efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

rane
Контакти:

Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.

Мнениеот rane » 16 сеп 2024 21:42

TristaNNN написа:
rane написа:....
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени.....

Не разбирам защо добавяш като слабост на защитата отменени голове на противника. Аз бих казал, че при отменения на Сердюк, например, защитата беше добре подредена и концентрирана, което неслучайно завари украинеца в положение на засада. Височината и подредбата на защитната линия е труден и много рисков тактически прийом, но е видно, че треньорите са поработили упорито и върху този компонент. Не казвам, че сме безгрешни при постройката и координацията на централните бранители, но се вижда мисъл и напредък.

Точно пък при този отменен гол лъснаха качествата на вратарОт ни, който изглежда все още не може да комуникира със защитниците, а Сердюк влезе напълно необезпокояван през центъра! Да не забравяме и реакцията му. Той просто си избра предварително накъде ще легне, вместо да остане прав и да чака движението на топката. Елементарен ми се струва до момента.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 16 сеп 2024 21:52

metodito написа:Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Липсата на Андреев ще се усеща - това е ясно, обаче не мислех, че толкова бързо ще се загуби синхрона отзад.
Все си мисля, че Андонов е по-добре да бъде налаган. Този категорично не вдъхва доверие. 3 мача с 3 допуснати гола. Да, срещу Спартак имаше суха мрежа, но там защитата ни беше бетон. Дотолкова обезличиха Ахмедов, че по едно време си мислех че онзи изобщо не е на терена.
С Пламен имахме 5 мача с 4 сухи мрежи, а единствения допуснат гол е след рикошет!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 16 сеп 2024 22:41

На запис се гледат диемските мачове, за да превъртя полувремето, че от тези капацитети с розови сакенца…
За играта на отбора, на това време толкова. Който не е играл на порой, него му е лесно. Та, евалата на момчетата как се държаха. Особено на Майкон и Бала, които още свикват с нашия климат.

Новите играчи, са ми все още мистерия. Засега Майкон ми харесва, но физиката му… няма как да направи сериозен трансфер с този ръст на високо джудже. Честно казано, освен Бала, който има физиката, паса и енергията, няма играч, който да събере погледа…знам, знам Сангаре… ама още на третата минута се държи я за прасеца, я за хълбока. В България ще мачка, но на вън е за Русия, Турция… и тн.

..брей как се получи, едно време мислех “ей, тоя е машина, трябва да го привлечем”, а сега “ей, тоя е машина, дали ще можем да го продадем за добри пари”.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 23:24

Svilen написа:На запис се гледат диемските мачове, за да превъртя полувремето, че от тези капацитети с розови сакенца…
За играта на отбора, на това време толкова. Който не е играл на порой, него му е лесно. Та, евалата на момчетата как се държаха. Особено на Майкон и Бала, които още свикват с нашия климат.

Новите играчи, са ми все още мистерия. Засега Майкон ми харесва, но физиката му… няма как да направи сериозен трансфер с този ръст на високо джудже. Честно казано, освен Бала, който има физиката, паса и енергията, няма играч, който да събере погледа…знам, знам Сангаре… ама още на третата минута се държи я за прасеца, я за хълбока. В България ще мачка, но на вън е за Русия, Турция… и тн.

..брей как се получи, едно време мислех “ей, тоя е машина, трябва да го привлечем”, а сега “ей, тоя е машина, дали ще можем да го продадем за добри пари”.

За сър Мустафа... пилците се броят наесен. Не забравяй, че Генчев го използва (според мен грешно), като спомагащ нападател на Алекс, а не деветка. Ние играем нещо като 3-5-2-1-1, където Сангаре е предпоследен в атака. Бях много скептичен към трансфера на Алекс. Засега ме опровергава. Евала на момчето за ефективността му на тея години. Харесвах Рикардиньо, но Алекс по ме кефи.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 сеп 2024 23:26

rane написа:
metodito написа:Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Липсата на Андреев ще се усеща - това е ясно, обаче не мислех, че толкова бързо ще се загуби синхрона отзад.
Все си мисля, че Андонов е по-добре да бъде налаган. Този категорично не вдъхва доверие. 3 мача с 3 допуснати гола. Да, срещу Спартак имаше суха мрежа, но там защитата ни беше бетон. Дотолкова обезличиха Ахмедов, че по едно време си мислех че онзи изобщо не е на терена.
С Пламен имахме 5 мача с 4 сухи мрежи, а единствения допуснат гол е след рикошет!

Забелязваш ли начина, по който се хвърля даже и на лесни топки?

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 17 сеп 2024 08:58

metodito написа:
rane написа:

Забелязваш ли начина, по който се хвърля даже и на лесни топки?
Да, а също така и неувереността му при излизания.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 17 сеп 2024 09:55

metodito написа:
rane написа:Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Футболът ти е далечна материя, не се мъчи...

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 сеп 2024 17:23

csimoen2 написа:
metodito написа:
rane написа:Кеф е да четеш, че според някои нямало нищо притеснително във вратаря и защитата ни.
Ами за 7 мача, преди този с числото, Левски беше допуснал 2 гола. Сега, само в един мач, допусна толкова + 2 отменени. Да не забравяме, че онези имаха и още 2-3 опасни удари и положения.
За мен това си е доста тревожно и се надявам да светва лампичката при треньорите.

Положително е, че резултатността на отбора е висока и към момента се движим в шампионски график.

Липсата на неможача Пламен тепърва ще се усеща. Хубаво е, че както казваш вкарваме много.

Футболът ти е далечна материя, не се мъчи...

Радвам се за теб.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 сеп 2024 18:04

За възпламеняване на бомбички в сектора, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За обидни и нецензурни скандирания, на основание чл.37, ал.1, т.26, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

ДК задължава ПФК „Левски” гр. София да възстанови щетите на стадион „Витоша” гр. Бистрица съгласно чл.38, ал.1 от ДП /2024/2025/.

Върни се в “Левски”