Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2024 23:56

Странджата написа:Не може децата да крещят умрете селяни и никой възрастен да не се намеси. И тези деца сега ще си отидат щастливи, че са били левскари ....

А тия дни мисирките бълват статии с натамАнени данни, че в софийските школа били най-образовани.
А за наратива на диемаджиите този път ще си замълча.

Като няма есенни селскостопански бригади, така ще е с познанието.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 сеп 2024 23:59

mikata написа:Има доста играчи които не са за Левски.

В Ман Юнайтед са още повече. И в Милан...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Кройф

Мнениеот Странджата » 08 сеп 2024 10:30

УтрепА ме с тази аналогия бригада - библиотека!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2024 11:11

Не знам кои са за Левски и кои не са. Факта е, че има много голямо непостоянство при играчи, като Джемили, Фадига, Марин, Сангаре. Митков също отпреди това редува силни и слаби представяния. Треньорите трябва да намерят решение за индивидуалните представяния. И все повече се набива на очи, че халфовата линия не функционира добре. Твърдо много играчи на малко разстояние (включвам и противниковите). Да разиграваме за да изтеглим противника напред и да отворим пространства? (т.нар. "play from the back" или както Методи го определи - джендърски футбол) - Не. Да играем по фланговете, като бърза и лесна алтернатива да се избегнат карамболи в центъра? Не, ние даже нямаме дублиране по фланговете, защото нямаме крила. В момента се стимулират играчите да играят индивидуално в центъра в опит да се намери пробив и пространства и с двойни подавания на малко разстояние. Такова увличане в индивидуална игра виждаме при Джемили, Фадига, Сангаре, Алдаир, Майкон, че понякога и Охене даже. Ганчев може да говори за титли и купи, но не се вижда играта да е много по-ефективна и различна от тази при Костов. Първите два-три мача създадоха друго впечатление и еуфория, но сега нещата малко зациклиха. И то твърде рано сякаш, а други преки конкуренти за челните места ще наваксат и ще се възползват.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Кройф

Мнениеот NOMER14 » 08 сеп 2024 11:59

Странджата написа:УтрепА ме с тази аналогия бригада - библиотека!

Не ме разбра...
Едно време ни пращаха по селата при баба и дядо през лятната ваканция - пълна идилия и четене на книги. Затова есенните школски бригади бяха лесни. И разбираш, че селският труд е неблагодарен, но продукцията сладка. Израстна цяло поколение, което не е виждало магаре. Сегашните баби и дядовци повечкото са гражданЯ. Е, някои купуват имотче на село в бягство от лудницата в града.
А вчерашните малчугани не знаят какво е да риташ кърпена тежка топка със сандали на поляна, осеяна с магарешки бодили и бубонки от овце.
Ако Манолов чете, нека пусне вица за циганчето/негърчето, което паднало в киреча.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 сеп 2024 12:43

Тия аналогии от едно време, като става дума конкретно как са изграждали характер и ценности не са съвсем точни, защото по-младото поокление винаги може да бъде представено в по-неизгодна позиция. Защото ще дойде някой на 40-50 години и ще каже как едно време лятото и той е бил на село и е вършел селски труд, за да "излезе човек от него". После ще дойдеш ти и ще кажеш за бригадите. После някой от поколението на дядо ти ще каже, че е учел в промеждутъка, когато му е оставало време от кърската работа, защото е трябвало да има храна на масата. За това и е учил само до "осмо отделение". А дядото на дядо ти ще каже "ама ти си учил? Мен ме научиха да чета и да смятам и това е". и тн. тн. Общото е, че всяко поколение си мисли, че следващото е супер зле възпитано и сбъркано, но много деца израстват тези фази и стават хора. И света продължава да се върти. Още в древен Египет хората са се оплаквали от младото поколение, чак текста е овековечен и достигнал до нас.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 сеп 2024 13:49

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев твърди, че столичният отбор има реални шансове да играе основна роля в борбата за титлата този сезон.

Наставникът призна, че е сбъднал мечтата си, след като се е завърнал в клуба.

"Изключително щастлив съм, че се завърнах в Левски. И като футболист винаги съм се надявал да имам втори шанс да облека синята фланелка. На първата ми пресконференция казах, че мечтата ми е да съм треньор на Левски и тя се осъществи. Моята работа е да върна отбора на мястото, което заслужава", сподели той в интервю за БНТ.

Бившият футболист на "сините" смята, че отлагането на мача с ЦСКА-София облагодетелства "червените".

"Със сигурност е много по-добре за ЦСКА-София, че има промяна в програмата. Резултатите на ЦСКА-София не отговарят на класата, която имат. Имат достатъчно време да се подготвят новите им футболисти и треньор. Това облагодетелства, но ние не се оплакваме", допълни специалистът.

Според него тимът има възможността да се бори за трофей през настоящата кампания.

"Нашата цел е да се борим за титла и купа. Има неща, които трябва да подобрим в играта и работим в тази насока. Трябва да се концентрираме върху това, което правим ние. Не трябва да се концентрираме върху мнения и външна намеса. Смятам, че възможностите да се борим за титла са напълно реални", добави бившият български национал.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2024 13:59

И Генчев си повтаря едно и също като Мъри.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 сеп 2024 15:17

mikata написа:И Генчев си повтаря едно и също като Мъри.

Ти какво очакваш да повтарят? Като Стипич, че ще се борим за топ 5. Или как целта е бараж за Европа?
Ако треньорите на Левски нямат нагласата, че трябва задължително отбора да се бори за титла и купа е напълно безсмислено да застават начело. Проблемът е, че приказките и нагласите се разминават с много от реалността. Ако сега бяхме с три точки отгоре и го нямаше този лек спад в играта от последните три мача, сега думите на Генчев щяха да са с много по-голямо покритие.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2024 15:22

Няма нужда да дава интервюта през ден.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !