efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
Нещо любопитно за Роси. В края на миналата година летях Рим - София и в автобуса до терминала на нашето летище го видях с жена му (предполагам). Помня, че дъщеря му се записа да учи тук и явно е продължила, пък той ѝ идва чат-пат на гости, въпреки леко високомерното му отношение към почти всичко по време на престоя му при нас (не само към глупавите въпроси на журналистите). После видях и Пламен Андреев в метрото - дано се запази така скромен и не почне да звездее, както обикновено се случва с бг футболисти.
Трябват ни три точки. Само Левски!
- evgenimilenov
- Контакти:
............................ Сангаре......Колев
................. Бала .......................... Джемили
.................................... Охене
........ Майкон .......................................... Алдаир
......................... Цунами Димитров Каап
.................................. Маркович
Резерви:
Марин Петков - Майкон
Икенна - Охене
Фадига - Джемили
Макун - Цунами
Бачев - Колев/Сангаре
................. Бала .......................... Джемили
.................................... Охене
........ Майкон .......................................... Алдаир
......................... Цунами Димитров Каап
.................................. Маркович
Резерви:
Марин Петков - Майкон
Икенна - Охене
Фадига - Джемили
Макун - Цунами
Бачев - Колев/Сангаре
Доста офанзивен състав. Само че вместо Джемили е Фадига. Реално обаче нямаме кой знае колко офанзивни смени. Лима, Петков и Джемили са халфове и не са в оптимална форма. Все пак ще е интересно дали Генчев ще покаже нещо по- разчупено в течение на мача или ще се движи по създадения вече калъп. Много треньори паднат в тоя капан, че ако побеждават, състава и схемата не трябва да се сменя. А все пак всеки отбор е различен.
-
- Контакти:
Джемили е резерва, на негово място Фадига. И Джава и Марин не бяха особено убедителни последните два мача, особено мароканеца. Хубаво, че Генчев прави промени все пак. Този мач ще е и тест за Сангаре дали ще има някакъв сериозен принос или пак ще се гъзи и пада за фаулове.
Заради червените комунистически министри Джуров и Фол не можах да гледам Спартак-Левски 2:3 през есента на 84-а. Беше топла есен и удължили студентските бригади с една-две седмици. Бяхме се вече уволнили, но ни върнаха за месец в родната казарма, макар че вече учебната година започна - да не се шляем 5-10 дни без работа. Няма да мразиш цесека и всичко свързано с него ли!!!
Не можах да гледам и втория ни мач във Варна 86-а (1:1). Бяхме в сесия, взех изпита и болен си заминах за родното място да се лекувам за следващия. Следващите два хикса (1:1) вече ги гледах, като за единия вдигнах температура 39 и нещо, валеше студен дъжд. Пратих хазяйката да ми намери от съседките аналгин-хинин и се изнизах към стадиона (Чаталджа е близичко до него). Много ми се кара после, пих ликьор с чай. В последния мач бихме най-после - първа победа на любимия ми тим на живо.
Какво друго си спомням от тези мачове ли. Мястото ми бе вляво от централната трибуна, до тунела, откъдето тогава излизаха футболистите. Подадоха една топка на Наско, двама на гърба му и като тръгна Насо, ги остави на метри след него. Варненци го аплодираха. На друг мач тази част от трибуната беше заета с фенове отрано - палежи, леки маймунджилъци с милицията....??? Оказа се, че са снимали филм. По-късно видях тези кадри в някакъв български филм. Помня и гола на Сашо Начев - бях зад вратата (източната) поради филма.
Не можах да гледам и втория ни мач във Варна 86-а (1:1). Бяхме в сесия, взех изпита и болен си заминах за родното място да се лекувам за следващия. Следващите два хикса (1:1) вече ги гледах, като за единия вдигнах температура 39 и нещо, валеше студен дъжд. Пратих хазяйката да ми намери от съседките аналгин-хинин и се изнизах към стадиона (Чаталджа е близичко до него). Много ми се кара после, пих ликьор с чай. В последния мач бихме най-после - първа победа на любимия ми тим на живо.
Какво друго си спомням от тези мачове ли. Мястото ми бе вляво от централната трибуна, до тунела, откъдето тогава излизаха футболистите. Подадоха една топка на Наско, двама на гърба му и като тръгна Насо, ги остави на метри след него. Варненци го аплодираха. На друг мач тази част от трибуната беше заета с фенове отрано - палежи, леки маймунджилъци с милицията....??? Оказа се, че са снимали филм. По-късно видях тези кадри в някакъв български филм. Помня и гола на Сашо Начев - бях зад вратата (източната) поради филма.
Победа и три точки без напрежение! Това очаквам, това искам. Отбора стои добре на терена, надявам се на спокойна победа.

Давид-офф ни почнА
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Да, а 2 минути по-рано спести ж.к. на футболист на Спартак.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Много ни липсват разиграваш футболист. Поне с качествата на Филип Кръстев.