dedko2022 написа:.. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
Ще вземем да паднем. По-добре с Хебър :lol:.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
dedko2022 написа:.. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
bubka написа:dedko2022 написа:.. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
dedko2022 написа:bubka написа:dedko2022 написа:.. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
Тъкмо ще се помни датата на откриване. ;) Сега ако питаш някой от Подуене на коя дата откриха сектор А на Виваком арена, едва ли ще ти отговори.
dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Според мен тези мачове трябва да се играят на Васил Левски пред равни публики. Едно шоу има в в бедното ни първенство пред десетки хиляди зрители, което обикаля световния Интернет, и него ли да го закриеме?
Аз също смятам, че това е от малкото останали мачове, които все още привличат някакъв интерес в умрялото ни първенство и не виждам смисъл насила да се гонят феновете. Смятам обаче, че ще е по-емоционално да се играе на клубните стадиони по принцип, но заради някакво споразумение от преди много години, са го набутали на Васил Левски. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:Според мен тези мачове трябва да се играят на Васил Левски пред равни публики. Едно шоу има в в бедното ни първенство пред десетки хиляди зрители, което обикаля световния Интернет, и него ли да го закриеме?
Аз също смятам, че това е от малкото останали мачове, които все още привличат някакъв интерес в умрялото ни първенство и не виждам смисъл насила да се гонят феновете. Смятам обаче, че ще е по-емоционално да се играе на клубните стадиони по принцип, но заради някакво споразумение от преди много години, са го набутали на Васил Левски. Като си вдигнем новият стадион, ще е хубаво да го открием с мач срещу вас.
На клубните стадиони ще е пред не повече от 15хиляди и с някакъв процент за гостуващите.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:На КюрдЪ му е толкова зле маркетингът, че хванал онези мумифицираните сестрички аргирови да му рекламират "бранда". Кажи честно, че може да има бранд ХЕйтС - то бива незнание на ингилизки, ама чак пък толкова :geek:
П.С. Сега чакам и Слони Димитрова да се "барне" с "бранда" - явно това е "цената" КюрдЪ да им "пее" в последната песен със сестричките. Оникален!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, DoSomethingDifferent, ikar, khan uvigi, mikata, mrw8, obi4am_pirin, Sens85 и 36 госта