Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 01 окт 2024 15:29

honda написа:
koisa написа:Илиан Илиев напълнил националния с резервите на 11-ят в класирането... От Левски извикал само Колев. :oops:

За което аз му благодаря. Аз лично не съм по никакъв начин разстроен от този факт. Предпочитам нашите играчи да тренират с нашия отбор. А за резервите на тирето - няма как, плащат заплата на синчето му.

Аз също не съм разтроен. Даже Колев да не бяха извикали, щеше да е още по-добре. Въпросът е по-скоро принципен... Защо точно тези твърди резерви, а не някои, които поне играят редовно в отборите си?!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 окт 2024 15:38

Нищо ново - Илиан се е проявил като Гонзо с поредните велики реформи в българския футбол.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2024 16:19

1914.1902 написа:Нищо ново - Илиан се е проявил като Гонзо с поредните велики реформи в българския футбол.

Все наши момчета, пили левскарско мляко, макар и не юнУшки. Но хонда-та е прав - нямаме нужда от разпиляване на играчите в момента, все пак идва "вечното" дерби за над половината левскари :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 окт 2024 11:54

Тодор Батков даде голямо интервю пред „Канал 3“, в което разказа много любопитни неща за престоя си начело на Левски и болната тема с Мъри Стоилов. Предлагаме ви най-интересното.

За оттеглянето му от Левски

Накрая отидох и казах: „Айде момчета, взимайте го“. Няма да кажа кои са, но вие се досещате. Казах им да се закълнат, че няма да баталясат клуба. Заклеха се и така…

За Мъри Стоилов

Мъри Стоилов е най-добрият треньор на Левски през този век, но аз също имам немалка заслуга за това. Когато трябваше да спре с футбола, аз лично отидох на стадиона и казах, че ще му направя бенефис и ще си получи заплатите. Аз го уредих да вземе лиценз за 2 месеца по ускорената процедура. Говорих с професор Шишков, който даваше лицензите. Оказа се, че Стоилов не се беше явявал изобщо. После му помогнахме с Лапорта и Лъчо Танев да отиде в Барселона. След това да поеме един от юношеските национални отбори.

Април 2004-а, когато казах на Мъри Стоилов, че ще поеме Левски на мястото на Гочето и Жужо, той се просълзи. Казах му: „Мъри, недей да ми ревеш, иди вкъщи и помисли“. На другия ден той дойде и ми представи така наречената програма 2004-2007. И аз съм стоял винаги зад него. Желязно! Дори първата година, когато отборът не тръгна добре, помните с Беверен тия истории… Аз стиснах зъби, макар че не съм свикнал да губя. И не съм му отказвал нищо. Заплати, допълнителни пари по секретен договор с мен, искане на футболисти… Всичко това беше много добре до 2007-ма, но тази история с финландците (Тампере) много ме ядоса. Имахме блестящ сезон с дубъл. Бяхме купили играчи за над 3 милиона евро с парите от Шампионската лига. Другата част отидоха в стадиона, общежитието, а всеки от футболистите взе между 100 и 120 хиляди евро премия чисто. Предната година аз реално от джоба си дадох същите премии и за Купата на УЕФА. Паднахме от ЦСКА ноември 2007-а, ако не се лъжа. Повиках Мъри и го попитах какво става. Бях им казал заедно със Сираков да дадат символично оставки, но те го направиха демонстративно, пред медии и така нататък. Извинявайте, но това е нагло поведение! Аз съм ги отглеждал, обгрижвал, хранил, поил и така нататък.

Какъв беше проблемът с Наско? Еми той просто не идваше на „Герена“. Неговата функция беше само за респект на играчите, с неговите слонски шеги, да играе джитбол, за да може Стоилов да държи съблекалнята. Но той не идваше със седмици. Мъри каза, че не е моментът да се маха Наско. Оставих ги така, но ги предупредих, че този резил не може да продължава. Накрая не ми издържаха нервите, но не съм сбъркал, защото аз така помогнах и на Мъри. Имаше ефект на отрезвяването. Виж къде стигна после. Аз нямам нищо против него. Горд съм, че имам заслуга той да стане треньор.

За разрива между Мъри и Наско

Народната любов малко замъгли съзнанието на Стоилов. Бидейки най-добрия треньор, даже аз съм на заден план, макар че харчеха моите пари, моите организации и хватка. Така или иначе хората приемаха, че заслугата е на Стоилов. И след като се върна, отборът тръгна добре и Мъри реши, че може да узурпира целия Левски. Е, няма как да стане. И така тръгна разривът между него и Наско. Той се сгоди с тия момчетата от НКП и по-скоро „София Запад“. Дори Фъргюсън не го е поискал това, извинявай. Да, той искаше да завземе клуба през тях. В което няма лошо, но аз не виждах как може да организира, да осигури финансирането и структурирането. Затова аз взех страната на Наско.

Време е да заровят томахавките. Ако трябва, аз ще посреднича, защото ние сме Отбора на народа.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 02 окт 2024 17:50

Батков много е говорил! Краткото заключение е СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!!!! ББ е зад Сираков и зад сдружението също ако се вярва на всичко и си организира вътрешни войни и коалиции в Левски като загрявка за изборите!!!!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 окт 2024 18:08

scooool написа:Батков много е говорил! Краткото заключение е СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!!!! ББ е зад Сираков и зад сдружението също ако се вярва на всичко и си организира вътрешни войни и коалиции в Левски като загрявка за изборите!!!!

А Батков е в листите на банкянския схемаджия. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 окт 2024 18:55

scooool написа:Батков много е говорил! Краткото заключение е СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!!!! ББ е зад Сираков и зад сдружението също ако се вярва на всичко и си организира вътрешни войни и коалиции в Левски като загрявка за изборите!!!!

Добро утро, а Борат е лъжец с претенциЙ и вече скъсан джоб!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2024 21:38

БАТКОВ ВЪН!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 окт 2024 09:59

Батков бил застанал зад Наско , вчера слушах двамата опосуми колко много били доволни от работата на Сираков :? :?
Насето буквално хариза клуба срещу "спонсорски договор" който е повече в полза на "Спонсора" от колкото на Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2024 11:51

Направо ме е яд, че си загубих час и нещо от живота, за да слушам глупостите и демагогиите на мустакатия тарикат.
- Давал бил лични пари от джоба си. Добре, ама на изпроводяк излезе, че е натряскал кредити, които Левски трябваше да връща. Аман от "давачи" в родния футбол - ей ги и последните два примера във Варна и Пловдив. Гнусни, лъжливи тарикати! Давали от джоба си, давали от сърце за футбола, ама после си търсят милионите..
- Не му били взели Левски. Просто в оня момент трябвало да му помогнат, ама не му помогнали. Бил пробвал с акции (е, идеята не беше негова и се дърпа като магаре на мост Левски да се разделя с акции срещу свежи пари надреща, ма нейсе)... после му писнало, понеже имал морал като доблестен човек?! Най-подир новите му се заклели, че няма да баталясат клуба, и те така. :)))
- Стадионът на Ботев бил прекрасен, адмирации за замесените лица. Мани бЕгай, и тоя почна с предизборни ми-мита на Тиквата.
- Мъри искал да вземе Левски чрез СЗ?! :)))
- Нова доза глупости за Казанската афера. Па лични разследвания след това, па арменски курви, па Х5-ци, па приятели от руски служби, па безчести офицери от родния ГДБОП, па 200 000 евро от умрялото четирибуквие, та чак и Франческо Тоти замеси в някакъв аудио запис в беларуски сайт. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”