Много жалък мач. Честно казано не си спомням двубой на Реал Мадрид, в който нашите футболисти да са направили толкова малоумни грешки, коя от коя по-скандална. То не беше при пас, то не беше при заставане, то не беше при изкарването на жълти картони, то не беше при удар от четири метра от пред вратата .....
5 гостувания този сезон - във всяко от тях се представихме адски слабо и нищо позитивно не си видя в тях
някой да прочете на играчите правилника на новия формат на ШЛ, кой кога се класира и какво се гледа при равни точки, защото от предишния мач очевидно не го знаят, а днес затвърдиха мнението ми
язък за големите очаквания на многобройна част от нашите фенове
ШЛ: Лил - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Лил - Реал Мадрид, Сряда от 22:00 ч.
След този резултат и с оглед на предстоящите съперници най-вероятно ще се простим с шансовете да завършим в топ 8.
RMCF написа:След този резултат и с оглед на предстоящите съперници най-вероятно ще се простим с шансовете да завършим в топ 8.
Почти е сигурно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Анчелоти е изчерпан и трябва да бъде сменен! По-жалка игра може да се види само в нашите аматьорски групи.
Камавинга явно никога няма да се научи да не прави малоумни нарушения за картони.
Камавинга явно никога няма да се научи да не прави малоумни нарушения за картони.
Май съвсем скоро този сезон ще го пишем ''надежда всяка тука оставете''.
-
CapitanePuyol
Това е просто 1 загуба, кво сте се спекли толкоз...
Нас пък ни биха Монако, а Осасуна направо ни отнесоха, и въпреки това сме с надеждите за трофей тоя сезон, а вие от 1 загуба закрихте отбора.
В ШЛ специално много пъти продължавахте като 2ри в групата, но после стигахте далеч в турнира и често го вдигахте, въпреки неубедителните игри през есента. Пилците се броят напролет.
Нас пък ни биха Монако, а Осасуна направо ни отнесоха, и въпреки това сме с надеждите за трофей тоя сезон, а вие от 1 загуба закрихте отбора.
В ШЛ специално много пъти продължавахте като 2ри в групата, но после стигахте далеч в турнира и често го вдигахте, въпреки неубедителните игри през есента. Пилците се броят напролет.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Хубава загуба , дано се вземат поуки и да се тръгне нагоре ,иначе нулев сезон , но и това е поносимо,малко се пренаситихме от трофеи .
Не е просто една загуба, а поредица от мачове, в които виждаме слаба игра на Реал Мадрид. Днес обаче всичко преля чашата с оглед на безумните отигравания на някои наши играчи.
На мен лично ми е все тая за ШЛ. 6 за 10г са нереални, всичко вече е бонус до 2040. :D Интересува ме Ла Лига и играта ни.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
CapitanePuyol
Не знам сигурно за 5ти път те поправям, че са 6 за 11 години - 11 издания на ШЛ от 2013/2014 до 2023/2024г включително - затова стават 11.
Иначе за периодизацията съм съгласен, обаче сега кръга на потенциалните носители на ШЛ е стеснен до едно 6-7 отбора. По времето на КЕШ не е било така, затова и няма как да имате такава голяма пауза като в периода 1966 - 1998 без титла.
Иначе за периодизацията съм съгласен, обаче сега кръга на потенциалните носители на ШЛ е стеснен до едно 6-7 отбора. По времето на КЕШ не е било така, затова и няма как да имате такава голяма пауза като в периода 1966 - 1998 без титла.
Рашка капут, Буданов салют !