honda написа:Момчета, не искам да се заяждам ( знам че съм "завистливо говедо" :lol: ) . Честно хареса ли ви играта на любимия ви отбор срещу Черно море? Аз бих определил като "тактически" мач в турнир ,който се играе на системата на елиминацията. и двата отбора играха да не загубят и постигнаха това, което искат . Само дето не съм сигурен дали това ви е била целта. Защото в момента сте на 7места и 10 точки от 4-то място и остават 20 мача - и са много и са малко. За първото място мисля ,че е несериозно да говорим. Оставям настрана тези заяждания между Генчев и Томаш. Едно какво иска някой ,друго е какво са реалностите. Сигурен съм ,че реалната цел пред отбора ви е участие в ЕКТ. Не съм сигурен дали целта ви е петото място - за него съм сигурен ,че няма да имате проблеми. Но при 5-то място ще бъдете гости на баража и с който и да играете едва ли ще излезете като фаворити в мача.
Да се върнем към ЕКТ - в момента в България няма човек, който може да отговори дали сте с жк или с чк за ЕКТ. Казано по друг начин дали ще бъдете допуснати ,ако се класирате. В писмото от края на миналия сезон е написано " за неизпълнение на критериите ... се налага глоба ... 3 години срок за изпълнение" . По принцип при неизпълнение на критериите за участие в ЕКТ се налага наказание "недопускане" , при вас ви глобиха, което е добрата новина . За едно провинение не са налагат 2 наказания. Затова и вашите платиха практически моментално. Но никой не може да кажа какво ще стане тази година - нарушенията на ФФ при вас са още по-фрапантни от миналата .
Иначе като играчи за мен имате като индивидуалности може би по-добри играчи от Лудогорец , само че до момента не виждам и наченки на колективна игра в офанзивен план. Отбора ви почти не създава положения. За двата мача срещу Берое и Черно море , колко положения създаде отбора? - говоря за реални изработени положения , насочени удари , някаква идея в атака?
Има нещо събрахте прекалено много играчи 27-28 играчи (официално са 36) , но да кажем ,че с отбора реално тренират 27-28. При такава бройка играчи няма как да се води ефективен тренировъчен процес . Счита се ,че оптимално тренировки се водят с 16-17 полеви играчи плюс 3-ма вратари.
Това може да бъде и много сериозен проблем в съблекалнята . Отделно да имаш човек с над 60 000 евро заплата в съблекалнята ,това си е тиктакаща бомба.
Виждам,че много се прехласвате по Ето'о - гледал съм му почти всички мачове в Ботев, много е добър но във по-завързаните мачове много рано започва да виси на ръба на чк , често още първото полувреме . Затова и от Ботев не успяха да го продаде навън. Не съм сигурен ,че струва 1 млн евро.
За Ил. Илиев (мл) - не става, когато е на терена ,неговия отбор е с човек по-малко.
за мен и двамата ЦН дето взехте са много добри , този Локило също има много хляб в него.
Общо взето имате играчи за 2 отбора, но на терена излизат 11.
Как разбра само след 3 мача каква ще е класата на ЦСКА напролет и, че при евентуален бараж ще сме в ролята на аутсайдери, забравяш, че има и Купа България и оттам пътят към Европа е по- кратък.Това за заплатата на Купър излезе по медиите, никой не знае дали е истина, но сините ни братовчеди веднага го направиха опорка.