Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 30 сеп 2024 16:19

honda написа:Момчета, не искам да се заяждам ( знам че съм "завистливо говедо" :lol: ) . Честно хареса ли ви играта на любимия ви отбор срещу Черно море? Аз бих определил като "тактически" мач в турнир ,който се играе на системата на елиминацията. и двата отбора играха да не загубят и постигнаха това, което искат . Само дето не съм сигурен дали това ви е била целта. Защото в момента сте на 7места и 10 точки от 4-то място и остават 20 мача - и са много и са малко. За първото място мисля ,че е несериозно да говорим. Оставям настрана тези заяждания между Генчев и Томаш. Едно какво иска някой ,друго е какво са реалностите. Сигурен съм ,че реалната цел пред отбора ви е участие в ЕКТ. Не съм сигурен дали целта ви е петото място - за него съм сигурен ,че няма да имате проблеми. Но при 5-то място ще бъдете гости на баража и с който и да играете едва ли ще излезете като фаворити в мача.
Да се върнем към ЕКТ - в момента в България няма човек, който може да отговори дали сте с жк или с чк за ЕКТ. Казано по друг начин дали ще бъдете допуснати ,ако се класирате. В писмото от края на миналия сезон е написано " за неизпълнение на критериите ... се налага глоба ... 3 години срок за изпълнение" . По принцип при неизпълнение на критериите за участие в ЕКТ се налага наказание "недопускане" , при вас ви глобиха, което е добрата новина . За едно провинение не са налагат 2 наказания. Затова и вашите платиха практически моментално. Но никой не може да кажа какво ще стане тази година - нарушенията на ФФ при вас са още по-фрапантни от миналата .
Иначе като играчи за мен имате като индивидуалности може би по-добри играчи от Лудогорец , само че до момента не виждам и наченки на колективна игра в офанзивен план. Отбора ви почти не създава положения. За двата мача срещу Берое и Черно море , колко положения създаде отбора? - говоря за реални изработени положения , насочени удари , някаква идея в атака?
Има нещо събрахте прекалено много играчи 27-28 играчи (официално са 36) , но да кажем ,че с отбора реално тренират 27-28. При такава бройка играчи няма как да се води ефективен тренировъчен процес . Счита се ,че оптимално тренировки се водят с 16-17 полеви играчи плюс 3-ма вратари.
Това може да бъде и много сериозен проблем в съблекалнята . Отделно да имаш човек с над 60 000 евро заплата в съблекалнята ,това си е тиктакаща бомба.
Виждам,че много се прехласвате по Ето'о - гледал съм му почти всички мачове в Ботев, много е добър но във по-завързаните мачове много рано започва да виси на ръба на чк , често още първото полувреме . Затова и от Ботев не успяха да го продаде навън. Не съм сигурен ,че струва 1 млн евро.
За Ил. Илиев (мл) - не става, когато е на терена ,неговия отбор е с човек по-малко.
за мен и двамата ЦН дето взехте са много добри , този Локило също има много хляб в него.
Общо взето имате играчи за 2 отбора, но на терена излизат 11.

Как разбра само след 3 мача каква ще е класата на ЦСКА напролет и, че при евентуален бараж ще сме в ролята на аутсайдери, забравяш, че има и Купа България и оттам пътят към Европа е по- кратък.Това за заплатата на Купър излезе по медиите, никой не знае дали е истина, но сините ни братовчеди веднага го направиха опорка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 сеп 2024 16:21

Хонда
За разлики от другите ти дружки тук, поне си откровен !
Ние халф като Ето'О не сме имали от времето на Мурад Хидиуед и затова така му се радваме !
Харесва ми че е брутално активен.
За картоните може и да си прав !
Но този играч е истинско богатство !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2024 16:21

honda написа:Момчета, не искам да се заяждам ( знам че съм "завистливо говедо" :lol: ) . Честно хареса ли ви играта на любимия ви отбор срещу Черно море? Аз бих определил като "тактически" мач в турнир ,който се играе на системата на елиминацията. и двата отбора играха да не загубят и постигнаха това, което искат . Само дето не съм сигурен дали това ви е била целта. Защото в момента сте на 7места и 10 точки от 4-то място и остават 20 мача - и са много и са малко. За първото място мисля ,че е несериозно да говорим. Оставям настрана тези заяждания между Генчев и Томаш. Едно какво иска някой ,друго е какво са реалностите. Сигурен съм ,че реалната цел пред отбора ви е участие в ЕКТ. Не съм сигурен дали целта ви е петото място - за него съм сигурен ,че няма да имате проблеми. Но при 5-то място ще бъдете гости на баража и с който и да играете едва ли ще излезете като фаворити в мача.
Да се върнем към ЕКТ - в момента в България няма човек, който може да отговори дали сте с жк или с чк за ЕКТ. Казано по друг начин дали ще бъдете допуснати ,ако се класирате. В писмото от края на миналия сезон е написано " за неизпълнение на критериите ... се налага глоба ... 3 години срок за изпълнение" . По принцип при неизпълнение на критериите за участие в ЕКТ се налага наказание "недопускане" , при вас ви глобиха, което е добрата новина . За едно провинение не са налагат 2 наказания. Затова и вашите платиха практически моментално. Но никой не може да кажа какво ще стане тази година - нарушенията на ФФ при вас са още по-фрапантни от миналата .
Иначе като играчи за мен имате като индивидуалности може би по-добри играчи от Лудогорец , само че до момента не виждам и наченки на колективна игра в офанзивен план. Отбора ви почти не създава положения. За двата мача срещу Берое и Черно море , колко положения създаде отбора? - говоря за реални изработени положения , насочени удари , някаква идея в атака?
Има нещо събрахте прекалено много играчи 27-28 играчи (официално са 36) , но да кажем ,че с отбора реално тренират 27-28. При такава бройка играчи няма как да се води ефективен тренировъчен процес . Счита се ,че оптимално тренировки се водят с 16-17 полеви играчи плюс 3-ма вратари.
Това може да бъде и много сериозен проблем в съблекалнята . Отделно да имаш човек с над 60 000 евро заплата в съблекалнята ,това си е тиктакаща бомба.
Виждам,че много се прехласвате по Ето'о - гледал съм му почти всички мачове в Ботев, много е добър но във по-завързаните мачове много рано започва да виси на ръба на чк , често още първото полувреме . Затова и от Ботев не успяха да го продаде навън. Не съм сигурен ,че струва 1 млн евро.
За Ил. Илиев (мл) - не става, когато е на терена ,неговия отбор е с човек по-малко.
за мен и двамата ЦН дето взехте са много добри , този Локило също има много хляб в него.
Общо взето имате играчи за 2 отбора, но на терена излизат 11.

На 9 точки сме от майните и мач по-малко(имат предимство в директните двубой за сега ). Техния отложен е с Лудогорец а нашия със Септември,тоест може би са шест. Има да се разпределят още 60 точки до разделянето на групи. Според мен имаме шанс. За нас е добре от тук нататък Ботев и Черно Море да падат или да хиксират.
Лично пак според мен вас не можем да ви стигнем,освен ако не стане някаква криза при вас.

Може би ще е по-лесно да стигнем Черно Море

Изображение

Но пък на майните победите са само над отбори от седмо надолу.

Изображение

Играта не е УАУ ,но тези футболисти се запознаха преди две седмици , треньора също се запозна с тях преди две седмици.
Гледам снимки от тренировки и трениращите са максимум 21-22 ,явно другите тренират в дубъла.
Пак лично според мен в момента е най-важно да стане стадиона ,всичко друго е на втора линия.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 сеп 2024 16:24

Левски категорично ще са пред нас в крайното класиране. Може би с около 8 точки повече. Очаквам да имат известна поредица от слаби резултати, но и ние ще имаме.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 сеп 2024 16:28

MASTER_COOL написа:Левски категорично ще са пред нас в крайното класиране. Може би с около 8 точки повече. Очаквам да имат известна поредица от слаби резултати, но и ние ще имаме.

От тук нататък стискаме палци Ботев и ЧМ да падат или да хиксират.
Е следващия мач на Ботев от сърце им пожелавам да бият :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 сеп 2024 16:47

Важното е, че вървим в правилната посока.
Строи се стадион и се очаква да е готов в максимално кратки срокове, ще има нова база за ДЮШ, с Панчарево видяхме, че има вече напредък, направихме селекция за 4 млн. и имаме достатъчно добри играчи, като вече всичко зависи от треньора, а ако той не успее ще дойде друг, докато успее. :P

Всичко е наред в нашата къщичка, даже е много наред. Ако някой ми беше казал преди година, че ще дойде нов собственик, който ще инвестира 90 млн. в стадион и ще дава милиони за трансфери +нова база за ДЮШ и подобрения в Панчарево никога нямаше да повярвам. На моменти си мисля, че всичко е малко като в приказките даже, а и с това, че собственикът така и не се разкрива официално и не търси някаква известност и помпозност да се показва колко е щедър и т.н. още повече се подсилва това чувство.
За това пак казвам за мен дотук Папаза с действията си заслужава голямо уважение и респект от наша страна.

Единственият минус наистина е свързан с разпределението на финансите, т.е. заплатите най-вече, а и сумите за някои от трансферите, които направихме не бяха съвсем реални. За в бъдеще, ако искаме да нямаме проблеми и тиктакащи бомби в съблекалнята, този проблем трябва да се изчисти. Трябва да има някаква регулация на заплатите. 55 бона в евро заплата не е реално. Да се надяваме, че новият изпълнителен директор ще регулира тези процеси. Също така се нуждаем и от много по-добър и можещ спортен директор, защото тази длъжност е изключително важна, дори повече и от треньора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 сеп 2024 16:55

Тази година я пишем бегала, още повече, че наистина не знаем ще искаме ли да се класираме за ЕКТ или няма да искаме. Важното е да се изгради отбор, да се ошлайфа играта, да изгоним ненужните и пречещите футболисти, понеже зимъска и другото лято ще дойдат още. И догодина да сме готови да атакуваме титлата и групите в ЕКТ.
Като изграждането на отбора не пречи да бием от време на време водещите отбори, така за кеф и да не ни забравят. :D

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 сеп 2024 17:24

peliforewer написа:Как разбра само след 3 мача каква ще е класата на ЦСКА напролет и, че при евентуален бараж ще сме в ролята на аутсайдери, забравяш, че има и Купа България и оттам пътят към Европа е по- кратък.Това за заплатата на Купър излезе по медиите, никой не знае дали е истина, но сините ни братовчеди веднага го направиха опорка.

При бараж, 5-я отбор е гост по регламент. Според мен никой български отбор , не е фаворит 1 мач срещу примерно Ботев на "Колежа" или срещу морето на "Тича" .
За Купата - разбира се ,че си прав. Но там всичко много зависи и от жребият , като там няма право на грешка.
За Купър, ако не се лъжа заплатата му беше обявена не от български ,а от източници от Родина му.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 30 сеп 2024 17:31

gihuelo написа:
На 9 точки сме от майните и мач по-малко(имат предимство в директните двубой за сега ). Техния отложен е с Лудогорец а нашия със Септември,тоест може би са шест. Има да се разпределят още 60 точки до разделянето на групи. Според мен имаме шанс. За нас е добре от тук нататък Ботев и Черно Море да падат или да хиксират.
Лично пак според мен вас не можем да ви стигнем,освен ако не стане някаква криза при вас.

Може би ще е по-лесно да стигнем Черно Море

Но пък на майните победите са само над отбори от седмо надолу.

Играта не е УАУ ,но тези футболисти се запознаха преди две седмици , треньора също се запозна с тях преди две седмици.
Гледам снимки от тренировки и трениращите са максимум 21-22 ,явно другите тренират в дубъла.
Пак лично според мен в момента е най-важно да стане стадиона ,всичко друго е на втора линия.

Разбира се ,че шанс все още има. само малко поправка - отложения ви мач е с числото в Бистрица, по график ще се играе около 20 декември. Има още нещо с Ботев имате и гостуване в Пловдив.
Ние не сме стока, играем малко чобански футбол , до момента Генчев успява да изстисква максимума от играчите. Вече и треньор и играчите при вас са от 1 месец ,което не е толкова кратък срок. Имате много добри индивидуалности ,но моето лично мнение ,че до момента не играете като отбор , не съм видял някакви изградени атаки.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 сеп 2024 17:53

Хонда, много си се загрижил за ЦСКА, което е похвално.
Да не си се замислил да се прехвърлиш в правилния сектор?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”