efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: ФК ЦСКА 1948 (София) - Левски (София), Неделя от 19:15 ч.
За мен Бала не е нищо особено като футболист. Има центриране и това е. Няма кой знае каква техника, голове вкарва рядко и не се отличава с бързина. Просто започна да играе нещо есента за разлика от пролетта, когато нищо не играеше и почнаха да го хвалят. Между другото хвалят много и Колев, но за мен е много под това което трябва да бъде един централен нападател на Левски. Виж Сангаре доста се доближава. На мястото на Бала, ако намерим един плеймейкър от рода на Мариани или Тасевски, а защо не и на Марселиньо, който игра в Лц, тогава можем да вдигнем сериозно класата. Докато Бала лично мен не ме впечатлява кой знае колко. Ако има добра откупна клауза и прилични финансови изисквания, може да го вземем и на базата на добрата му статистика от към асистенции, да го шитнем после като неговия сънародник в Китай (вече му забравих името). Иначе не очаквам чудеса от него, нито от Лима, който при новата схема тотално ще се губи.
1914.1902 написа:
Кефи лапата на Мустафа на главата на Марин :))
Притеснителното от вчера е палавата ни защита, както и тези 4 гола, които допусна вратарОт ни. Добре, че 2 от тях не бяха редовни и ги отмениха, но все пак 4 допуснати гола плюс лошото ръководене на защитата... Дали не е по-добре Андонов да стане титуляр?!
Да оставиш съперника в нередовна позиция си е за похвала на лошо ръководената защита. :oops:
Подхлъвзването на Майкон преди втория гол ще го пишем на вратаря, както и действието на Макун в наказателното поле.
Подхлъвзването на Майкон преди втория гол ще го пишем на вратаря, както и действието на Макун в наказателното поле.
Като каза подхлъзване ,че се сетих ,май все ние се подхлъзвахме,Странно ми е малко.
Има ли още различни видове бутонки
САМО ЛЕВСКИ!
rane написа:Притеснителното от вчера е палавата ни защита, както и тези 4 гола, които допусна вратарОт ни. Добре, че 2 от тях не бяха редовни и ги отмениха, но все пак 4 допуснати гола плюс лошото ръководене на защитата... Дали не е по-добре Андонов да стане титуляр?!
Ти сериозен ли си?
Футболът ти е далечна материя, не се занимавай :)
vlong написа:Като каза подхлъзване ,че се сетих ,май все ние се подхлъзвахме,Странно ми е малко.
Да, има :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

На Бала атаките по крилото вещаят опасност пред вратата. Стабилно стои и на тежък терен и трудно може бекът на противника да го изхвърли или свали , а и не бяга от спорните топки.
Генчев знаеше за дъжда и затова взе яки момчета да се сборят с тия от мутраджийския отбор. Това е причината Джемилито да не е в списъка.
Генчев знаеше за дъжда и затова взе яки момчета да се сборят с тия от мутраджийския отбор. Това е причината Джемилито да не е в списъка.
Аз пък съм доволен от мача и не разбирам защо половината тема е изпълнена с възмущения.
Все пак срещу тия чорбари играем трудно напоследък, а вчера им нашихме цели 4 парцала. Напомням, че ритаха и в Европа преди 2 месеца, та вчера не изглеждаха нещо особено, понеже ние не им позволихме да изглеждат като нещо особено.
Много приятно съм изненадан от състоянието на теренчето след 2 дни валежи в София. Очаквах, че след 10-15 минути ще се превърне в нива, а то си изкара мача като стой та гледай!
Само Левски, нови вестници и маски във въздуха!
Все пак срещу тия чорбари играем трудно напоследък, а вчера им нашихме цели 4 парцала. Напомням, че ритаха и в Европа преди 2 месеца, та вчера не изглеждаха нещо особено, понеже ние не им позволихме да изглеждат като нещо особено.
Много приятно съм изненадан от състоянието на теренчето след 2 дни валежи в София. Очаквах, че след 10-15 минути ще се превърне в нива, а то си изкара мача като стой та гледай!
Само Левски, нови вестници и маски във въздуха!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс