Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот Beloev » 28 авг 2024 10:09

Уилкокс е този, който е настояваш за привличането на Угарте. ЕТХ, е искал да задържи Скот Мактомини.

Това подкрепя тезата, че хората над Тен Хаг правят селекцията и градят отбор който трябва да има резултати с друг мениджър като се нареди!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 авг 2024 11:39

Според мен новите ви собственици оставиха ЕТХ, с риск да има един провален сезон, но с идеята че за този сезон ще изградят ръководната структура и ще привлекат играчи, които ще са основа на следващия отбор, а и същевременно ще се отърват от доста плява. След като това се свърши, следващото лято ще е времето да се привлече нов мениджър, с когото да се работи за надграждане и вече успешни сезони. Нещо, което нашите глупаци трябваше да направят с Тухел, а не да го уволняват по никое време и вече трети сезон да не знаем какво ни се случва.

Разбира се, винаги има вариант холандецът да постигне успех с изградения му състав и тогава вече ще трябва да решават дали да му гласуват доверие, или все пак да го сменят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 28 авг 2024 12:21

Аз не бих казал, че със сигурност ще имаме нов треньор следващото лято. Матайс и Мазрауи са си негови трансфери. Явно се гони някакъв баланс-докорват се играчи след одобрението на Тен Хаг и на новите експерти. Аз открай време ми се искаше властта на главния треньор да бъде намалена откъм трансфери-последно преди десет години стоварихме на ЛВГ Ди Мария и Фалкао. Оттам нататък всички нови играчи в клуба биват селектирани само и единствено от главния треньор. И се вижда докъде стигаме-200 милиона на лято за прехвалени звезди или безполезни дървеняци тип Магуайър, като дойде новия треньор тия нови играчи отиват в боклука и той си търси свои любимци.
Тен Хаг според мен има шест месеца изпитателен срок-ако играта върви и има прилични резултати може и да получи още един. Но ако не върви още януари нашите почват да се оглеждат и да търсят нов треньор за лято 2025. Това лято си беше за гонене, но новата структура на клуба все още не беше изградена и не бяха склонни да назначат някой, за който не са сигурни че ще гарантира доброто бъдеще на Юнайтед на терена. От една страна не мога да го гледам холандския плешо вече, отдруга ги уважавам, че решиха да не избързват на база емоции. Ръководствата на БГ клубовете винаги на база емоции уволняват треньорите си през три месеца и се видя докъде стигат.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 авг 2024 13:14

Scholesy93 написа:Аз не бих казал, че със сигурност ще имаме нов треньор следващото лято. Матайс и Мазрауи са си негови трансфери.

Ами дава му се шанс да успее, което ппц не е лош ход. Най-малкото на края на сезона можеш да кажеш "ето, купихме му тия играчи и пак не става, махаме го", или пък ако успее и те се впишат добре, можеш да му имаш доверие занапред.

В краткосрочен план е трудно да се вземе решение за такава клубна политика, но мисля че в дългосрочен би трябвало да е успешна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 авг 2024 14:57

Нашите ще скаутват Десподов и ще гостуваме на Моуриньо и Фред в ЛЕ. :oops:
Яки мачове като цяло, май нивото ни вече си е баш за ЛЕ. :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 31 авг 2024 15:44

Малко в страни от темите, но Диемите ( и по-конкретно коментиращи ВЛ) станаха с едни от най-противните и отвратителни за слушане коментатори!!! То бива пристрастия и малоумни тълкования ама тяхното е потрес! Това коментатор в днешно време МАЙ стават само хората които нищо не става от тях от тъпотия!

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 31 авг 2024 17:54

Конкретно Виктор Врачев не трябва та му дават да коментира Нюкасъл....Писна ми всеки път да слушам как Дан Бърн бил роден на пет метра от стадиона и как Бруно Гимараеш кръстил май децата си Шиърър Едно и Шиърър две...На мен ми се струва, че доста им падна нивото в сравнение с преди 15 години примерно. И спрямо Арсенал доста пристрастия на моменти проличават.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 31 авг 2024 19:26

Именно за това говоря! Като почнаха да предават ВЛ по диемите, и след това, бяха доста добри, да ти е кеф. Сега от последните 5-10г са пълни аматьори... И плямпат страшни простотии! Нивото ни е аматьорско, ама то като се замислиш като всичко останало!

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 01 сеп 2024 00:50

От топ 5 лигите Халанд е с най-много голове - 7. И след него е Грийнуд с 5... Ние сме вкарали 2 гола общо.
Верно, че френското си е farmers league и Депай блестеше там, но продължавам да си мисля, че се попреевахме.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 сеп 2024 16:51

Ама Хага наистина ще ни закопае....Даже и медиите в Англия вдигнаха ръце от златното ни момче, само Хага продължава да вярва в Рашфорд...а по съседство Амад страда по отношение на стартовия състав. Преди 2 години ми спечели уважението като именно за мача с Пуул остави мърдата Роналдо и Хари Капитани на скамейката, обаче оттогава изтече доста време и уважение много не ми остана към този човек....

Върни се в “Манчестър Ю”