Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 13 сеп 2024 14:13

Dust написа:Купър ще получава доста солидна за нашите стандарти заплата.
Според медиите на Острова бранителят обаче е окастрил почти двойно заплатата си, за да играе при "'червените". Годишното възнаграждение на Купър ще възлиза на 750 000 евро (62 500 евро месечно).
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... ska-808748

Няма лошо. Голям футболист, легенда на Лийдс, заслужава си парите. Сега ще продадат десетки хиляди фланелки с неговото име и парите за заплатата ще се избият :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 сеп 2024 14:30

vlong написа:Honda
Дори се бях обзаложил с няколко от въпросните колеги ,че ЦСКА ще фалира преди Левски и още очаквам да си получа залога, но на тях им е генетично заложено да не си плащат задълженията, все пак такъв им е генезиса. :mrgreen:

Аз знам ,че на циганите им е генетично заложено да не плащат

И комунистите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 14:59

honda написа:
peliforewer написа:Хонда, защо се хабиш да пишеш такива чаршафи, искаш да ми кажеш, че Левски е света вода ненапита, а ЦСКА големия грешник.Големият ръководител Спас Русев вкара Левски във фалит и само той и Боби Михайлов знаят какви документи са се подавали за да може Левски да получи лиценз по времето на Русев.Адвкатът който няма нищо общо с Пеевски в момента представлява ДПС на Пеевски по юридическите въпроси.

Никога и никъде не съм твърдял, че Левски е света вода ненапита. И в Левски са били хора ,на които мястото им е в затвора - "Пещерняци" , "Котараци" , Черепа. За М.Чорни няма сведения да е извършвал нещо незаконно на територията на България.
Докато през цялото си съществуване любимия ти клуб е бил в ръцете хора,които във всяка "нормална държава " щяха да са в затвора. През цялото си съществуване от ден първи любимия ти клуб се е издържал чрез финансиране с държавни/общински средства.
Не случайно Левски си плаща задълженията към Държавата и Общината и нито един привърженик на Левски не постави под въпрос дали въпросните задължения трябва да се платят. Огромната част от тези средства вече са изплатени.
Докато на вас когато ГГ ви каза ,че няма да плащате вие изпаднахте в див възторг.
Приятно или не това са фактите, а когато фактите говорят ....
Всеки може да наеме един адвокат стига да може да си позволи да му плати хонорара .
За Спас Русев - ами плати за Виваком около 350 млн евро , смени мрежата и след 4 години , го продаде за над 1 млнр евро . Това е белег на успешно управление.
Между другото аз нямам спомен по времето на СР ,Левски да е бил глобяван от УЕФА за неспазване на ФФ.
Не толкова отдавна любимия ти клуб беше глобен от УЕФА с една много сериозна сума ( малко под 1 млн лева) за нарушаване на ФФ и за 3 години сте под мониторинг и с условен лиценз. Та на кога да вярваме на теб или на синята УЕФА , така нагло ви санкционирала. Между другото случайно , бате ти хонда , те предупреди точно за това , доста преди да това да стане факт. Да ти вадя ли какво написа тогава? - Ами бате ти хонда ,май пак се оказа прав, а ти стана ( за пореден път) за смях.

..Разговаряхме със Спас Русев около четири месеца и в края на ноември бяхме постигнали принципно съгласие аз да стана изпълнителен директор на Левски, тогава изтече и информацията. Но имаше едно много важно условие това да се случи и той пое ангажимент да го направи - аз да получа един определен набор документи. Счетоводен баланс, списък с кредитори, приходи и разходи..."
"Междувременно се случиха други неща - дойде писмо от УЕФА, че Левски е глобен за нарушаване на финансовия феърплей и на практика е наказан, макар и с някои условности, да не играе един сезон в евротурнирите. Нещо, което аз не знаех до този момент, въпреки че това е процес, който е вървял месеци наред."

"Аз не бях информиран, разбрах го благодарение на това, че работех в БФС и видях писмото, когато пристигна. Така че това също беше нещо, което малко ме разочарова. На 3 януари -това е точната дата - получих документите. Горе-долу четири месеца, след като ги поисках."

"След като ги прегледах, отказах на Спас Русев. Буквално няколко дни след това ми се обадиха от офиса на Васил Божков. Поканиха ме на среща, без да ми обясняват за какво става въпрос, и аз приех. На самата среща ми беше предложено да стана изпълнителен директор на Левски. От самия Васил Божков. При условие че той стане собственик."

"Аз приех. Почти без да задавам въпроси, разбрахме се само за някои основни неща. Това беше, не е имало някаква тайна", разкри още подробности за турбулентните събития през декември миналата година и януари Павел Колев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 сеп 2024 15:07

....Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че за последните дни новият собственик на клуба Васил Божков е покрил дългове за над 3 милиона лева.

Борчовете на 26-кратния шампион на България са над 32 млн. лв. и по думите на Колев, се е стигнало до тях заради некомпетентно управление на Спас Русев.

"Натрупани са с лекота. Парите са харчени погрешно, с меко казано странни решения – привличане на футболисти с високи заплати и неплащане на данъци...
.
Павел Колев: Русев не е плащал нищо на държавата, откакто е в Левски
Толкова за "добрият ръководител" Спас Русев.
Последна промяна от peliforewer на 13 сеп 2024 15:35, променено общо 2 пъти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2024 15:21

Големия(възрастния) Купър пристигнал с Мини Купър???
Издънка в латерната за пропаганда
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2024 16:35

vlong написа:Големия(възрастния) Купър пристигнал с Мини Купър???

Типична представителна извадка на балканец, чиято кола му струва повече от собствените му месечни разходи, за да покаже на комшията колко е голям.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2024 16:40

pomiqrat написа:

Типична представителна извадка на балканец, чиято кола му струва повече от собствените му месечни разходи, за да покаже на комшията колко е голям.

Искал си нещо да кажеш ,сигурно.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2024 17:04

vlong написа:
pomiqrat написа:

Да, за коплексирания българин.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2024 17:17

pomiqrat написа:
vlong написа:
pomiqrat написа:

Да, за коплексирания българин.[/quote

Направил си анализ на Купър,ама той не е българин.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2024 17:39

Умствената слепота е жестока.

Върни се в “Левски”