Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 20 сеп 2024 14:10

icemanbg33 написа:
LoveAndPeace написа:От пресконференцията чух , че Левски НЕ дължи на Палмите нищо.
Това добре , НО дължеше.
Някой има ли някаква информация.

Сираков беше казал на един от подготвителните лагер на въпрос на Спортал, че е подписан анекс и не се дължи нищо.

Не съм сигурен, че разбрах за кое точно колегата търси информация. Ако е за размера на опростения дълг - 1.44 млн. лв.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2024 14:13

icemanbg33 написа:
LoveAndPeace написа:От пресконференцията чух , че Левски НЕ дължи на Палмите нищо.
Това добре , НО дължеше.

Сираков беше казал на един от подготвителните лагер на въпрос на Спортал, че е подписан анекс и не се дължи нищо.

Поне нюню? Или те са ларж и са отписали всичко? Или пък ще ги изписваме в името на стадиона, по почина на един заем от Виваком, щото са дали пари напред? За мен е скандално малко да са давали по 4 млн на година и да са управлявали клуба от 2021 насам, ама тука е така. Да видим - в момента сме на ръба - има шансове както да ядем сериозно бахура и да фалираме, така и да станем наистина голям клуб, т.е. да се върнем на мястото. Г.з. го играе ол ин, като всеки тъп комарджия, но пък може и да му върже. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2024 14:15

futbolqga написа:Не съм сигурен, че разбрах за кое точно колегата търси информация. Ако е за размера на опростения дълг - 1.44 млн. лв.

Само? при 23 милиона лева приходи от трансфери за последната година и десятък върху тях? И то само от тях? Кажи честно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2024 14:20

futbolqga написа:
icemanbg33 написа:
Това добре , НО дължеше.

Не съм сигурен, че разбрах за кое точно колегата търси информация. Ако е за размера на опростения дълг - 1.44 млн. лв.

Да , знам че имаше фактури в клуба , за които казваха - Ние ги фактурираме , ама няма да си ги искаме.
И сега изведнъж клуба не дължи нищо .....и ми стана интересно. Защото преди време по една фактура си бяха взели парите , но тогава имаше кой да изнесе и информация , която не е угодна на бащицата.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2024 14:26

Да обобщим :)
За 4 години минахме от "в касата има 1400 лева" до "клуба е в стабилно състояние".
От "Не искам да има бащица. Предпочитам да има много малки спонсори пред един основен" до "Бащицата и неговата фирма основен спонсор влезе в Надзорния съвет".
Остава да палим свещи на милото ни Мило и на хазарта като бранш.......върнахме се където бяхме.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2024 14:50

LoveAndPeace написа:Да обобщим :)
За 4 години минахме от "в касата има 1400 лева" до "клуба е в стабилно състояние".
От "Не искам да има бащица. Предпочитам да има много малки спонсори пред един основен" до "Бащицата и неговата фирма основен спонсор влезе в Надзорния съвет".
Остава да палим свещи на милото ни Мило и на хазарта като бранш.......върнахме се където бяхме.

Моделът Бащица не е непременно лош, но само като моделът с образованата деспотия (тиранията), която милее за страната си, за която, доколкото ми се въртят спомени, даже Аристотел беше казал, че е по-добра форма на управление от демокрацията, която за него беше дъно на дъната. Та ако имаме собственик тип Берлускони, това модел Бащица ли е? И лош модел ли е? Всъщност, ние в момента имаме "собственик" тип Реал или Барса - нима не помниш, че именно феновете избраха г.з. на импровизираната фейсбук анкетка на Черепа? Е, оти мрънкяш тогава? :mrgreen:
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2024 15:06

tmanolov написа:

Моделът Бащица не е непременно лош, но само като моделът с образованата деспотия (тиранията), която милее за страната си, за която, доколкото ми се въртят спомени, даже Аристотел беше казал, че е по-добра форма на управление от демокрацията, която за него беше дъно на дъната. Та ако имаме собственик тип Берлускони, това модел Бащица ли е? И лош модел ли е? Всъщност, ние в момента имаме "собственик" тип Реал или Барса - нима не помниш, че именно феновете избраха г.з. на импровизираната фейсбук анкетка на Черепа? Е, оти мрънкяш тогава? :mrgreen:

Тирания , милееща за страната си , звучи като перничанин току забил 5 шамара на жена си и й казва - Защо ме караш да те бия сега ??
Като имахме бащица тип Берлускони - Черепчето , много хубаво видяхме след това.
Утре като някой американски фонд си хареса Telematic Interactive , реши да я придобие и си каже - Бе какви са тия безсмислени милиони , които отиват по някъв сокър отбор , и дръпне кранчето.
Ще си водим някакви философски дискусии - Ейййй ама много мил беше Мило , ама свърши.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 сеп 2024 15:20

Собственик "бащица" не е здравословен и устойчив модел за клуб от България, защото не живеем в нормална държава с правила и независим бизнес.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2024 15:29

LoveAndPeace написа:Тирания , милееща за страната си , звучи като перничанин току забил 5 шамара на жена си и й казва - Защо ме караш да те бия сега ??
Като имахме бащица тип Берлускони - Черепчето , много хубаво видяхме след това.
Утре като някой американски фонд си хареса Telematic Interactive , реши да я придобие и си каже - Бе какви са тия безсмислени милиони , които отиват по някъв сокър отбор , и дръпне кранчето.
Ще си водим някакви философски дискусии - Ейййй ама много мил беше Мило , ама свърши.

Ами четете я тази философия де, има си там цели трактати - кво, отрече трудовете на Аристотел ли? Ми той директно си го казва - демокрацията не е добър модел, щото избива в комунизъм (образно казано, не е знаел, че ще има подобен строй), а и обществото е на принципа - представи си колко е тъп средностатистическия човек и сега се пробвай да осъзнаеш простата статистика, че половината са по-тъпи от него. Та така и с феновете на Левски или който и да е клуб - пряката демокрация е леко извратено понятие.

Което ни връща на модела Бащица. Как е в НБА? НФЛ? НХЛ? Висшата лига? А и оная шматка Буров го беше казал в нещо от сорта - демокрация може да има там, където хлябът е дебел, в България е черен и клисав - както искаш ме разбирай :mrgreen:

П.С. какво лошо ни се случи с Черепа? Припомни ми? Не след като го опраска свинята, а по време на Черепа?
Непринуден написа:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2024 18:55

Просто няма как да не се правят паралели с политиката.

Върни се в “Левски”