Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Без цензура!
Сектор Гей се е събрал на групов секс да гледа мача на Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
NOMER14 написа:Продължавате да коментирате този мач.
Тогава цялата червена общественост бе обнадеждена и горда от хитрия ход на г-н ГГ с изваждането и вече го чакаха на Армията, за да избегнат поне година ходене по мъките в Б група. Не знам за вас, но моите червени колеги и приятели бяха сигурни защо и какво ще се случи сле месеци. ББ дори хабер нямаше, че ще бъде кръстник на тая далавера.
Само ще ти напомня, че Ганчев 4 месеца преди този мач беше в ЦСКА.А времето когато ЦСКА игра в долните групи беше празник за червените фенове и голям проблем за БФС и Домусчиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:W84me написа:ugly bug написа:Ей говеда, Наско да не ви е вдигнал и цената на билетчето?
1000 глави добитък, преко сили.
Самозакрий се!
Ма те свинете могат да смятат само до 1000, за това.
Що не вземеш да броиш, няКОЙ да не Ви е изкупил билетите :) .
W84me ( Блатер) ..
W84me написа:
В това броене има един много деликатен момент който не зная защо се пропуска. В тази обявена бройка влизат и продадените абонаментни карти, но това неозначава, че всички купили си такава са на стадиона в този мач.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:W84me написа:
В това броене има един много деликатен момент който не зная защо се пропуска. В тази обявена бройка влизат и продадените абонаментни карти, но това неозначава, че всички купили си такава са на стадиона в този мач.
Картите са към 4500.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
И най-добрите футболисти на Левски са...
Съдията и Станислав Иванов :)
Съдията и Станислав Иванов :)
W84me написа:Картите са към 4500.
Което значи, че за този мач са продадени 2500 билета. Вече колко от притежателите на карти са на стадиона не мога да кажа, но едва ли са абсолютно всички от закупилите си ;)
Четирима мои познати с карти се отказаха да ходят поради лошото време.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
peliforewer написа:NOMER14 написа:Продължавате да коментирате този мач.
Тогава цялата червена общественост бе обнадеждена и горда от хитрия ход на г-н ГГ с изваждането и вече го чакаха на Армията, за да избегнат поне година ходене по мъките в Б група. Не знам за вас, но моите червени колеги и приятели бяха сигурни защо и какво ще се случи сле месеци. ББ дори хабер нямаше, че ще бъде кръстник на тая далавера.
Само ще ти напомня, че Ганчев 4 месеца преди този мач беше в ЦСКА.А времето когато ЦСКА игра в долните групи беше празник за червените фенове и голям проблем за БФС и Домусчиев.
Да, беше празник, дори аз им се радвах, но после знаем какво се случи. Трябваше като Рейнджърс да изкарат още една година.
Аре ве, няма ли някое теле да се пльосне в наказателното?
Съдията го сърби свирката да я надуе.
Съдията го сърби свирката да я надуе.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Защо ми се струва, че Алекс Колев нещо яко звездее, прави разни чалъми, все нещо недоволен, репликира и т.н.