Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Изпраха някой лев със съдействието западняците 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
gihuelo написа:TristaNNN написа:За мен е прелюбопитно как ще играе Ботев (Пловдив) срещу нас и срещу Разград в ролята си на балансьор-фактор в челото. Щото все пак харизаната, сладка купичка от пролетта носи известни задължения за връщане на жеста на Високата разградска порта.
Също така с интерес да се следи какви ли гимнастики ще се правят, за да се добута ментака с тирето до баражно място. Тия свалят гащи на правопривмника на Литекс, пък после сателит ще им възстанови точките, за сметка на този и онзи отбор. Ей такива разни познати до болка миризливи схемички. Това с уговорката, че баш туморът-София на родния футбол не се изроди в някаква друга форма на постфалитна правоприемственост. :)
Дано приемат да има вендинг автомати за лекарства, защото като затворят аптеките си половин човек :)
Кои свалят гащи, като имаме 5 загуби бе господин сектор Б? :) Твоите хора съвсем са разредили нещата.
Взимай от друго място.
Ако Лудогорец трябваше да връща за "харизаната" купа, точно с Ботев ли щяха да отложат мача или щяха да го изиграят този "нареден" мач без да се напъват и двата отбора?
Мисли малко бе , пич !
Баражното място ще е ясно точно след 26 кръга. Дали пък вие няма да играете бараж ?
Припок да ме съветва да мисля, е все едно поп-курвар-пияница-педофил да ми чете нравоучения. Айде, няма нужда, благодаря!
Явно не гледаш много-много български футбол, или нямаш нужния капацитет и прозорливост да разчетеш някои данни и сигнали, в противен случай доста елементарни неща щяха да са ти ясни:
1) Чорбата игра в Европа след като на баража опъна милото ти Тире, като софийското проявление на духа на четирибуквието завърши сезона с 10 загуби и 13 равенства. Още ли си сигурен, че Тирето не може да бъде добутан до Европа с подходящата организация и "помощ"? Гледам, че пълничкото аверче на собственика ви почна да утвърждава политическите позиции и да си възвръща влиянието над ... държавата. Съвсем случайно този период съвпадна с ударната ви селекция. Е, ся припокО ще скочи и ще каже, че е това е съвпадение, ама в люляковия двор няма случайни съвпадения.
2) Разбира се, че майните не са толкова прости, че да не отложат срещата с Разград точно преди най-важния им от финансова и репутационна гледна точка (а донякъде и политическа покрай новия стадион). Че футболчето е уйдурма у нас, е ясно и на бебетата, ама чак пък толкова нагло и безогледно никой няма да осъществи прогнозирания от мен сценарий. Дори и неумните майни ще се сетят каква е работата, ако твоят сценарий се беше случил.
Пак ли ще ме караш да мисля, бре? Ти ли точно? :))))
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Dust написа:..., а Любо се помисли, че е голям треньор. През годините се доказа, че е в ТОП5 на слабите треньори в България. Само с ораторско, лафчета и т.н. не става. От треньорска гледна точка, тая игра на професионално ниво му е доста чужда....
Доста странен коментар от човек, който уж има добра футболна култура.
Въпросният треньор беше последният, който пълнеше стадион "Васил Левски" с публика, когато играеше националния отбор. Някъде по негово време националите играеха за последно привлекателен и атакуващ футбол.
Въпросният треньор превърна Чорбата в отбор-фактор в родното първенство. След като се махна (или го махнаха), се видя горчивата истина, когато начело застанаха разни физкултурници като Янчев, Панайотов и ... не помня още кои клетници. Българското първенство определено имаше нужда от още един отбор-фактор в горната половина на таблицата и той го постигна с Чорбата.
Спечели трофей с Тирето, който досега е единственият в жалката им, позорна осемгодишна историйка.
Дори успя да превърне аматьорската тото трупа на Царско село в отбор, който играеше нелош футбол, и се опъваше на силните, доколкото може, че и точки им взимаше.
Чичовото заслужава малко повече уважание, що касае треньорските му познания и умения. Нека да бъдем и обективни.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

За отбори без амбиции и борещи се за оцеляване... става.
Николай Киров също е печелил купата на България, отборите му също играят привлекателно, но си е треньор за отбор от втората половина на таблицата
Николай Киров също е печелил купата на България, отборите му също играят привлекателно, но си е треньор за отбор от втората половина на таблицата
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
.Малко усмивки сутринта, днес се навършват 15 г. от Казанската епопея :)
..Датата е 20.09.2009 година. Предстои да се изиграе вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двата тима се готвят трескаво, но „сините“ са без четири от звездите си. По същото време Живко Миланов, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Зе Соарес са в Русия, уж за да подпишат с Рубин (Казан)...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:.Малко усмивки сутринта, днес се навършват 15 г. от Казанската епопея :)..Датата е 20.09.2009 година. Предстои да се изиграе вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двата тима се готвят трескаво, но „сините“ са без четири от звездите си. По същото време Живко Миланов, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Зе Соарес са в Русия, уж за да подпишат с Рубин (Казан)...
Пели, дори ти следва да се усетиш колко много пари набиват вашите собственици за ПР, случайно съвпадение е, че основни реципиенти са свинските медии :geek: Значи вчера Левски прави прескоференция с цифри, за които (като прозрачност) вие (и като умрели, и като припознати), а и който и да е клуб у нас може само да мечтае (феновете му де), настава всеобща еуфория и хоп, днес трябва да се дрисне нещо, за да не изглежда всичко розово, нали?
Една отрицателна статия да се чел в последните години за ЦСКА-София (София)? Само една? Няма и да прочетеш и не, не е защото всичко е бляскаво при вас - сети се сам къде и колко се плаща. Да не говорим за трагикомедията да се цитират решения на БФС, в които официланото ви изписване с тире се трие - да триеш информация от официален документ, е документално престъпление, но нейсе и на тая.
П.С. А това, че огромната част от левскарите са същите припоци, по никакъв начин не ви оправдава, хеле пък нашия "собственик". Той поне каза една истина вчера - не бил лице на никого - факт, така е, няма как да е лице, при положение че е г.з!
П.П.С. И някак между другото мина, че Кюрдъ се изниза от собственост на ЦСКА-София (София) - нали уж той легитимираше новите. Знам, знам, лошата ФИФА и УЕФА са виновни, той много искаше, ама нямаше желание :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Литекс върви по вече отъпкания път на ЦСКА. Милиони за селекция, милиони задължения + милиони за нов стадион. Ако Папазки се откаже или го откажат, Литекс ще фалира за по-малко от ден.
Чорбарите трябва да разберат, че ако не се активизират, много скоро ще се наложи или да спасяват Литекс от Ловеч , или да припознават нещо друго.
Колкото и гадно да им звучи, да вземат пример от нас. Да натискат ръководството си постоянно и непрекъснато. За отчети, за суми, за политиката, която клуба води, червените журналЯ да притискат с неудобни въпроси двамата полу-олигофрена, А НЕ ДА ПИТАТ само защо Литекс играе безобразно ( не, че е лошо, просто има друг по-голям проблем от хазартната зависимост на Хайнц ).
Чорбарите трябва да разберат, че ако не се активизират, много скоро ще се наложи или да спасяват Литекс от Ловеч , или да припознават нещо друго.
Колкото и гадно да им звучи, да вземат пример от нас. Да натискат ръководството си постоянно и непрекъснато. За отчети, за суми, за политиката, която клуба води, червените журналЯ да притискат с неудобни въпроси двамата полу-олигофрена, А НЕ ДА ПИТАТ само защо Литекс играе безобразно ( не, че е лошо, просто има друг по-голям проблем от хазартната зависимост на Хайнц ).
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
-
- Контакти:
tmanolov написа:peliforewer написа:.Малко усмивки сутринта, днес се навършват 15 г. от Казанската епопея :)..Датата е 20.09.2009 година. Предстои да се изиграе вечното дерби между ЦСКА и Левски. Двата тима се готвят трескаво, но „сините“ са без четири от звездите си. По същото време Живко Миланов, Дарко Тасевски, Юсеф Рабех и Зе Соарес са в Русия, уж за да подпишат с Рубин (Казан)...
Пели, дори ти следва да се усетиш колко много пари набиват вашите собственици за ПР, случайно съвпадение е, че основни реципиенти са свинските медии :geek: Значи вчера Левски прави прескоференция с цифри, за които (като прозрачност) вие (и като умрели, и като припознати), а и който и да е клуб у нас може само да мечтае (феновете му де), настава всеобща еуфория и хоп, днес трябва да се дрисне нещо, за да не изглежда всичко розово, нали?
Една отрицателна статия да се чел в последните години за ЦСКА-София (София)? Само една? Няма и да прочетеш и не, не е защото всичко е бляскаво при вас - сети се сам къде и колко се плаща. Да не говорим за трагикомедията да се цитират решения на БФС, в които официланото ви изписване с тире се трие - да триеш информация от официален документ, е документално престъпление, но нейсе и на тая.
П.С. А това, че огромната част от левскарите са същите припоци, по никакъв начин не ви оправдава, хеле пък нашия "собственик". Той поне каза една истина вчера - не бил лице на никого - факт, така е, няма как да е лице, при положение че е г.з!
П.П.С. И някак между другото мина, че Кюрдъ се изниза от собственост на ЦСКА-София (София) - нали уж той легитимираше новите. Знам, знам, лошата ФИФА и УЕФА са виновни, той много искаше, ама нямаше желание :mrgreen:
Сериозно ли пишеш, че медиите пазят ЦСКА.След като вчера бяха отразени положителни новини и за ЦСКА и за Левски какво да направят медиите като преди 15 години на днешния ден се е случил един от големите гафове във футбола изобщо.Все едно ние да се сърдим когато медиите припомнят онова 2-7.Стоичков има шанс да направи кариера във ФИФА и е длъжен да опита.Защо след като е единственият българин със Златна топка да не стане българинът с най- високия пост във ФИФА.Той не е напуснал ЦСКА, в Надзорния съвет е, само си е преотстъпил акциите защото ще е в конфликт на интереси.Примерът ти със Стоичков не ти се получи.
W84me ( Блатер) ..