Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
Везенков обра и всички индивидуални награди на турнира.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Видяхме го в Америка, по-точно не го видяхме.
А Евролигата е неофициален турнир. И във футбола искаха нещо подобно да направят.
А Евролигата е неофициален турнир. И във футбола искаха нещо подобно да направят.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Видяхме го в Америка, по-точно не го видяхме.
Тук много бъркаш, Евролигата е Шампионската лига в баскетбола и си е много официална.
W84me ( Блатер) ..
Пореден тъжно-позорен футболен уикенд за припокО. Тирето се мъчи, говедата и зелените бият, a за капак междувременно Генчев им припомни и чий правоприемник са.
Тежко е бремето припошко!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

peliforewer написа:NOMER14 написа:Видяхме го в Америка, по-точно не го видяхме.
Тук много бъркаш, Евролигата е Шампионската лига в баскетбола и си е много официална.
Ти бъркаш. С постоянни "лицензирани" участници и някакъв пълнеж.
- damyanov1963
ugly bug написа:skitnik32 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:Кой беше в засада при получаване на топката и защо никой от Арда не протестира?
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ada-811330
Наистина ли си бавноразвиващ или се правиш на такъв?
Отговори на въпроса, трети път те питам, бързоизоставащия!
Сега..
Дамаджанов, не знам на колко ракии си, но още като отвориш линка който точно пияната ти кратуна е качила, съвсем ясно се вижда от стоп кадъра кой е в засада и кой не!
Явно наистина си бавноразвиващ.
полуидиот ли си или пълен? кои играе с топката преди тя да попадне в мароканеца?
Ох, още един...!
А бе всички телета ли сте такива?
Точно па ти ли ще говориш за полуидиоти бе, айде кажи кой играе с топката, как видя че няма дузпа и колко публика имаше на стадиона!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:ugly bug написа:skitnik32 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Наистина ли си бавноразвиващ или се правиш на такъв?
Отговори на въпроса, трети път те питам, бързоизоставащия!
Сега..
Дамаджанов, не знам на колко ракии си, но още като отвориш линка който точно пияната ти кратуна е качила, съвсем ясно се вижда от стоп кадъра кой е в засада и кой не!
полуидиот ли си или пълен? кои играе с топката преди тя да попадне в мароканеца?
Ох, още един...!
Точно па ти ли ще говориш за полуидиоти бе, айде кажи кой играе с топката, как видя че няма дузпа и колко публика имаше на стадиона!
Искаш ли да ти кажа кой играе с топката?

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
TristaNNN написа:Пореден тъжно-позорен футболен уикенд за припокО. Тирето се мъчи, говедата и зелените бият, a за капак междувременно Генчев им припомни и чий правоприемник са.
Какво им е тежкото ,на едно ниво са с МанЮ.
САМО ЛЕВСКИ!
- damyanov1963
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:skitnik32 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:Отговори на въпроса, трети път те питам, бързоизоставащия!
Сега..
Ох, още един...!
Искаш ли да ти кажа кой играе с топката?
Ти ли бе :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч