Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Мнениеот Sole » 04 сеп 2024 00:49

Прав му път! Избра парите вместо футболна кариера, ментето вместо вицешампиона и глухата провинция вместо морето! Като му дойде акъла ще се върне в Черно море. Попътен вятър с оранжевите към Б група!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 сеп 2024 06:29

Аз не го виня, той по никакъв начин не е ощетил Черно Море. Напротив, дори се върна и помогна колкото можа. Очевидно топката е била в клуба с който тренира от немалко време. Причините можем да гадаем.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 сеп 2024 11:26

Пичове, няма човек който да откаже заплата от 25-30 хил. лева при положение че вие му давате 7-8.
Лафа че не всичко е пари отдавна не е актуален.
Един пише че е избрал парите вместо кариера ? Е каква кариера ,като вие един път го дадохте вече на кипърците?
Пропуснал да подпише с вицешампиона? Бъркам ли че миналата година сте за първи път на второ място в цялата ви история?
Колкото за провинцията София ,това изобщо не се нуждае от коментар. Всеки от вас има снимка пред Ендекату :)
Илиян Илиев тренира сигурно месец и половина с вас и ако сте го искали вероятно е щял да подпише с вас.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 сеп 2024 12:01

gihuelo написа:Пичове, няма човек който да откаже заплата от 25-30 хил. лева при положение че вие му давате 7-8.
Лафа че не всичко е пари отдавна не е актуален.
Един пише че е избрал парите вместо кариера ? Е каква кариера ,като вие един път го дадохте вече на кипърците?
Пропуснал да подпише с вицешампиона? Бъркам ли че миналата година сте за първи път на второ място в цялата ви история?
Колкото за провинцията София ,това изобщо не се нуждае от коментар. Всеки от вас има снимка пред Ендекату :)
Илиян Илиев тренира сигурно месец и половина с вас и ако сте го искали вероятно е щял да подпише с вас.

Това казвам- че очевидно не сме го искали. Освен това има и немалко приказки че играе заради баща си. Аз лично не ги споделям. По никакъв начин семейство Илиеви ( и нашите и тези в 48) не изглеждат като Пеневи в Локо Пд. И разбира се че ще предпочете парите, за тях работи всеки. Илиан от 2-3 години не е наш футболист така че... По малко различен начин седят нещата с резервния ви вратар- хъката мъката, кариера в чужбина, едно друго... ей ти чужбина- резервната скамейка на стадион "Локомотив" в София.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 сеп 2024 16:39

greenpeak написа:Изображение

Гиздисал се като на цигански годеж на брат му!)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 сеп 2024 18:34

замалко да си помисля, че джуниър е отишъл да рита в арсенал :))) много арсеналски са им станали екипите, иначе на терена разликите изпъкват :P

дюлгера се вижда, че и той голям трансфер направи... бусато му помага да се развива ;))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 04 сеп 2024 19:13

Тирето със 17 млн за заплати са на 15 място с 3 точки. Аз си мислих, че подуенци са най-големи олигофрени, но припоците ги задмиха. Жалко, че ще са с двама моряци в редиците си. Всъщност Дюлгера си го заслужава, той е точно на техния акъл.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 сеп 2024 19:22

Дюлгерът поставил ултиматум на Томаш : Или титуляр или се маха!..... Така,че скоро нашите морски"армейци" ще разберат че са отишли на грешното място и не всичко е пари;) .......Само незнам защо Илиан измени на принципите си и извика Дюлгера в национала след като е глуха резерва в Ловеч!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 сеп 2024 19:37

Дюлгера вярно ще излезе по-тъп отколкото някой някога е смятал. Поставя ултиматуми на Томаш, той, вчерашното ла*но хахахаха - без да съм пророк мога да кажа, че Томаш няма да го пусне да играе в скоро време ако ще и Бусато да се контузи :). Седенето на пейката за Дюлгера ще е много дълго време и къде ще се маха - договор има тука, глупак! Колкото до Джуниър - там е друго. Не мисля, че Черно Море като клуб го искаше напълно и докрай....да не забравяме, че сам Илиан Старши каза - изпълнихме бюджета за заплати много преди Младшия да подпише с ЦСКА. Така, че там е по-скоро неволята......а при Дюлгера - простотията. И, за да съм краен - 17 млн. звучат стряскащо на фона, че не знаеш кой е собственик, няма директори, няма нищо....не ви ли мяза това там на една прекрасна пералня за пари? Щото на мен на това ми мяза. Тип Лупи - Митал - Гърне. Безумни заплати, които са параван за препиране на стотици милиони и когато препирането свърши - перача се маха, а клуба има 100-тина милиона лева дългове - щото това ще са тези заплати, едни дългове и няма да се платят докрай от Бащицата (който и да е той). ЦСКА отива твърдо към фалит следващия или по-следващия сезон.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 05 сеп 2024 20:12

Честит рожден ден на Жоро Илиев! Да е жив и здрав и дано някой ден го видим отново в отбора. ЕДИН Е ЖОРО ИЛИЕВ!

Върни се в “Черно море”