слабо играхме.
Тука се говореше за разиграваш/атакуващ халф.
по стечение на обстоятелствата гледам вече трети мач на Спартак Вн. Все си мисля, че Вутов беше човека за тая позиция, прави до тук добър полусезон
efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
И между другото, сега при Генчев много умно се играе, много съм доволен, без глупости, подава се на свободен човек, ако няма, рита се напред в празна зона, някой да я гони, ако не е възможно и това, на сигурно в тъч или корнер. Без да се правим на Манчестър Сити и да ставаме за смях. И като добавим и статичните положения, стабилна си става работата. Все пак Левски се нуждае от Евротурнири на всяка цена, нещо, което предния сезон не осъзнаха и се провалиха тотално, с такъв хубав и силен отбор (трансферите на играчите го доказват на 100%, ако бяха слаби, нямаше кой да ги купи, камо ли за такива суми) и ти да ми завършиш 5-ти в редовния сезон… и да ми отпаднеш от полуразпаднал се отбор с половината изгонени от Левски неможачи, този сезон беше тотална обида към всички нас, кой каквото иска да говори
CHELSEA
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ами не е лошо всеки, да играе така срещу всеки, ама не го правят.Serafim написа:Тоест да не играят със злоба и ярост срещу нас? Точно след победи в такива мачове се гради самочувствие и се задвижват нещата напред.
Което обезсмисля Първенството.
Сега схващаш ли, какво имам на предвид ?
Не знам колко гледаш мачове от лигата, освен тези на Левски. Такова мислене "сами срещу всички" е грешно, като коне с капаци. Берое играха здраво срещу ЦСКА-София и имаха положения. Играха така и срещу Ботев Пд. Лудогорец ги биха с дузпа, а в последните секунди Берое удариха греда и имаха два корнера. И Морето традиционно излизат на нож срещу нас, обаче какво? Играха срещу Лудогорец и направиха 0:0 в Разград. Славия биха ли ЦСКА-София? Биха ги. Надявам се сега схващаш какво имам предвид, като питам дали гледаш други мачове. ;)
Изиграните последни два мача и като игра и като резултат бяха доста различни? При това вярвам че всички ще се съгласим че с оглед показаното числото в сравнение със Славия са доста по-качествен и като игра и като футболисти.
Защо се получи тази амплитуда в играта на Левски ? Тук си припомняме старата максима - кажи ми кои са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отбора.
Големият проблем в мача със Славия бе играта в средата на терена. Спомням си с какво недоверие се прие привличането на Охене, а той се оказа фундаментален за играта на отбора ?
При липса на добър разиграващ халф, трудно ще се получи това което желае Генчев - след 5-6подаване да стигаме до голова ситуация. Парадокса е в това че всички смятаха че имаме прекалено много хора в тази зона ?
Защо се получи тази амплитуда в играта на Левски ? Тук си припомняме старата максима - кажи ми кои са ти халфовете, за да ти кажа какъв ти е отбора.
Големият проблем в мача със Славия бе играта в средата на терена. Спомням си с какво недоверие се прие привличането на Охене, а той се оказа фундаментален за играта на отбора ?
При липса на добър разиграващ халф, трудно ще се получи това което желае Генчев - след 5-6подаване да стигаме до голова ситуация. Парадокса е в това че всички смятаха че имаме прекалено много хора в тази зона ?
Хора има в средата,но няма класа.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
И какво стана сега? Охене не игра и в средата сме слабички. Станахме зависими от 30+ годишен футболист купен за 40-50к лева. Браво на ръководството. С Охене не може да се борим с Лудогорец, сори пичове. Трябваше да инвестират милион в този Ето'о, който е млад който можеше да продадем след сезон-два за много повече пари. Но явно не се мисли в перспектива.
С Лудогорец с или без Охене (и някой друг да бяхме купили) не можем да се борим. Никъде по света го няма отбор, който взема играчи за 100-200к да се бори с отбор, който взема за 1-2 милки…, че и повече. Тирето и те взеха 3ма уж скъпи, но другите осем са тотал щета, така че напред към поредната, която и да е тя, че загубих бройката вече. Поне да сме втори и да играем в Европа и от там да захлебим още €.
- metodito
- Контакти:
capnclive написа:С Лудогорец с или без Охене (и някой друг да бяхме купили) не можем да се борим. Никъде по света го няма отбор, който взема играчи за 100-200к да се бори с отбор, който взема за 1-2 милки…, че и повече. Тирето и те взеха 3ма уж скъпи, но другите осем са тотал щета, така че напред към поредната, която и да е тя, че загубих бройката вече. Поне да сме втори и да играем в Европа и от там да захлебим още €.
Бе то примери бол за финансови джуджета, които надскачат ръста си, но това са обикновено еднократни избухвания. За последно се сещам за шведския Йостерзунд. Въпросът е какво правиш след като си постигнал успеха. Дали ще си one-hit wonderer или ще качиш левъла. Преди години, когато влязохме в ШЛ бяхме такова джудже в сравнение с другите. Батков не надгради. През 2009, когато спечелихме титлата също не надградихме. И си останахме с тая титла. А и ако ще сме продавалник, все тая. Каквито и да са дзвезди, не играят ли заедно поне два сезона, няма как да стане.
Тоест, не е само до пари.
П.С. Не знам защо се правят много от вас. Със съдийската комисия не може да се бориш, ако ще 11 Месита да вземеш.
Труден мач, проблемите в средата вече наистина изглеждат хронични. Бройката е впечатляваща. Браво на всички присъствали!
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
metodito написа:Като цяло недобър мач на "Левски". В дербитата головете ги вкарват обикновено не тези, които се очаква, а най-неочакваните. Поздравявам Славия, че не лежаха по терена. От "Левски" бих отличил трима футболисти: Ел Капитан, Куршума и Кристиян. Голям е Цунами.
По-скоро ми беше леко смешно като дойде с това име и не очаквах нещо особено. Той се превърна в синьо сърце. Каквито бяха между другото Уелтън и недолюбвания от мен Роналдо. Сякаш балканската и бразилската душевност имат нещо много близко. Не съм гледал конкретно, но поне 4-5 топки ключови върна Ел Капитан. И се справи - на трета позиция, на която играе. Куршума няма нищо общо с миналия сезон. Както и Кристиян. Каква щета е бил този Костов не е истина.
За Макун няма как да дам мнение още. Сякаш не се е аклиматизирал още. Иска ми се Генчев да пробва на мястото на кой от Алекс и сър Мустафа Лима. Миналият сезон той загатна за мощен удар и поглед над играта.
П.С. Добавям Майкон. Към тримата. Не спря да тича, включва се в атака, правеше кросове през средата. Въобще, откъде толкова въздух в това човече, не знам. Лош мач на португалеца и Патрик. Добър такъв на Маркович.
Методи , какво точно от Цунами вчера ти хареса? Момчето много се стара , но меко казано не се справи . Това е една от причините вчера реално да останем без халфова линия.
Явно не знаеш ,че Кристиян Димитров е откритие на Костов - той го взема от юношеския футбол и го налага в мъжкия футбол ,като му променя позицията и от ЦН го преквалифицира в ЦЗ.
За Бала - той дойде много късно - в края на февруари . Без да е правил подготовка с отбора и 6 часа, часова разлика от Бразилия. Докато се аклиматизира , сезона свърши.