mikata написа:Май Генчев не знае,че има страница във Фейсбук.
В едно интервю каза, че е негова, или че пише там, не помня точните думи. Ама не каза - Нямам нищо общо, не знам какво-що.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Май Генчев не знае,че има страница във Фейсбук.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:mikata написа:Май Генчев не знае,че има страница във Фейсбук.
В едно интервю каза, че е негова, или че пише там, не помня точните думи. Ама не каза - Нямам нищо общо, не знам какво-що.
mikata написа:TristaNNN написа:mikata написа:Май Генчев не знае,че има страница във Фейсбук.
Страница е създадена на 29.05
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Гранде Генчев!
Така се отговаря на боклуци и слузести подлеци, а не да обръщаш и другата бузка като Борисовия ибрикчия!
Слава на Левскарите в клуба! Вън к*рвите на Борисови (ББ & МБ)!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Serafim и 11 госта