Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 28 сеп 2024 23:26

TristaNNN написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:Впрочем, не е толкова лошо да си припок. За тях по-важният и интересен мач така или иначе е утре, демек на теория имат втори шанс за футболна радост. Боли ги фара за Тирето, за тях вълнения предизвикват говедата и техните евентуални неволи - това е вписано в тайната конституция на припощината.

Ти ще разнасяш ли брошурки на бат Боце?
Изображение

Да, все пак заработвам допълнително, докато зареждам тоалетна хартия за хотели и заведения. Що, останали са ти няколко стотин хиляди повече и няма какво да ги правиш ли?

Ако не ти стигнат Наско ще ти даде ключа за ципа да си изпомпаш самичък.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2024 23:31

honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Явно не се изразяваш точно, кажи сега, Литекс са мръсници, а ЦСКА са добрите :) .Ако кажеш и с какво е ощетен Левски от това,че Ганчев извади Литекс на Герена за Купата ще бъда много доволен.Защото моето мнение е , че Левски спечели тогава, а един съдия, мисля, че беше Георги Йорданов си подви опашката и се отказа от съдийството след този мач.

Пели , пак си се объркал. Мачът в който Ганчев извади Литекс срещу Левски , беше за шампионата, а не за Купата. Левски и Лудогорец бяха с равни точки в онзи момент. След изваждането на Литекс от класирането и анулиране на резултатите на Литекс, Лудогорец се оказа с много сериозна преднина .( Левски имаше срещу Литекс - победа 3:0(сл) , победа 2:1 и равен 2:2) , а Лудогорец ( срещу Литекс - загуба с 0:2 и равен 1:1) . Така че Ганчев хич не е помогнал на Лудогорец.
Така или иначе това беше последния мач на Георги Йорданов - мача беше последния от есенния полусезон след Нова година излизаше в пенсия поради навършване на пределната възраст за главен съдия. За сетен път показваш ,че не познаваш правилника . Във въпросния мач нямаше някакви грешки на Георги Йорданов. Упрекваха го , защо е показал червен картон за удар без топка , и защо е показал червен картон и дузпа за удар без топка в наказателното поле.

За Левски - Литекс си прав, срещата е за шампионата, но Георги Йорданов го "пенсионираха" от БФС 2 години по-рано.
Изсвирил мача без грешки, ама го отказали от съдийството 2 години по-рано, даже 3 защото е роден на 15.12.1973г :) .

Пели, продължаваш с глупостите си . Това че въпросния мач е последния мач в кариерата на Георги Йорданов беше обявено от диктора на стадиона преди началото на въпросния мач и той получи паметни сувенири и от двата отбора.

А какво е сгрешил:

https://www.youtube.com/watch?v=dPlvi9wteNk

Да виждаш някакви грешки ?

Защо изтри линка https://nglas.net/2016/01/27/%d0%bd%d0% ... more-12597 Прочетох коментарите на няколко медии , вкл.Гонг, никъде не споменаха , че това е последният мач на Георги Йорданов.Престани да манипулираш форума.Грешките на съдията бяха, че още в 3 мин. на срещата не показа червен картон на Йордан Минев за удар без топка срещу Асприля и подмина удар с лакът на Гаджев в главата на Гълъбов.При сходни положения вдигна 2 червени картони на футболисти на Литекс.

Продължаваш с глупостите , аз на собствените си уши ( освен мен мен същото чуха и още няколко хиляди човека) и очи ли ще вярвам ( същото видяха очи няколкохиляди очи) или на твоите предположения. Това ,че в безкрайно обективната и също толкова популярна медия "Гласът на Ловеч"( моето уважение към тях , но за първи път ги чувам) - сигурен съм че са имали акредитиран кореспондент на Герена ( да проверявам ли да е имало такъв?). На колко съдии последния мач е обявяван в медиите? Георги Йорданов е всичко друго но не и съдия на Левски( беше съдия на ЦСКА ) Покажи ситуациите в които твърдиш ,че Литекс е бил ощетен и ще ги коментираме. 3-те ситуации ,които са на видеото бяха отсъдени правилно с малки добавки - жълт картон за В.Минев ( Йордан Минев е наш юноша, но не съм сигурен дали има мачове за първия отбор, във въпросния момент играеше в друг отбор) тук има не показан жълт и на Асприля - рита заложена при фаул за Левски топка и пречи за изпълнението на фаула. За червения картон на американо-норвежеца , не виждам какво има да се коментира във въпросната ситуация - удар без топка ( между другото това му беше втората подобна изява) , за удара на Гаджев в главата на Гълъбов -би ли показал ситуацията. На видеото което съм посочил ,не е показана тази ситуация, по лицето на Гълъбов няма следи от удар при прекратяването на мача. За ситуацията в последната минута - аз не виждам какво различно от дузпа и червен картон може да се отсъди. Според Литекс имало удар с бутоните на Бедоя срещу вратаря - гледал съм ситуацията безброй пъти , удар на Бедоя не виждам.
Та последно кой беше облагодетелстван от напускането на Литекс?

Г-н Манипулатор, тази медия от Ловеч не отразява срещата, а показва решението на БФС 1 месец след срещата Левски-Литекс. значи е имало плакети, поздравления 1 месец преди да има решение на БФС и без Георги Йорданов да е навършил 45 години.А съм ти посочил радио Левски, Спортал няма начин да не отбележат, че този мач е последен за съдията.А този съдия, който се опитваш да изкараш, че е на ЦСКА , не видя каратиското изпълнение на Моци срещу Николич в Разград.Ситуациите които съм описал ги има във всички медии отразили този мач, а ти продължавай да манипулираш, има двама-трима не много умни дето ти се възхищават.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2024 23:39

Благодаря на всички сини фенове и един неутрален за това, че са гледали с интерес срещата във Варна :) .Блатер толкова коментари е написал, че е пропуснал да преброи гостуващата агитка.Това, че коментарите Ви са смешни няма значение.Важното е , че се интересувате от ЦСКА и май усещам някакъв страх :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2024 23:43

ugly bug написа:
TristaNNN написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:Впрочем, не е толкова лошо да си припок. За тях по-важният и интересен мач така или иначе е утре, демек на теория имат втори шанс за футболна радост. Боли ги фара за Тирето, за тях вълнения предизвикват говедата и техните евентуални неволи - това е вписано в тайната конституция на припощината.

Изображение

Да, все пак заработвам допълнително, докато зареждам тоалетна хартия за хотели и заведения. Що, останали са ти няколко стотин хиляди повече и няма какво да ги правиш ли?

Изображение

Aко случайно реша да се омаскарявам пред ципа, ще ти пиша да те питам как се прави ми-мито. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 сеп 2024 23:45

ПрипокО пак е получил някакви пристъпи на умопомрачение, примесени със старческа тъпотия. :))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2024 23:52

W84me написа:
gihuelo написа:Ама личи си че Мъри е кадър на Левски.
3:1 до 70-та минута и познатото 3:4 до края на мача.
Ма то беше вчера май тази годишнина с Антверп.

Нали знаеш, че никой треньор на отбора ти няма шанс да допусне загуба в Турското първенство? Мърко, не съм му голям фен, но е на светлинни години от всички бг треньори.

Само Левски, Берое и Спартак Варна са отстранявали турски отбор, като спартаклии са единствени, които не са отпадали от такъв.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 сеп 2024 23:53

TristaNNN написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:
ugly bug написа:

Изображение

Изображение

Aко случайно реша да се омаскарявам пред ципа, ще ти пиша да те питам как се прави ми-мито. ;)

Мен няма кво да ме питаш...
Насето нагледно ви показа стойката. Ако нещо си пропуснал, съм сигурен, че той ще ти каже точния ъгъл за "Дълбоко гърло".
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 сеп 2024 23:58

Ей говеда, за утре, предвидили ли сте предизборен концерт за преди или след мача?
Най - малко, можете да уредите бате Боцко да направи началния удар.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2024 00:01

peliforewer написа:Благодаря на всички сини фенове и един неутрален за това, че са гледали с интерес срещата във Варна :) .Блатер толкова коментари е написал, че е пропуснал да преброи гостуващата агитка.Това, че коментарите Ви са смешни няма значение.Важното е , че се интересувате от ЦСКА и май усещам някакъв страх :) .

Какво да броя гостуващата агитка, утре на мача на Левски ще има 2 пъти повече хора отколкото на Тича днес...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 29 сеп 2024 00:01

Дебелото Ники такъв тъп епизод на "Бутонките" отдавна не е правил.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”