиан, който винаги ги коментира за далеч по-малко не обели и дума. Дори самият Сула не протестира особено, нищо че бе наясно, че е 100% дузпа. Целият отбор с плебеите игра максимално надъхано, а днес точно обратното. Доста въпроси без отговори.
На мен ми се струва, че националите ни си бяха взели почивка през този мач. Главите им бяха другаде и резултата си пролича. Димов бавен и тромав, ама поне ги овиква и ги държи в ред и дисциплина. Въпреки този мач защитата ни си е много добре. В нападение обаче нещатата започват да ми изглеждат все по-отчайващи.