Не съм фен на насилието, ама на Гиджена трябва някой да му го бутне отзад, защото продължава да се гаври с марката Левски. Бутане и дърпане с две ръце в наказателното не е дузпа.
Тактически мач, покри ни късмета, Цунами първите 15 минути не знаеше къде се намира и заради това изглеждаше така зле играта ни.
efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Славия 1913 (София) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Тегав мач, както можеше да се очаква. Добре, че вкарахме.
Иначе тези критерии за отсъждане на дузпа стават все по-жалки. Срещу Кауза и Тире се свири за неправилно дишане, за Левски не знам какво трябва да се случи, че да се свири.
Иначе тези критерии за отсъждане на дузпа стават все по-жалки. Срещу Кауза и Тире се свири за неправилно дишане, за Левски не знам какво трябва да се случи, че да се свири.
- сини шампиони
Тъкмо си помислих, че спряхме да използваме статичните положения.
И само Левски оле
Кюскане и чилкане на топката, но за това пък не ни дадоха чиста дузпа, по кристална от тази на оранжевото менте.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
NOMER14 написа:И на нашия мач Диема дава реклами на бетано на екрана. А закона?
Закона не важи за спортни събигия. Ефбет много хитро се рекламира по всички тв. Ефбет лига с дълбокия глас на козята брадичка :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Рук за Вар,мъдиити и т.н.....Колев да му подари фанелката....
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Хубав гол. Добре, че Кристиян беше на метър от вратаря, че ВАР щеше да измисли нещо и да отмени гола.
Новият председател на СК, да обясни , как онова вчера в Благоевград беше дузпа, а това днес не е.
Новият председател на СК, да обясни , как онова вчера в Благоевград беше дузпа, а това днес не е.
- сини шампиони
Дузпа за Левски само след смъртен случай и издадено наказателно постановление. :twisted:
И само Левски оле
Както предположих освен с отборите тая година ще трябва да се борим и срещу всички видове съдии. И от мерките на Гонзо никаква файда.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Гонзо кой го евава за слива у бфс-то,нали нямаше да сменя на кръговете........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......