Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот CSKA 78 » 02 сеп 2024 14:21

Не е точно така, както си написал! Има футболисти, които играят за пари, но и за клуба! Но има и други, които играят само за пари! И ако нещо не им е по вкуса започват да правят мизерии!
Трябва да осмислиш и друго нещо - ако Ето`о беше наистина добър, и ако цената му е примамлива, досега от Разград щяха да са го купили! Понеже ще се разделят скоро с Пьотровски(срещу значителна сума)!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 сеп 2024 15:06

След като си дал за Фаетон 2 млн. евро ..... 1 млн. евро за Ето О са жълти стотинки.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 02 сеп 2024 18:07

Ето’О щом досега не сме го обявили, силно се съмнявам, че ще го привлечем. Другите, които спрягат за нас, са основно свободни агенти, така че може би някой ще се появи следващите дни.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 сеп 2024 19:59

Разгеле!
Добро попадение! Дано успеем да го доразвием, а той от своя страна да изчисти малко играта си.
Успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 02 сеп 2024 20:27

The_Miz написа:Ето’О щом досега не сме го обявили, силно се съмнявам, че ще го привлечем. Другите, които спрягат за нас, са основно свободни агенти, така че може би някой ще се появи следващите дни.

Радвам се, че не познах :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 сеп 2024 20:48

Нищо не пречеше да ползваме Юга досега и след този трансфер да го шитнем, пък било то и за 200-300хиляди, но реално струва поне 500.

Освен всичките простотии, които направиха и ни докараха до предпоследно място, във финансов аспект новите са абсолютно тотал щета. Знам, че половината тук ще кажат: "какво ти пука, има пари босът, дава ги".
Еми да като му е толкова акъла, да ги дава. Не ги давам аз. Но обективно погледнато не мисля, че това е ок. Ако гоним някаква цел след време ЦСКА да стане клуб, който да се самоиздържа и да има добър баланс между приходи и разходи, с тези " ръководни фактори" трудно ще стане.

Само да питам много директори имаме, но така и не разбрах кой от тях отговаря за финансите в клуба?!?!?! Странно!

Да не забравяме и факторът Заплати в един футболен клуб. Това може също да се окаже бомба със закъснител в един момент.

Очаквам след паузата да се представяме по-добре. Всъщност по-зле трудно може да стане, все пак един Септември остана след нас.

Аз лично няма да им простя на директорите сегашната ситуация, до която ни докараха. Знам обаче че след няколко победи и добри игри, които се очертават при по-слабите противници след паузата, половината от феновете ще забравят простотиите им и може би ще им простят дори. Но клубът няма как да просперира цялостно и да бъде постоянен в градацията си с това ръководство. Рано или късно ще последва нов спад, а и колко ще ни бъде таванът, т.е максимумът с това ръководство според вас???

Ще успеем ли да вземем квота за Европа?
Ботев отслабиха, но не са за отписване. А Лудогорец, ЧМ и Левски са пред нас.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 сеп 2024 20:55

Юга вероятно има много голям конфликт с топ мениджмънта на клуба, иначе не виждам причина да не се пуска в ситуацията, в която се намираме. Силно се съмнявам да вземем пари от него, а по-скоро ще сме в минус, след като разтрогнем по наша вина. Дано не съм прав. За квотите за ЕКТ съм много скептичен, но според мен не това е най-важното. Нека клуба се стабилизира и да започнат да се гонят обявените цели последователно. Този месец очакванията ми са свързани със стадиона и с нови хора в ръководството на клуба!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 сеп 2024 21:12

Успех и на косоваря! Ако има шанс да вземем и един читав ЦЗ, мисля че горе долу отбора ще е ОК да се сбори за първата шестица!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”