damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:
Отричането на проблема не го кара да изчезне! Ха-ха! ;) :)
Както ти беше изчезнал докато беше СтиПИЧА, ли :)
Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:
И аз не съм сигурен, че Томаш като за цикли и с вас, както го е правил до сега с всички отбори, пак няма да се скриеш в очакване на следващия треньор и следващия файтон с купи коне :)
Ами...никой не е казал, че Томаш е някакъв гений като треньор! Но е достатъчно добър за нашата лига! Работата му е да ни класира в ЕКТ! И ако го направи ще ни води по-дълго време! Колкото до куците коне във вашия отбор няма ли такива?! Да не би в Спартак Варна да са най-добрите футболисти, играли в БГ?! ;) :)
ПП Знаеш ли защо някои от вашите все още смятат, че не сте избегнали фалита?! :shock:
И ако не ви класира, понеже най-вероятно ще бъде изгонен преди това, къде ще се скриеш пак?
п.п. Попита ли Пели, като какъв те определя, аз му зададох този въпрос, но още няма отговор, явно му е трудно да го измисли :)
Имаме достатъчно мощ в момента в отбора, не ни мисли!
Не се мешам във вашата "кореспонденция" с Пели! Но предполагам, че не ти е отговорил, защото въпросът ти е глупав! ;) :)
ПП Гледам че избягваш да отговориш на няколко въпроса, зададени от мен! Да не би да са твърде злободневни?!
Ако да, тогава другия път ще те питам нещо по-тривиално, като вярваш ли, че ще станете шампиони?! Или Щампиони?! :) :)