11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 11 Кръг/ЦСКА - Септември /05.10.2024/ 17:30
Съгласявам се. Ако имахме още един "читав" дефанзивен халф - Ето'О напред е доста добра идея !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ето О си тежи на мястото, не бих го изпратил напред. Това че има добри извеждащи пасове е супер, някой трябва да изнася топката от защита в нападение този преход е много важен. Ако ще местим някой от опорните напред, по-добре реализатор като Кареасо вкарвал е много пъти. По принцип за позицията зад нападателя имаме и много други опции, и тримата норвежци, и Шопов и Илиев. Проблема е ,че желаещите за тази позиция са много повече от можещите :) поне за сега. Все пак избора си е на Томаш и най- удачния вариант към този момент си остава Линдсет.
Зад нападателя трябва да играе футболист с бърза мисъл като Хайнц, като профил е идеален за целта, но само ако си върне формата. Защото в тази игра трябва и тичане, само с мислене не става.
Само ЦСКА
Зад нападателя трябва да играе футболист с бърза мисъл като Хайнц, като профил е идеален за целта, но само ако си върне формата. Защото в тази игра трябва и тичане, само с мислене не става.
Само ЦСКА
Ето че и Черно море изгуби 3 точки, което прави мача утре от задължителен, още по задължителен.
Ако успеем да се доберем до топ четири ще го приема за успех на фона на старта.
Един от най-големите плюсове на Ето'о са именно дългите извеждащи пасове от позицията пред защитниците, не са много футболистите които го могат, затова не смятам че трябва да го пускат напред. Вече не помня от кога чакаме подобен дефанзивен халф.
Ако Хайнц беше във формата, която беше преди около година, щяхме да сме топ, даже ме хваща яд като се сетя...
Ако успеем да се доберем до топ четири ще го приема за успех на фона на старта.
Един от най-големите плюсове на Ето'о са именно дългите извеждащи пасове от позицията пред защитниците, не са много футболистите които го могат, затова не смятам че трябва да го пускат напред. Вече не помня от кога чакаме подобен дефанзивен халф.
Ако Хайнц беше във формата, която беше преди около година, щяхме да сме топ, даже ме хваща яд като се сетя...
На този етап е така. А и ако е напред ще загубим част и от неговата много силна игра в защита, където отнема доста топки, бори се и е много полезен като цяло.
Донякъде съм съгласен и за тезата ти за Хайнц, че ако навлезе във форма има шанс да измести дори Линдсет на 10-ката и да е по-полезен и разнообразен в атака. Но трябва и в защита да е полезен.
Все още не е напипал най-добрия и оптимален състав Томаш и това е нормално. Говоря за атакуващите играчи най-вече. Но като гледам за момента са си това- Локило и Фаетон по крилата, Коялипу в атака. За 10-ката както казах може да се помисли. Както и за Исека като евентуално крило.
За игра с двама нападателя не знам доколко ще се получи. А и нямаме резервен нападател, който да е на нужното ниво. Така че на този етап по-скоро не. Само при негативен резултат в полза на противника като план Б с цел обръщане на мача. Иначе от самото начало на мача с Исека и Коялипу аз не бих играл на този етап.
Донякъде съм съгласен и за тезата ти за Хайнц, че ако навлезе във форма има шанс да измести дори Линдсет на 10-ката и да е по-полезен и разнообразен в атака. Но трябва и в защита да е полезен.
Все още не е напипал най-добрия и оптимален състав Томаш и това е нормално. Говоря за атакуващите играчи най-вече. Но като гледам за момента са си това- Локило и Фаетон по крилата, Коялипу в атака. За 10-ката както казах може да се помисли. Както и за Исека като евентуално крило.
За игра с двама нападателя не знам доколко ще се получи. А и нямаме резервен нападател, който да е на нужното ниво. Така че на този етап по-скоро не. Само при негативен резултат в полза на противника като план Б с цел обръщане на мача. Иначе от самото начало на мача с Исека и Коялипу аз не бих играл на този етап.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Без Скаршем - имал лек здравословен проблем !
Помня, че когато Хайнц получеше топката знаех че ще се случи нещо интересно, имаше абсолютно всичко необходимо за 10-ка.
Лошото е, че проблема му не е физически а по-скоро в главата и не знам дали при нас някога ще успее да си върне формата.
Преди даже не си и помисляха, че има шанс да му отнемат топката и правеше страхотни пасове без никакво забавяне, сега 8 от 10 са му грешни...
Ако все пак успее, направо ще заспи при схемата с която играем сега.
Лошото е, че проблема му не е физически а по-скоро в главата и не знам дали при нас някога ще успее да си върне формата.
Преди даже не си и помисляха, че има шанс да му отнемат топката и правеше страхотни пасове без никакво забавяне, сега 8 от 10 са му грешни...
Ако все пак успее, направо ще заспи при схемата с която играем сега.
Групата на ЦСКА:
1. Густаво Бусато
25. Иван Дюлгеров
15. Тибо Вион
18. Мика Пинто
6. Лиъм Купър
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
4. Християн Петров
13. Браян Кордоба
3. Сейни Санянг
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
99. Джеймс Ето’о
73. Илиан Илиев
14. Тобиас Хайнц
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
11. Матиас Фаетон
77. Годуин Коялипу
45. Аарон Исека
Наказани: няма.
Контузени: Улаус Скаршем, Георги Чорбаджийски, Мартин Стойчев.
1. Густаво Бусато
25. Иван Дюлгеров
15. Тибо Вион
18. Мика Пинто
6. Лиъм Купър
19. Иван Турицов
5. Лумбард Делова
4. Християн Петров
13. Браян Кордоба
3. Сейни Санянг
22. Джейсън Локило
26. Марселино Кареасо
99. Джеймс Ето’о
73. Илиан Илиев
14. Тобиас Хайнц
10. Джонатан Линдсет
8. Станислав Шопов
11. Матиас Фаетон
77. Годуин Коялипу
45. Аарон Исека
Наказани: няма.
Контузени: Улаус Скаршем, Георги Чорбаджийски, Мартин Стойчев.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Сега виждам, че Зюмюр също не е в групата.
Доста дъжд падна за няколко часа в София.
MASTER_COOL написа:Сега виждам, че Зюмюр също не е в групата.
Не е обявен че е контузен, вероятно е решенив на Томаш.
Санянг обаче пак е в групата.