Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 21 сеп 2024 20:48

Абе хора, линията на засадата не е точна, не виждате ли? Рамото на бероеца според вас тази мислена линия ли следва, която са нарисували, след като е полу-завъртян към центъра...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 сеп 2024 20:51

bubka написа:
Дамянов, спиш! 8-) Вглеждал ли си се в прав участък от пътя, как изглеждат в далечината уж успоредните линии на пътя. Бачо ви Делянски не случайно ви писа двойка по дескриптивна.

Линиите са успоредни , те се поставят автоматично. бачо Делянски ( дето най-вероятно е доста по-неопитен от синовете ми) си няма понятие от материята . Това не е дискриптивна ,а АНАЛИТИЧНА геометрия ( уравнение на линия минаваща през точка и успоредна на друга линия (голлинията) . Неслучайно в предишен пост написах ,че не виждам точките през които са прекарани правите - примерно крака на Коляиепу определено пресича неговата линия, а аз не виждам коя точка от тялото на защитника на Берое определено се допира до неговата линия. Точно тези точки се избират от ВАР съдията.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 сеп 2024 20:53

Чинката да ти избира точки???
Нико Петров повече няма да го канят в Диема

https://sportal.bg/news-2024092117344682754

Футболният анализатор на Sportal.bg Нико Петров определи отсъдената в полза на ЦСКА - София дузпа в мача срещу Берое като несериозна. Той е на мнение, че съдийските решения са повлияли на крайния резултат в мача.

"Никаква дузпа, много слаб съдия. Нямам представа какво видя в монитора, когато го извикаха. Нямам представа защо изобщо го извикаха. Мисля, че имаше засада при тази ситуация. Никакво нарушение!

ЦСКА - София бие с дискусионна дузпа пред шест хиляди в Благоевград
Между обувката на футболиста на Берое и обувката на футболиста на ЦСКА имаше разстояние. Почти съм убеден, че дори няма контакт. Грешно съдийско решение, което даде победата на ЦСКА", каза в студиото на Sportal.bg Петров.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 сеп 2024 20:55

Иначе на циганчето Кареасо това не му е първа симулация,няма и да е последна,то затова е и циганин и играе в това отборче
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2024 20:57

При ситуацията за дузпата, съдиите прави 2 грешки! Първо не признават засадата, после дават дузпа за симулация.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 сеп 2024 20:58

vlong написа:

ЦСКА - София бие с дискусионна дузпа пред шест хиляди в Благоевград
Между обувката на футболиста на Берое и обувката на футболиста на ЦСКА имаше разстояние. Почти съм убеден, че дори няма контакт. Грешно съдийско решение, което даде победата на ЦСКА", каза в студиото на Sportal.bg Петров.

Само Стиви Уондър може да твърди, че тази трибунка днес е събрала 6500...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2024 21:00

honda написа:
peliforewer написа:Явно българският ВАР работи само когато стадионите са празни :) .

Преди 10- дни написах ,че този стадион не е сертифициран за ВАР и този мач не трябва да се играе в Благоевград. Само дето единствените възможни стадиони да се играе мача бяха Герена, Локомотив и .... Стара Загора. Първоначално решението беше да домакинствате срещу Берое в Стара Загора.
Но синьото БФС в разрез с всички разпоредби разреши мача да се играе в Благоевград по ваша молба.

Как миналата година беше сертифициран, а сега не, нали ако играе Пирин полуфинал за Купата в Благоевград ще трябва да има ВАР.Няма никакъв разрез на правилата, при всички казуси има една вратичка, при съгласие на двата отбора, явно Берое са били съгласни срещата да се играе в Благоевград.Ако догадките в медиите приемаш за първоначално решение на БФС, ОК :) .Но вчера Томаш заяви, че по време на лагера в Банско преди три седмициъса преговаряли с хората от Пирин да играят срещата с Берое в Благоевград.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 21 сеп 2024 21:01

honda написа:
bubka написа:
Дамянов, спиш! 8-) Вглеждал ли си се в прав участък от пътя, как изглеждат в далечината уж успоредните линии на пътя. Бачо ви Делянски не случайно ви писа двойка по дескриптивна.

Линиите са успоредни , те се поставят автоматично. бачо Делянски ( дето най-вероятно е доста по-неопитен от синовете ми) си няма понятие от материята . Това не е дискриптивна ,а АНАЛИТИЧНА геометрия ( уравнение на линия минаваща през точка и успоредна на друга линия (голлинията) . Неслучайно в предишен пост написах ,че не виждам точките през които са прекарани правите - примерно крака на Коляиепу определено пресича неговата линия, а аз не виждам коя точка от тялото на защитника на Берое определено се допира до неговата линия. Точно тези точки се избират от ВАР съдията.

Когато гледаш в перспектива две успоредни линии, колкото повече се отдалечават, толкова повече се "сближават" от гледна точка на зрителното ти възприятие. Ако не знаеш за какво говоря, напиши в Гугъл и разгледай картинки. Ако не може да се ориентираш какво да търсиш, застани на една дълга и права жп линия и погледни в далечината как постепенно релсите се "сливат". Което не е в противоречие с аналитичната ти геометрия. Ако и тогава не вденеш, никой не може да ти помогне. Обърнал съм се към Дамянов, защото е един от не многото подуенци във форума с акъл в главата, въпреки, че е трол, и ще разбере.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 21 сеп 2024 21:03

Чинкоооооов, обърка не само главния съдия, ами и председателя на съдийската комисия.
Кого да защити, кого да обвини???
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 сеп 2024 21:05

miro_rz написа:Клетниците се радват на вкараната дузпа като дете на Коледа. Подаръка си е подарък.

Да ти припомням ли за дузпата която Волен Чинков Ви даде в 93 минута в Разград срещу Септември.Специално Вие за подаръци е срамно да говорите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”