Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

CapitanePuyol

Re: Без цензура!

Мнениеот CapitanePuyol » 04 окт 2024 00:31

Тоя па носталгик се връща в 2003г...Ние пък отстранихме Лацио 2014г, а в групите бихме на 2 пъти ПСВ с по 2-0, същия сезон 2013/2014 в Лига Европа !
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 окт 2024 00:34

CapitanePuyol написа:Тоя па носталгик се връща в 2003г...Ние пък отстранихме Лацио 2014г, а в групите бихме на 2 пъти ПСВ с по 2-0 !

Ето че и ти си носталгик, да ти споменавам ли ние кои още сме отстранявали?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

CapitanePuyol

Мнениеот CapitanePuyol » 04 окт 2024 00:36

Толкова участия в групи на евротурнирите няма да постигнете и до 2100та година. Айде лека...
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 04 окт 2024 00:43

damyanov1963 написа:
The_Miz написа:
Dust написа:Филмът за Гунди още не е излязъл официално, но мисирките са почнали от сега на плюят
https://blitz.bg/sport/hit/lzhat-li-ni- ... e_vignette
Какво ще спечелят от всичко това не зная, но са пълни олигофрени.

Или може би на някои хора им е писнало да слушат митове и легенди?

Тогава се поинтересувай кое погребение е събрало толкова хора, колкото на Гунди.

Какво ме интересува колко хора е имало? Да не би от Милан да са били там? Винаги, когато стане дума за Гунди, почвате с някакви бабини деветини от сорта на как Милан му се молили да отиде, Еузебио му се кефил, кокошките не кудкудякали докато спи, раздавал череши в автобуса и тем подобни. Това като Кривия, който щял да замества Зидан в Ювентус, и Гонзо в Барса. А през това време имаш Стоичков, Бербатов, Любо Пенев, Костадинов, Мартин Петров, Стилиян Петров и други, които са доказани имена, ама ти ми говориш колко хора имало на погребението на Гунди.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 окт 2024 01:20

The_Miz написа:
damyanov1963 написа:
The_Miz написа:
Dust написа:Филмът за Гунди още не е излязъл официално, но мисирките са почнали от сега на плюят

Тогава се поинтересувай кое погребение е събрало толкова хора, колкото на Гунди.

Какво ме интересува колко хора е имало? Да не би от Милан да са били там? Винаги, когато стане дума за Гунди, почвате с някакви бабини деветини от сорта на как Милан му се молили да отиде, Еузебио му се кефил, кокошките не кудкудякали докато спи, раздавал череши в автобуса и тем подобни. Това като Кривия, който щял да замества Зидан в Ювентус, и Гонзо в Барса. А през това време имаш Стоичков, Бербатов, Любо Пенев, Костадинов, Мартин Петров, Стилиян Петров и други, които са доказани имена, ама ти ми говориш колко хора имало на погребението на Гунди.

Не е през това време, а след като вече беше разрешено на български футболисти да играят в чужбина. Схващаш ли разликата? Ако за тебе не е легенда този на който на погребението му море от хора от цяла България залива София(това го казва и Митата Якимов), посочи някоя по-голяма легенда. Гунди без да играе в голям европейски отбор, вкарва голове на най-големите европейски отбори по онова време - на Бенфика с Еузебио, Торес и Симоеш - 3, на Милан с Ривера и Шнелингер - 2, на Португалия пак с Еузебио, Тореш и Симоеш - 3, на Белгия - 2 с които ни класира на СП в Англия, където отбелязва единствения гол за България, с/ у Унгария със самостоятелен рейд от центъра а унгарците стоят, като препарирани и след мача на въпроса защо, отговарят, че като гледали Гунди с топка в краката, сякаш се хипнотизирали, това е втория гол на България на СП, първия пак той го отбелязва на предишното в Чили, когато е само на 19 години. Ами шедьовъра му с/у Англия на Уембли?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

The_Miz
Контакти:

Re: Без цензура

Мнениеот The_Miz » 04 окт 2024 01:49

damyanov1963 написа:
The_Miz написа:
damyanov1963 написа:
The_Miz написа:

Не е през това време, а след като вече беше разрешено на български футболисти да играят в чужбина. Схващаш ли разликата? Ако за тебе не е легенда този на който на погребението му море от хора от цяла България залива София(това го казва и Митата Якимов), посочи някоя по-голяма легенда. Гунди без да играе в голям европейски отбор, вкарва голове на най-големите европейски отбори по онова време - на Бенфика с Еузебио, Торес и Симоеш - 3, на Милан с Ривера и Шнелингер - 2, на Португалия пак с Еузебио, Тореш и Симоеш - 3, на Белгия - 2 с които ни класира на СП в Англия, където отбелязва единствения гол за България, с/ у Унгария със самостоятелен рейд от центъра а унгарците стоят, като препарирани и след мача на въпроса защо, отговарят, че като гледали Гунди с топка в краката, сякаш се хипнотизирали, това е втория гол на България на СП, първия пак той го отбелязва на предишното в Чили, когато е само на 19 години. Ами шедьовъра му с/у Англия на Уембли?

Под “през това време” имам предвид, че има играчи, които са постигнали много повече от него, а не, че са играли, когато той е играл. Ако искаш играчи от неговото време, които са постигнали повече от него, можеш да вземеш един Петър Жеков, който е носител на златна обувка. Аз не казвам, че Гунди не е легенда, а казвам, че има много по-успели от него. Следователно той няма как да е най-голямата легенда на българския футбол, както много левскари се опитват да го изкарат. Стоичков е голмайстор на световно първенство и носител на златна топка, а ти ми обясняваш как Гунди бил хипнотизирал Унгарците с един гол. Голът му срещу Англия също в супер преекспониран, най-малкото защото е в контрола, а не в официален мач. Направо и Владо Стоянов да го обявим за най-добрият български вратар, защото е хванал дузпа на Роналдо в контрола.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 окт 2024 01:53

Един въпрос към цесекарите(сегашния припоци), които казват, че погребението на Гунди е организирано и стотиците хиляди са закарани там насила от МВР, техните татковци и дядовци, които предполагам също са цесекари, били ли са на погребението и ако не са били, как така МВР-то не ги е накарало?
Аз бях на погребението, тогава бях на 8 години и единия ми брат, който е с 6 години по голям от мене ме заведе с още няколко момчета от махалата без никой да ни кара. През цялото време ме стискаше за ръката за да не се загубим, защото навалицата беше страшна, от Герена тръгнахме към Орландовци, просто тълпата ни влачеше, като течение на река, по едно време почнах да се задушавам, тогава видях възрастни мъже да плачат, като деца. Около Герена имаше пожарни, които бяха готови да ни разпръснат с водни струи, но не го направиха, явно не се подчиниха на нареждането на МВР.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 окт 2024 09:19

Добро утро, от Пилзен-Лудогорец очаквах по-качествен мач, но точката си е точка- 300 хиляди лева.Не знам защо треньора на Лудогорец ми приличаше на ходещо коледно дърво :) .Сега за тези прословути 5 млн долара които давали италианците за Гунди, явно наистина през тези години е имало забрана чужденци да играят в Италия , но сигурно е имало врати да се натурализират по някакъв начин.Трябва да гледате реално на нещата, през 1967-1970 г. рекордните трансфери за футболисти са били под милион долара.Преди време беше ми попаднала справка, че около 1970 г. в Италия е мината бариерата от 1 млн долара и за някакъв италиански футболист са платени 1,1млн. долара.През 1973г. Барселона купува Кройф за 2млн.долара, през 1981г. Ювентус плаща 1,7 млн долара за Паоло Роси, а през 1982г. Марадона отива срещу 3 млн.долара в Барселона.Така, че през 1968г. няма как да се платят 5 млн долара за футболист.Толкова за това, сега за очакванията от филма за Гунди, дано да е добър, естествено, че ще има интерес.Малко ме притеснява, че Иван и Андрей са намесени в този филм, не съм видял досега да са направили нещо стойностно.Неприятно впечатление ми направи едно тяхно изказване по една телевизия, че видите ли синът на Гунди щял да се запознае с баща си от филма им.Андрей Аспарухов е изключително интелигентен и умен човек и предполагам знае всичко за баща си от майка си, роднините и многобройните оригинални кадри запазени с мачове и интервюта с баща му.Хубав ден Ви желая.
Последна промяна от peliforewer на 04 окт 2024 09:41, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 окт 2024 09:29

Браво на десет милионния в евра Карбовски.
Все така да абе еврохегемона.
Също и Туритцата!Винаги един от нас
САМО ЛЕВСКИ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 окт 2024 12:09

Припоци, Чинков що го няма втори кръг в нарядите?

Върни се в “Левски”