Е И ?
Аз не казах ли, че и Ганьо и Папазки са еднакво виновни ?
Спрете с това ЕГО, довечера започва за нас Сезонът !
ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ !
Tрансфери и контроли лято 2024
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Tрансфери и контроли лято 2024
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ivo55 написа:gihuelo написа:То май с никой тук не ти се спори :)
Локило никога не е бил национал. Нито младежки , нито мъжки.
Има едно единствено участие в отбора на Конго U17 - приятелски мач с Англия U17- загуба с 0:8.
Та не знам за споренето , кой няма мотивация :)
Да, знам, че съм прав, дори и да го опаковаш със "само".
И да, нямам желание да споря с хора, които веднага включват епитети и обиди като заместител на "аргументи". Не ми е приятно.
Всички виждат кой е прав в спора за Локило.
Написал съм ти факти.
Това че лъжеш че е национал е смешно.
MASTER_COOL написа:Истината за мен е по средата - Ганчев не остави клуба в добро спортно-техническо състояние - разпродаде всички нападатели през зимата и ни остави само със скандалния Каранга ! Аз съм убеден, че с Назон или Естрада щяхме да сме с квота за Европа сега.
"Разпродаде" е доста силно казано :))) ... и защо точно Ганчев да ги е "разпродал" ми е много интересно ;))
Иначе, по спомен беше продаден само Назон. Морено беше изгонен за непрофесионално отношение, а наемът на Естрада бе прекъснат.
На теб хрумвало ли ти е нещо друго? Дали част от футболистите не си биха камшика, защото 2 месеца бяха оставени без заплати?
Парите се изчистиха преди първия мач с Левски в началото на април. Т.е. практически след нова година не се е плащало. Предполагам, отново Ганчев не е плащал .... ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Май не те разбрах
Я дай направо без намеци ?
В момента футболистите и всички работници в клуба, работят за здраве и чест ?
Т.е Папазки не им плаща ? :oops:
Я дай направо без намеци ?
В момента футболистите и всички работници в клуба, работят за здраве и чест ?
Т.е Папазки не им плаща ? :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Доказано не се е плащало между НГ и първия мач с Левски (началото на април). Поразплатиха се малко преди него. То май и поради тази причина се разклати лиценза и в края на сезона имаше циркове.
Дали в момента има проблеми със заплати, не знам. Ако е имало забавяния, може да изтече нещо от Стипич след като си вземе неустойките или от някой чужденец, след като се чупи от тук.
Знам само (по-скоро виждам), че от едно известно време и при трима различни треньори, играчите групово се представят доста под нивото си. Причината няма как да е една, но коя е основната, може само да гадаем.
Дали в момента има проблеми със заплати, не знам. Ако е имало забавяния, може да изтече нещо от Стипич след като си вземе неустойките или от някой чужденец, след като се чупи от тук.
Знам само (по-скоро виждам), че от едно известно време и при трима различни треньори, играчите групово се представят доста под нивото си. Причината няма как да е една, но коя е основната, може само да гадаем.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Ей, като се каже "национал"... Турицов и Хр.Петров са национали, а Матей и Кох не са. Те са си виновни, че не са родени в България, а в Холандия. Десподов и Митко Илиев ако бяха родени просто няколко км на запад в съседна Сърбия нямаше да помиришат терен след U16, а тука са футболисти на годината, при тва няколко години поред... Целият национален отбор на Гибралтар е оценен на 1.6 млн евро. Директорите да ги взимат всичките, че да си имаме цял отбор национали и да мачкаме!
Ако това е препратка към моето мнение, аз съм пояснил, че това беше някаква политика, която сега се чува, че ще се промени. А ма нито някой ме е питал, нито съм написал, че на мен много ми харесва.
Напротив, написах си мнението, че аз съм привърженик на това Старш треньора да кара кораба и не да му водят някакви дето да пита на тренировката кой е този и от къде се взе, а да си посочва конкретните имена, които иска. Примерно по 3-ма за позиция и вече там персонала да се бори да види кой от тези може да привлече. Или иначе казано да се прилага в пълнота принципа "Който носи отговорността да може да си избира екипа".
Незнайно защо като го написах някакъв тук реши да ме репликира и да ми се обяснява какъв съм и щом съм по някакъв селяндурски начин. Без да съм се занимавал с него въобще, даже не подозирах, че съществува.
Напротив, написах си мнението, че аз съм привърженик на това Старш треньора да кара кораба и не да му водят някакви дето да пита на тренировката кой е този и от къде се взе, а да си посочва конкретните имена, които иска. Примерно по 3-ма за позиция и вече там персонала да се бори да види кой от тези може да привлече. Или иначе казано да се прилага в пълнота принципа "Който носи отговорността да може да си избира екипа".
Незнайно защо като го написах някакъв тук реши да ме репликира и да ми се обяснява какъв съм и щом съм по някакъв селяндурски начин. Без да съм се занимавал с него въобще, даже не подозирах, че съществува.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Разтрогнали сме със Симеон Александров .
Не му се получи на това момче,почти нищо не показа.
Следобяд Цеката го е взел веднага.
Не му се получи на това момче,почти нищо не показа.
Следобяд Цеката го е взел веднага.
Нормално. За 2 години при 18 различни треньора не записа и 2 мача.
Ако е имал качества, все един щеше да си сложи главата в торбата и да го тества по-сериозно в първия отбор.
Може пък като Лясков кариерата рязко да му тръгне нагоре и да стигне до нац. отбор :)))
Ако е имал качества, все един щеше да си сложи главата в торбата и да го тества по-сериозно в първия отбор.
Може пък като Лясков кариерата рязко да му тръгне нагоре и да стигне до нац. отбор :)))
https://topsport.bg/cska/transferna-greda-za-tsska.html
М, да, тези чести контузии в коляното бяха съмнителни... ;)
М, да, тези чести контузии в коляното бяха съмнителни... ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]