Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 18 сеп 2024 21:52

W84me написа:Лудогорец с "измъчена" победа над юношките на Славия. Сигурен съм, че за неделя ще са в друг състав.

Какви юношки бе Блатер...средна възраст на Славия 27 години, на Лц също!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 сеп 2024 23:25

За мен е прелюбопитно как ще играе Ботев (Пловдив) срещу нас и срещу Разград в ролята си на балансьор-фактор в челото. Щото все пак харизаната, сладка купичка от пролетта носи известни задължения за връщане на жеста на Високата разградска порта.
Също така с интерес да се следи какви ли гимнастики ще се правят, за да се добута ментака с тирето до баражно място. Тия свалят гащи на правопривмника на Литекс, пък после сателит ще им възстанови точките, за сметка на този и онзи отбор. Ей такива разни познати до болка миризливи схемички. Това с уговорката, че баш туморът-София на родния футбол не се изроди в някаква друга форма на постфалитна правоприемственост. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 18 сеп 2024 23:54

TristaNNN написа:За мен е прелюбопитно как ще играе Ботев (Пловдив) срещу нас и срещу Разград в ролята си на балансьор-фактор в челото. Щото все пак харизаната, сладка купичка от пролетта носи известни задължения за връщане на жеста на Високата разградска порта.
Също така с интерес да се следи какви ли гимнастики ще се правят, за да се добута ментака с тирето до баражно място. Тия свалят гащи на правопривмника на Литекс, пък после сателит ще им възстанови точките, за сметка на този и онзи отбор. Ей такива разни познати до болка миризливи схемички. Това с уговорката, че баш туморът-София на родния футбол не се изроди в някаква друга форма на постфалитна правоприемственост. :)

Дано приемат да има вендинг автомати за лекарства, защото като затворят аптеките си половин човек :)
Кои свалят гащи, като имаме 5 загуби бе господин сектор Б? :) Твоите хора съвсем са разредили нещата.
Взимай от друго място.
Ако Лудогорец трябваше да връща за "харизаната" купа, точно с Ботев ли щяха да отложат мача или щяха да го изиграят този "нареден" мач без да се напъват и двата отбора?
Мисли малко бе , пич !
Баражното място ще е ясно точно след 26 кръга. Дали пък вие няма да играете бараж ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 сеп 2024 07:06

Много мъка има в този форум :) , Лудогорец, Ботев, Левски и вечерта няма да е същата ако не се намеси ЦСКА :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2024 08:15

peliforewer написа:Много мъка има в този форум :) , Лудогорец, Ботев, Левски и вечерта няма да е същата ако не се намеси ЦСКА :) .

От отвъдното ли
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 сеп 2024 08:20

Изображение

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 сеп 2024 09:20

tmanolov написа:
peliforewer написа:Много мъка има в този форум :) , Лудогорец, Ботев, Левски и вечерта няма да е същата ако не се намеси ЦСКА :) .

От отвъдното ли

Явно никога не сме умирали, според интереса от ваша страна :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2024 09:40

peliforewer написа:
tmanolov написа:

От отвъдното ли

Факт, пълно е с припоци и сред нас. Иначе вие сте сущий Лазар, направо Феникс, що не припознахте направо Реал Мадрид :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 сеп 2024 10:21

tmanolov написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:

От отвъдното ли

Факт, пълно е с припоци и сред нас. Иначе вие сте сущий Лазар, направо Феникс, що не припознахте направо Реал Мадрид :mrgreen:

Не ни кефят :) .
W84me ( Блатер) ..

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 сеп 2024 11:33

Лесни са феновете на бившите,изборът е голям,кеф ти Караганди,кеф ти Алмаати.
Кеф ти Кауфланд

Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”