Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 29 сеп 2024 16:46

Долу ръцете от легендата на Литекс :)
90 мача , 9 гола.

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 сеп 2024 16:56

Пак да преговорим вчерашната лекция за тия, които са били на Тича.
Как щяха да се развият събитията, ако г-н ГГ не бе извадил отбора с две цели. Първата - да стане Разград шампион с отнемане на вече спечелени точки от Левски. Втората да се стартира преименуването на отбора му с помощта на г-н ББ в заветното нищо незначещо четирибуквие докато оригиналното измъчено и пълно само с българчета такова не се е класирало в А група.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 сеп 2024 17:37

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:Пели , пак си се объркал. Мачът в който Ганчев извади Литекс срещу Левски , беше за шампионата, а не за Купата. Левски и Лудогорец бяха с равни точки в онзи момент. След изваждането на Литекс от класирането и анулиране на резултатите на Литекс, Лудогорец се оказа с много сериозна преднина .( Левски имаше срещу Литекс - победа 3:0(сл) , победа 2:1 и равен 2:2) , а Лудогорец ( срещу Литекс - загуба с 0:2 и равен 1:1) . Така че Ганчев хич не е помогнал на Лудогорец.
Така или иначе това беше последния мач на Георги Йорданов - мача беше последния от есенния полусезон след Нова година излизаше в пенсия поради навършване на пределната възраст за главен съдия. За сетен път показваш ,че не познаваш правилника . Във въпросния мач нямаше някакви грешки на Георги Йорданов. Упрекваха го , защо е показал червен картон за удар без топка , и защо е показал червен картон и дузпа за удар без топка в наказателното поле.

За Левски - Литекс си прав, срещата е за шампионата, но Георги Йорданов го "пенсионираха" от БФС 2 години по-рано.
Изсвирил мача без грешки, ама го отказали от съдийството 2 години по-рано, даже 3 защото е роден на 15.12.1973г :) .

Пели, продължаваш с глупостите си . Това че въпросния мач е последния мач в кариерата на Георги Йорданов беше обявено от диктора на стадиона преди началото на въпросния мач и той получи паметни сувенири и от двата отбора.

А какво е сгрешил:

https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNk

Да виждаш някакви грешки ?

Защо изтри линка https://nglas.net/2016/01/27/%d0%bd%d0% ... more-12597 Прочетох коментарите на няколко медии , вкл.Гонг, никъде не споменаха , че това е последният мач на Георги Йорданов.Престани да манипулираш форума.Грешките на съдията бяха, че още в 3 мин. на срещата не показа червен картон на Йордан Минев за удар без топка срещу Асприля и подмина удар с лакът на Гаджев в главата на Гълъбов.При сходни положения вдигна 2 червени картони на футболисти на Литекс.

Продължаваш с глупостите , аз на собствените си уши ( освен мен мен същото чуха и още няколко хиляди човека) и очи ли ще вярвам ( същото видяха очи няколкохиляди очи) или на твоите предположения. Това ,че в безкрайно обективната и също толкова популярна медия "Гласът на Ловеч"( моето уважение към тях , но за първи път ги чувам) - сигурен съм че са имали акредитиран кореспондент на Герена ( да проверявам ли да е имало такъв?). На колко съдии последния мач е обявяван в медиите? Георги Йорданов е всичко друго но не и съдия на Левски( беше съдия на ЦСКА ) Покажи ситуациите в които твърдиш ,че Литекс е бил ощетен и ще ги коментираме. 3-те ситуации ,които са на видеото бяха отсъдени правилно с малки добавки - жълт картон за В.Минев ( Йордан Минев е наш юноша, но не съм сигурен дали има мачове за първия отбор, във въпросния момент играеше в друг отбор) тук има не показан жълт и на Асприля - рита заложена при фаул за Левски топка и пречи за изпълнението на фаула. За червения картон на американо-норвежеца , не виждам какво има да се коментира във въпросната ситуация - удар без топка ( между другото това му беше втората подобна изява) , за удара на Гаджев в главата на Гълъбов -би ли показал ситуацията. На видеото което съм посочил ,не е показана тази ситуация, по лицето на Гълъбов няма следи от удар при прекратяването на мача. За ситуацията в последната минута - аз не виждам какво различно от дузпа и червен картон може да се отсъди. Според Литекс имало удар с бутоните на Бедоя срещу вратаря - гледал съм ситуацията безброй пъти , удар на Бедоя не виждам.
Та последно кой беше облагодетелстван от напускането на Литекс?

Г-н Манипулатор, тази медия от Ловеч не отразява срещата, а показва решението на БФС 1 месец след срещата Левски-Литекс. значи е имало плакети, поздравления 1 месец преди да има решение на БФС и без Георги Йорданов да е навършил 45 години.А съм ти посочил радио Левски, Спортал няма начин да не отбележат, че този мач е последен за съдията.А този съдия, който се опитваш да изкараш, че е на ЦСКА , не видя каратиското изпълнение на Моци срещу Николич в Разград.Ситуациите които съм описал ги има във всички медии отразили този мач, а ти продължавай да манипулираш, има двама-трима не много умни дето ти се възхищават.

Колко пъти трябва да ти напиша,че това е последния мач в кариерата на Г.Йорданов се знаеше преди мача. Зададох ти въпрос на колко съдии е обявявано по медиите последния им мач? Плановото излизане от листата става 2 пъти през годината. Мога да ти изброя доста съдии ,които са приключили кариерата си доста преди да навършат 45 години.
То според теб и ББ не беше казвал ,че стадиона на любимия ти клуб ще бъде строен с държавни пари ,но доста хора са го чули :mrgreen:
Може да провериш колко мача на любимия ти клуб е свирил Г.Йорданов , особено по времето на Титан и каква е статистиката на любимия ти клуб при него и тогава се отваряй .
Покажи ги тези ситуации и ще ги коментираме , от тези ситуации ,които съм качил аз не виждам някакви фрапантни грешки, освен един спестен жк на Асприля. Според Стойчо Стоилов освен това,което ти твърдиш съдията бил спестил на два пъти чк на Бедоя - за удар в корема на американо-норвежеца преди онзи да го събори - момента на удара го има на видеото ,аз удар на Бедоя не виждам. Втория спестен чк на Бедоя бил за удар с бутоните по вратаря на Литекс, преди да стане въргала при втория чк. Ами аз такъв удар не виждам.
Покажи ситуациите със скандалното съдийство на Г.Йорданов и ще ги коментираме.
Как ще коментираш думите на Боримиров- знам ,че не е особено умен. Но май всичко ,което той каза в онзи мрачен следобед се случи по-късно. Всички знаем ,когато фактите говорят ....
Колко пъти трябва да те питам ,кой беше облагодетелстван от изваждането на Литекс от терена?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 сеп 2024 17:40

gihuelo написа:Долу ръцете от легендата на Литекс :)
90 мача , 9 гола.

Изображение

В тази статистика включени ли са мачовете на Генчев с юношите на Левски? ;)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 29 сеп 2024 17:46

90 мача , 9 гола.

Изображение

Изображение

Тогава , защо се възмущавате от казаното от него? Като бивш играч на Литекс може да направи разлика между Литекс и умрялото ЦСКА. Генчев има голям късмет, че не го преместихте от Ловеч в София и направите на сила ваша легенда като Стойкас. Хахахаха.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 29 сеп 2024 17:46

Георги Йорданов е всичко друго но не и съдия на Левски( беше съдия на ЦСКА )

Алоооо,,,

Изображение

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 сеп 2024 18:09

honda написа:
90 мача , 9 гола.

Изображение

В тази статистика включени ли са мачовете на Генчев с юношите на Левски? ;)

Радва се момчето :)

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 сеп 2024 18:13

bubka написа:Дамянов, аз съм от тея с фенерчетата ;) :mrgreen: .

Не знам защо непрекъснато сменяш темата, я виж колко здраво затъвате в бройката, скоро ще ви се прибави още една загуба към статистиката :lol:

Не издържа на гледката с унижението нещо.
Иначе ващо ЩЕ е уникално. Пълно е с титли и купи, цял файтон.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 сеп 2024 18:15

Твърдо 1:0 в мачовете на Ботев :lol:

29.09.2024 BUL D1 CSKA 1948 Sofia 0-1 Botev Plovdiv
23.09.2024 BUL D1 Arda Kardzhali 1-0 Botev Plovdiv
14.09.2024 BUL D1 Beroe Stara Zagora 0-1 Botev Plovdiv
30.08.2024 BUL D1 CSKA-Sofia 0-1 Botev Plovdiv
24.08.2024 BUL D1 Botev Plovdiv 0-1 Spartak Varna
18.08.2024 BUL D1 Hebar Pazardzhik 0-1 Botev Plovdiv

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 29 сеп 2024 18:19

honda написа:
dedko2022 написа:
W84me написа:
dedko2022 написа:Факт е, че Лудогорец ви вземат 6 точки преднина в преките двубои, а от мачовете с Литекс няма как да сте назад със 7 точки спрямо Лудогорец, защото на тях им предстоеше мач. Малко милиционерски ги правиш сметките, но това е характерно за теб. ;) Никакви футболни аргументи нямахте за първото място през този сезон.

Левски бие Литекс, Лудогорец пада от тях. Колко точки са това, когато се анулират двата мача?!

Ами мача на Левски бе прекратен, та бе възможно Левски да падне, а Лудогорец да бие. Имате 4 мача с Лудогорец и сте на -6 точки, а имате наглоста да претендирате за първо място. Подуенска работа...

Колко пъти да ти се обяснява ,че в шампионат 2015/16 Левски игра с Литекс 3 пъти - 2:2 , победа с 2:1 (като гост) и победа 3:0(сл) - съответно спечели 7т.
Лудогорец игра 2 пъти - загуба 0:2 и равен 1:1 - съответно спечели 1т.
След изваждането на Литекс от А група всички резултати от мачовете на Литекс бяха анулирани . Съответно от актива на Левски бяха извадени 7т , а от актива на Лудогорец - 1т.
Както се казва "преките " мачове са най-важни съгласен съм . Но това ,че Лудогорец са спечелили 6т повече от нас в преките мачове не ги прави автоматично шампиони . Първо никой не може да каже какво щеше да се случи ,ако в прекия мач между Левски и Лудогорец ( той беше в следващия кръг- първия на пролетта) бяха влезли с равни точки със сигурност настройката и схемата на игра на Левски щеше да бъде съвсем различна. Второ през шампионат 2022/23 в преките мачове на ЦСКА-София ( бивш Литекс) и Лудогорец , любимия ти клуб спечели всичко на всичко 1 т , а Лудогорец -7т , но бяхте на една дузпа в 100 и кусурната минута от това да станете шампиони. През сезон 2008/9 Левски спечели от мачовете си с Локо(Сф) цифром и словом 0т, но това не ни попречи да станем убедително шампиони.
Да се върнем към шампионат 2015/16 , ако не бяха станали изпълненията на Ганчев със сигурен ,че предстоеше много интересен пролетен дял , и едва ли Левски щеше да подходи толко несериозно към последните мачове ,когато беше натрупана разликата дето си цитирал.

Неумно е да броиш служебната ви победа, защото Литекс е изваден от групата, което автоматично означава, че или се анулират мачовете му, или се присъждат служебни загуби докрая на първенството. С две думи сте максимум с 3 точки минус. На фона на -14 точки в края, е смешно да се коментира.

Върни се в “Левски”