Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 13 сеп 2024 09:01

Надявам се утре да е последният мач начело на Юнайтед за холандското менте. Де Бур в по-големи мащаби. Сотон да си опичат акъла и да бутнат 3-4 гола.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 сеп 2024 12:17

MuFc1878 написа:Надявам се утре да е последният мач начело на Юнайтед за холандското менте. Де Бур в по-големи мащаби. Сотон да си опичат акъла и да бутнат 3-4 гола.

+1 !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 сеп 2024 14:13

ЕТХ ми е по-наглата версия на Стипич с голямата разлика, че Стипич нямаше селекция !
Докато тоя "глистосер" след около 700 милиона за нови и след завършени пълни 2 години, продължава да говори за преходен период !
Присъединявам се към Тонката - ПО-ДОБРЕ загуби, но това НЕОПИСУЕМО ЗЛО - ДАЛЕЧ ОТ ЮНАЙТЕД И АНГЛИЯ !

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 14 сеп 2024 10:00

Дано наистина днес го приключат...Тоя по-нагъл излезе от Моуриньо. А онзи имаше поне две ШЛ зад гърба, тоя се фука с една Фа Къп и една Каменица Къп.....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 14 сеп 2024 13:51

Болният фаворитизъм към Рашфорд продължава с пълна сила, днес е гарниран и с илюзията че Ериксен има физически капацитет като за професионален футболист. Като цяло тази мантра за Тен Хаг и младите играчи издиша яко-Колиер и Хари Амас направиха страхотна предсезонна и единствено първия получи едно полувреме във вече загубен мач.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 14 сеп 2024 14:45

Никога не бих си късал нервите повече да гледам Юнайтед с този капу.т
А като видях в софата, че Ериксен е предпочетен пред Угарте
Ами какво да ви кажа, дано ни разбият днес

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 14 сеп 2024 15:01

"Специалистът" ще развали и Мейно... Абсолютни бездарници сме:@:@:@:@:@

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 14 сеп 2024 15:04

Първия път Де Лихт го покри, но втория път Дало си направи чиста дузпа и трябваше Онана да го покрива. Не е истина обаче как португалеца го разминават като пътен знак всеки път когато играе на тази позиция. Втори сезон без ляв бек, струва ми се нормално пак да ни правят криви отляво...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 14 сеп 2024 15:19

Не знам защо трябваше тая дузпа да ни събуди. Последните 15 минути можехме на четири да ги качим, но до 30тата минута ни правиха за смях тия. Дало е тоталщета на тази позиция в защита, Коби и Ериксен загубиха всяка битка в центъра. Датчанина единствено се запомни с един хубав пас. Иначе Зиркзее прави най-добро впечатление-по-бавен е от Марсиал, но като залепи играч на гърба си противника не бара топката, и винаги намира и съотборниците си след това с паса.
Второто бих пуснал Касемиро и Угарте на Ериксен и Коби. Англето почва да се задъхва с тая програма, не е нормално през три дни титуляр нонстоп.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 14 сеп 2024 15:27

Сега гледам, че този дето прави Дало крив отляво е юношка на Саутхемптън с първи мач като титуляр изобщо.
Иначе Зиркзее изглежда много добре. Рашо с хубав гол, ама пак с това подтичкване като пресираме ми иде да го гръмна.
Мейно беше много слаб и срещу Ливърпул, абсурдно е да се очаква да ни е топ играча втори пореден сезон. Минутите на Гарначо примерно се управляват много по-добре от тези на Мейно и накрая англичанина като нищо ще изпуши...
Водим с 2:0, но за мен трябваше да има още промени в титулярния състав, особено след като сме били пребити предния кръг.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”