С Колиер...Нали затова тия юноши играха добре в предсезонната.
Бруно според мен следващото лято ще му търсим заместник. Пак в големия мач грешни решения, циврене и лежане по терена. Добър играч е, ама не е за капитан. Освен това разликата между него и Йодегор и Де Бройне, които знаят как да диктуват темпото на мача вместо само да я блъскат напред, е от земята до небето. В днешния футбол е пагубно десет пъти на полувреме да губиш топката заради абсурдни пасове, ма дори и един път тоя пас да върже и падне гол.
Аз второто няма да го гледам. Наистина се чудя дали и тоя сезон да го гледам. Плачевно поведение и състояние на терена след осем дни почивка. И то в този мач, в това дерби...Ма той Хага не го смята това дерби за нещо особено-тия със седем го разпердашиха все пак едва преди година и нещо...
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Scholesy93
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Ние не можем правилно да изнасяме топката, преходите от защита в атака и обратно са ни ужасни! Всичко това е следствие на некадърно подготвен отбор. Рашфорд защо е тетуляр?!?!
Докерите дори не показват кой знае какво. Съвсем обичайна игра от тим във Висшата лига. Ние обаче сме на ниво съндей лигата. С тоя холандски ментак и топ 10 ще е велико постижение.
- Scholesy93
- Контакти:
Пак на терена има отделни единици вместо отбор. Това е факт от началото на миналия сезон и колкото и трансфери да направим няма да се промени. Де Лихт и Мазрауи сега се пънят, защото са нови, ама и на тях ще им мине и ще влязат във формата на другите. А лошото е, че новия треньор ще наследи половин Аякс следващото лято.
Онана и той уж бил подаващ...А поне пет пъти подаде на противника....
Онана и той уж бил подаващ...А поне пет пъти подаде на противника....
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз цяло лято не случайно го псувам каруцарски.
Просто като не става не става.
Казах, че заради тъпата ФА къп ще пропуснем още един сезон. Всъщност са два сезона.....
Защо не взеха Тухел или Почетино, и двамата са класа над плешивия !!!
Просто като не става не става.
Казах, че заради тъпата ФА къп ще пропуснем още един сезон. Всъщност са два сезона.....
Защо не взеха Тухел или Почетино, и двамата са класа над плешивия !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Пълна трагедия. Досега гледах да не коментирам много Тен Хаг, обаче вече кара трети сезон и ние мишкарстваме на Олд Трафорд срещу всеки отбор над шесто място в класирането. Специално срещу Ливърпул имаме един силен мач в третия кръг на първия му сезон и един за ФА къп. Срещу Сити първия му сезон имахме един добър мач и финала за ФА къп миналия сезон дето футболистите им още бяха пияни...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Махай ментето, да застава Нистелрой до края на сезона!!! Ай стига вече
- Scholesy93
- Контакти:
Срам срам срам...Аз ви казах миналия сезон-колкото повече Гарначо и Коби работят с тоя дебил толкова по-надолу ще вървят. При тоя само Дало малко вдигна формата, а миналото лято го предложи да го разменим за Дъмфрис....
- Scholesy93
- Контакти:
И винаги едно и също с големите отбори. Пуснем един гол, наведем глава и оставим потопа да ни отнесе. И това си е именно при Хага, при Оле също се виждаше накрая. Наистина Рууд да ни поеме, че поне малко надигнем главите. Трети кръг и аз вече не мога да гледам този отбор, защото тоя филм миналия сезон го гледах достатъчно. Един финал, един тъп финал и един мач ни обрече на още един сезон мъки. Няма трансфери, няма асистенти нови, няма нищо-има един тъп плешо който ще ни закопае и този сезон....
- Scholesy93
- Контакти:
Днес позитиви виждам много от публиката:
-Преди мача отговориха на обстановката на Анфийлд с Take me home изключително добре. Оказа се, че Бруно ги помолил феновете за надъхване. Ами на повечето играчи им пожелавам да си ходят вкъщи и повече да не стъпват на стадиона
-Бурни освирквания по Рашфорд второто полувреме
-Още по-бурни освирквания когато Гарначо излезе
Евала, Олд Трафорд проумя. Рашфорд и Хага аут от клуба....
-Преди мача отговориха на обстановката на Анфийлд с Take me home изключително добре. Оказа се, че Бруно ги помолил феновете за надъхване. Ами на повечето играчи им пожелавам да си ходят вкъщи и повече да не стъпват на стадиона
-Бурни освирквания по Рашфорд второто полувреме
-Още по-бурни освирквания когато Гарначо излезе
Евала, Олд Трафорд проумя. Рашфорд и Хага аут от клуба....