Най - добрия мач на Левски София
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Най - добрия мач на Левски София
Много мачове са ме радвали, но на 2 мача направо изпаднах в делириум. Не бях на себе си от щастие. Това са мачовете Левски - цска 7:1 и Левски - Удинезе 2:1 Едва ли ще се повторят някога тези мачове, за съжаление.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

мача с Барселона беше с уникално начало размазващо, мача с Рейнджърс, от по новите мача с Киево там и с Удинезе тук, и да не забравяме мача с Шалке на техния стадион де
abiati написа:без съмнение са два,знаменитите мачове с Глазгау Р. (уникалния гол на Тодоров) и с Удинезе на Герена (на този аз изживях най-голямата си футболна радост)
С Удинезе на Герена

Помисли пак

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Най-добър...Трудно е да се определи,все пак това не обхваща 10-20год,а почти век
Но,ще спомена Левски-Удинезе 2:1,понеже бях на стадиона 

Определено са много ,ЛЕВСКИ е побеждавал големи колоси в европейския футбол ,но аз като по-малък не съм гледал тези мачове ,за това ще отлича ЛЕВСКИ с/у Удинезе ,Марсилия ,Славия Прага ,Галатасарай ,Динамо Букурещ ,Киево и гостуванията на Шалке и Лацио 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- plamen etov
- Контакти:
Пропускате мача с Аякс
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- levskioleole
- Контакти:
Някой да знае от къде мога да намеря-Левски -Барса(от Шампионската лига)???
- blue avalanche
- Контакти:
levskioleole написа:Някой да знае от къде мога да намеря-Левски -Барса(от Шампионската лига)???
Можеш да намериш само репортаж с головете.Целия мач-не мисля.
Aко трябва да се огранича до един мач - есента на 1984 срещу "Щутгарт"(тогава бяха шампиони на Германия) като гост. След 1:1 в София ,на "Некарщадион" "Левски" категорично надигра "Щутгарт"(нещо ,което беше признато и от германците) и достигна до печелившото равество 2:2 след гол от воле на Пл.Цветков малко преди края.
Ако мога да добавя още мачове- победата над "Аякс" с 2:1 , победата на " Глазгоу Рейнджърс" с 2:1 ( с невероятния гол на Кайзера", да не забравям и най- скъпата ми победа над ЦСКА с 3:1 на 3.06.1984- мача наречен "синята ода на радостта" -в последния кръг двата отбора имаха равни точки и ЦСКА бяха с по-добра разлика и при тяхна победа или равен те щяха да станат шампиони. "Левски" победи и за първи път в българския футбол в един сезон спечели всички възможни купи- шампионата, Купата на България и Купата на Съветската Армия.
Ако мога да добавя още мачове- победата над "Аякс" с 2:1 , победата на " Глазгоу Рейнджърс" с 2:1 ( с невероятния гол на Кайзера", да не забравям и най- скъпата ми победа над ЦСКА с 3:1 на 3.06.1984- мача наречен "синята ода на радостта" -в последния кръг двата отбора имаха равни точки и ЦСКА бяха с по-добра разлика и при тяхна победа или равен те щяха да станат шампиони. "Левски" победи и за първи път в българския футбол в един сезон спечели всички възможни купи- шампионата, Купата на България и Купата на Съветската Армия.
Най-великия за всички времена е ЛЕВСКИ 5:4 БАРСЕЛОНА !