Tрансфери и контроли лято 2024

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2024 08:02

gihuelo написа:
ivo55 написа:Огледай се и не раздавай оценки, самовнушавайки си, че твоето мнение има някаква дори бегла оценъчна стойност. Тук изглежда всеки, който не е съгласен с нечие мнение, счита че е в правото си да му каже че е смешен, прост или някаква друга простотия. Без да се притеснява и без да осъзнава, че така всъщност излага собствената си липса на интелект на позорен показ.

Очевадно: Иван Дюлегеров (национал), Лумбард Делова (национал), Джейсън Локило (бил е младежки национал), Годуин Коялипу (национал), Йоан Борносузов (младежки национал), Мика Пинто (национал).

От тук насетне очевидно ще има нов подход, в което няма лошо. Аз винаги съм бил привърженик на идеята селекцията да е дело на треьнора, в смисъл той да посочва конкретни футболисти, които иска, а не само позицията, за която иска играч.

Ама уточнявай се бе пич !
Коялипу е национал на ЦАР и не е ЕВРОПЕЙСКИ национал.
Локило е бил национал само в твоите сънища.
Борносузов не е национал от три години.
Дюлгеров е национал .но със сигурност не е предложен от твоята агенция ,която търсела само европейски национали.

Аз също не съм привърженик на Джуджи , но ти вече изпадаш в истерични състояния ,само и само да защитиш бавноразвиващите се директори на новите собственици.
Е па тая агенция не можа ли преди два месеца да го намери тоя национал от Люксембург ?

Защо аз да се уточнявам, ти се научи да четеш. Аз в по-предния си пост конкретно съм писал за левия бек. Теб къде те отвеждат твоите разсъждения, не знам. Иначе Локило е бил младежки национал, не случайно е стигнал до всички тези отбори на запад. Но не ми се спори с теб, нямам никаква мотивация.

Продължаваш да раздаваш смело епитети, самовнушавайки си, че имаш това право или някаква експертиза и мнение със стойност. Нямам никакво намерение да бъде адвокат на тези директори, даже бих се обзаложил, че до една година няма да са на щат в ЦСКА, а ма по принцип не можеш да им стъпиш и на малкия пръст, като гледам изразните средства, които ползваш. Логично е те да те оценяват теб, не ти тях, само дето не подозоират за това, че съществуваш и ръсиш грозни епитети в този форум.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 авг 2024 08:11

ivo55 написа:
gihuelo написа:
ivo55 написа:Огледай се и не раздавай оценки, самовнушавайки си, че твоето мнение има някаква дори бегла оценъчна стойност. Тук изглежда всеки, който не е съгласен с нечие мнение, счита че е в правото си да му каже че е смешен, прост или някаква друга простотия. Без да се притеснява и без да осъзнава, че така всъщност излага собствената си липса на интелект на позорен показ.

Очевадно: Иван Дюлегеров (национал), Лумбард Делова (национал), Джейсън Локило (бил е младежки национал), Годуин Коялипу (национал), Йоан Борносузов (младежки национал), Мика Пинто (национал).

От тук насетне очевидно ще има нов подход, в което няма лошо. Аз винаги съм бил привърженик на идеята селекцията да е дело на треьнора, в смисъл той да посочва конкретни футболисти, които иска, а не само позицията, за която иска играч.

Ама уточнявай се бе пич !
Коялипу е национал на ЦАР и не е ЕВРОПЕЙСКИ национал.
Локило е бил национал само в твоите сънища.
Борносузов не е национал от три години.
Дюлгеров е национал .но със сигурност не е предложен от твоята агенция ,която търсела само европейски национали.

Аз също не съм привърженик на Джуджи , но ти вече изпадаш в истерични състояния ,само и само да защитиш бавноразвиващите се директори на новите собственици.
Е па тая агенция не можа ли преди два месеца да го намери тоя национал от Люксембург ?

Защо аз да се уточнявам, ти се научи да четеш. Аз в по-предния си пост конкретно съм писал за левия бек. Теб къде те отвеждат твоите разсъждения, не знам. Иначе Локило е бил младежки национал, не случайно е стигнал до всички тези отбори на запад. Но не ми се спори с теб, нямам никаква мотивация.

То май с никой тук не ти се спори :)
Локило никога не е бил национал. Нито младежки , нито мъжки.
Има едно единствено участие в отбора на Конго U17 - приятелски мач с Англия U17- загуба с 0:8.
Та не знам за споренето , кой няма мотивация :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2024 10:19

Спекулира се за ударен край на селекцията - от 4 до 6 нови :lol: :lol: :lol:
Ти да видиш
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 авг 2024 11:06

ivo55 написа:
Red_Neck написа:С риск да се повторя, ..... нито една от селекциите на Ганьо за близо 30-на години не е дълбала толкова сериозно дъното в 10 поредни мача! Нито една!
....................
Новите за 5 месеца се усраха до ушите, ......факт!
...... па ти си го храни Ганьо колкото искаш!

Да те върна по темата, в горното ти мнение в което никакъв случай не даваш никакви оценки преди зимата, говориш не без основание за поредицата от слаби мачове, като прехвърлиш вината на слабата селекция ......
......
Или напротив, сега вече при новия треньор селекцията на Ганьо плюс новата селекция дето я има, а ма я няма, ще продължи да копае дъното, за което вината ще е хем на новия треньор, хем на селекцията дето я има, ама я няма и в никакъв, ама в никакъв случай няма да има нищо общо със селекцията на Ганьо, дето никога не е копала такова дъно, ама и никога нищо не е постигнала и всеки сезон напълно се е проваляла. А ма това последното е ужасно съвпадение и няма нищо общо със селекцията на Ганьо. Просто съвпадение.

Ти верно се правиш на улав :) Обяснявам за последен път!
Селекцията (Ганьовата и на букитата) няма отношение към тоталния таш@к в който се превърна клуба (спортно-технически) последните 5 месеца! Ти непрекъснато виниш селекцията на Ганьо за състоянието на отбора в момента, т.е. Ганьо е мега неможач, който 8 години се проваля в ЦСКА и неговото наследство тежи на новите. Това е тезата ти, нали? Аз ти отговарям, че Ганьо колкото и да е неможач в твоите очи, за 30 години в БГ футбола (ако искаш ги брой 60 селекции), негов клуб абсолютно НИКОГА не е изпадал в подобно състояние! НИКОГА! Ганьо бие Левски, тръгва си официално и ..... рязко ставаме Марио Метушев!
В последните 6 мача от сезона - 5 загуби и един Х с Крумовград.
2 месеца време за избор на треньор, селекция и подготовка - 4 загуби и една победа срещу общинския отбор на Пазарджик, като не само са те били, ами и са те надигравали Спартак Вн, Славия и Арда със своите мега селекции.
За 10 мача 4 точки от колосите Крумовград и Хебър! Срам! Позор! Дъно!
Т.е., какъв е извода? Ако Ганьо е мега-неможач, какви са букитата?
Последната сламка, а именно тезата ти за "тежкото Ганьово наследство", може да ти идва по "организираната" линия, ама всеки с повече от 2 гънки вижда, че не е така.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2024 11:12

gihuelo написа:То май с никой тук не ти се спори :)
Локило никога не е бил национал. Нито младежки , нито мъжки.
Има едно единствено участие в отбора на Конго U17 - приятелски мач с Англия U17- загуба с 0:8.
Та не знам за споренето , кой няма мотивация :)

Да, знам, че съм прав, дори и да го опаковаш със "само".
И да, нямам желание да споря с хора, които веднага включват епитети и обиди като заместител на "аргументи". Не ми е приятно.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 авг 2024 11:12

Аз още колко нови написах, че ни трябват по-назад в темата?! Но и вчера съм написал, че ще бъдат футболисти, за които други отбори нямат интерес, понеже сме в края на "прозореца"! Какъвто е и новият ни ляв бек и национал на Люксембург! :) :)
Сигурен съм, че селекцията не се прави от "новите" шефове, а от Томаш! Първите за цял трансферен прозорец нищо съществено не привлякоха! Затова се налага сега да се правят трансфери на пожар!
Последна промяна от CSKA 78 на 30 авг 2024 11:16, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2024 11:18

Твърдението, че Томаш през първата си нощ като треньор в ЦСКА е договорил новия ляв бек е много качествено.
Иначе да, трябват ни много нови, ама не че селекцията на Ганьо е слаба, прсто ей така, за разкош. Това са просто съвпадения. Все пак Ганьо за 8-9 години спечели следните отличия ... ъъъ Ганьо успя да спечели само Дедовия ...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 авг 2024 11:24

Да, Ганчев е виновен за тоталния хаос в момента в клуба на управленско ниво!

ПП Всеки сравнително добър треньор си има списък с играчи, които вече са били скаутвани! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2024 11:31

Това са абсолютно безмислени спорове между "двата" лагера !
Няма ли да се спрете вече...сигурен съм, че отегчихте много хора вече.
Имаме си по-важни теми ! Или вие ще си ги мерите вечно :lol:

Истината за мен е по средата - Ганчев не остави клуба в добро спортно-техническо състояние - разпродаде всички нападатели през зимата и ни остави само със скандалния Каранга ! Аз съм убеден, че с Назон или Естрада щяхме да сме с квота за Европа сега.
Новите пък обаче - триото управленци - СКАНДАЛНИ АМАТьОРИ ! Провалиха се тотално с двете си задачи - НОВ треньор и СЕЛЕКЦИЯ ! Тотален провал

Ако наистина Папазки е дал пълната власт на Томаш - ТВЪРДО ЗА !
Новият ляв бек според мен е дело на Фичо, Томаш се е съгласил
За Ето'О - твърдо Томаш е тук
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 авг 2024 11:55

Истината е малко по-различна! Естрада си тръгна, понеже не искаше да играе за нас и беше само под наем - нямаше как да бъде задържан!
А Назон е искал твърде много пари, за да преподпише, затова се е наложило да го трансферираме, за да не си тръгне като свободен агент накрая!
Да, на тяхно място беше привлечен само Каранга, но "новите" по това време са участвали в процесите в клуба от поне година! И реалното прехвърляне на собствеността се е случила още по Нова година! ;) :)

Върни се в “ЦСКА”