honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Явно не се изразяваш точно, кажи сега, Литекс са мръсници, а ЦСКА са добрите :) .Ако кажеш и с какво е ощетен Левски от това,че Ганчев извади Литекс на Герена за Купата ще бъда много доволен.Защото моето мнение е , че Левски спечели тогава, а един съдия, мисля, че беше Георги Йорданов си подви опашката и се отказа от съдийството след този мач.
Пели , пак си се объркал. Мачът в който Ганчев извади Литекс срещу Левски , беше за шампионата, а не за Купата. Левски и Лудогорец бяха с равни точки в онзи момент. След изваждането на Литекс от класирането и анулиране на резултатите на Литекс, Лудогорец се оказа с много сериозна преднина .( Левски имаше срещу Литекс - победа 3:0(сл) , победа 2:1 и равен 2:2) , а Лудогорец ( срещу Литекс - загуба с 0:2 и равен 1:1) . Така че Ганчев хич не е помогнал на Лудогорец.
Така или иначе това беше последния мач на Георги Йорданов - мача беше последния от есенния полусезон след Нова година излизаше в пенсия поради навършване на пределната възраст за главен съдия. За сетен път показваш ,че не познаваш правилника . Във въпросния мач нямаше някакви грешки на Георги Йорданов. Упрекваха го , защо е показал червен картон за удар без топка , и защо е показал червен картон и дузпа за удар без топка в наказателното поле.
За Левски - Литекс си прав, срещата е за шампионата, но Георги Йорданов го "пенсионираха" от БФС 2 години по-рано.
Изсвирил мача без грешки, ама го отказали от съдийството 2 години по-рано, даже 3 защото е роден на 15.12.1973г :) .
Пели, продължаваш с глупостите си . Това че въпросния мач е последния мач в кариерата на Георги Йорданов беше обявено от диктора на стадиона преди началото на въпросния мач и той получи паметни сувенири и от двата отбора.
А какво е сгрешил:
https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNkДа виждаш някакви грешки ?
Защо изтри линка
https://nglas.net/2016/01/27/%d0%bd%d0% ... more-12597 Прочетох коментарите на няколко медии , вкл.Гонг, никъде не споменаха , че това е последният мач на Георги Йорданов.Престани да манипулираш форума.Грешките на съдията бяха, че още в 3 мин. на срещата не показа червен картон на Йордан Минев за удар без топка срещу Асприля и подмина удар с лакът на Гаджев в главата на Гълъбов.При сходни положения вдигна 2 червени картони на футболисти на Литекс.
Продължаваш с глупостите , аз на собствените си уши ( освен мен мен същото чуха и още няколко хиляди човека) и очи ли ще вярвам ( същото видяха очи няколкохиляди очи) или на твоите предположения. Това ,че в безкрайно обективната и също толкова популярна медия "Гласът на Ловеч"( моето уважение към тях , но за първи път ги чувам) - сигурен съм че са имали акредитиран кореспондент на Герена ( да проверявам ли да е имало такъв?). На колко съдии последния мач е обявяван в медиите? Георги Йорданов е всичко друго но не и съдия на Левски( беше съдия на ЦСКА ) Покажи ситуациите в които твърдиш ,че Литекс е бил ощетен и ще ги коментираме. 3-те ситуации ,които са на видеото бяха отсъдени правилно с малки добавки - жълт картон за В.Минев ( Йордан Минев е наш юноша, но не съм сигурен дали има мачове за първия отбор, във въпросния момент играеше в друг отбор) тук има не показан жълт и на Асприля - рита заложена при фаул за Левски топка и пречи за изпълнението на фаула. За червения картон на американо-норвежеца , не виждам какво има да се коментира във въпросната ситуация - удар без топка ( между другото това му беше втората подобна изява) , за удара на Гаджев в главата на Гълъбов -би ли показал ситуацията. На видеото което съм посочил ,не е показана тази ситуация, по лицето на Гълъбов няма следи от удар при прекратяването на мача. За ситуацията в последната минута - аз не виждам какво различно от дузпа и червен картон може да се отсъди. Според Литекс имало удар с бутоните на Бедоя срещу вратаря - гледал съм ситуацията безброй пъти , удар на Бедоя не виждам.
Та последно кой беше облагодетелстван от напускането на Литекс?
Г-н Манипулатор, тази медия от Ловеч не отразява срещата, а показва решението на БФС 1 месец след срещата Левски-Литекс. значи е имало плакети, поздравления 1 месец преди да има решение на БФС и без Георги Йорданов да е навършил 45 години.А съм ти посочил радио Левски, Спортал няма начин да не отбележат, че този мач е последен за съдията.А този съдия, който се опитваш да изкараш, че е на ЦСКА , не видя каратиското изпълнение на Моци срещу Николич в Разград.Ситуациите които съм описал ги има във всички медии отразили този мач, а ти продължавай да манипулираш, има двама-трима не много умни дето ти се възхищават.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...