Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2024 17:41

honda написа:
delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Не стават ли малко много капризите на любимия ти клуб?
Първо се говореше за "размяна" на 8-ми и 10-ти кръг , сега вече станаха размяна на 8-ми и 12-ти кръг. Защо- ами много просто , защото в 10-ти кръг трябва да играете с Черно море. И ако се случи да играете с Ботев(Пд)(7-ми кръг) и Черно море(8-ми кръг) може съвсем да изпуснете влака.
За "ротирането" - 9 отбора не са съгласни.
Колко пъти трябва да ви се обяснява ,че БФС има право да променя Наредбата, независимо дали това харесва на даден клуб или не.
мога да ти посоча доста пъти ,когато го е правил. Ако по една или друга причина стадиона не е наличен, мача не се отлага , а се играе на друг стадион. Вие защо ще играете с Ботев(Пд) на "Локомотив", защо не го отложите и него?
Гледал съм доста мачове ,на които беше в сила т.н. "квотен' принцип, когато се даваха по 10% на гостуващия отбор , ами не съм забелязвал много фенове на гостуващия отбор да влизат при домакинските. Никой не може да спре един или няколко фена на ЦСКА-София(София) да се сдобият с билети и да влезнат на Герена. Но това си е на техен собствен риск . Преди около 20 години на стадиона на Мира в Перник имаше някакъв идиот,който се бил хванал на бас,че ще влезне между СЗ и ще извика 3 пъти КЗЛ. Е не можа извика 3 пъти , защото при втория вик , вече беше нокаутиран и после беше хвърлен като торба с цимент през заграждението.
Колко ваши фенове имаше на мачовете ви с Лудогорец, Спартек(Вн) и Арда ?
Колко пъти трябва да ви казва ,че полицията не разрешава присъствие на гостуващи агитки на клубните стадиони.

Нямам намерение да викам КЗЛ, а да отида на мача и да изям билета на некое говедо и да си гледам мача, че и мои приятели ще си взема. Мисля да поканя едно приятелче от Локо СФ и едно дето е говедо ама не чак толкова. И тва ще направите и вие говедата на следващия мач. Колкото до ''Наредбата'' тя към днешна дата не е променена.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 авг 2024 17:42

delqnski47 написа:
honda написа:
delqnski47 написа:Никой на никого не прави никакви угоди. По един или друг начин (със или без артикули) ще има фенове и на двата отбора и на двата мача. Тва е повече от ясно. Та на тоя мач ей сега дали ще е в А или в Г, например, не е толкова важно.И тъй като така и така ще има ''незаконно'' фенове и предпоставка за проблеми в двата мача (макар че аз лично се съмнявам. Аз ще си седна в А с мои приятели и не ме интересува) най добрия вариант е да се ''ротират'' кръговете.

Първо се говореше за "размяна" на 8-ми и 10-ти кръг , сега вече станаха размяна на 8-ми и 12-ти кръг. Защо- ами много просто , защото в 10-ти кръг трябва да играете с Черно море. И ако се случи да играете с Ботев(Пд)(7-ми кръг) и Черно море(8-ми кръг) може съвсем да изпуснете влака.
Колко пъти трябва да ви се обяснява ,че БФС има право да променя Наредбата, независимо дали това харесва на даден клуб или не.
мога да ти посоча доста пъти ,когато го е правил. Ако по една или друга причина стадиона не е наличен, мача не се отлага , а се играе на друг стадион. Вие защо ще играете с Ботев(Пд) на "Локомотив", защо не го отложите и него?
Гледал съм доста мачове ,на които беше в сила т.н. "квотен' принцип, когато се даваха по 10% на гостуващия отбор , ами не съм забелязвал много фенове на гостуващия отбор да влизат при домакинските. Никой не може да спре един или няколко фена на ЦСКА-София(София) да се сдобият с билети и да влезнат на Герена. Но това си е на техен собствен риск . Преди около 20 години на стадиона на Мира в Перник имаше някакъв идиот,който се бил хванал на бас,че ще влезне между СЗ и ще извика 3 пъти КЗЛ. Е не можа извика 3 пъти , защото при втория вик , вече беше нокаутиран и после беше хвърлен като торба с цимент през заграждението.
Колко пъти трябва да ви казва ,че полицията не разрешава присъствие на гостуващи агитки на клубните стадиони.

Нямам намерение да викам КЗЛ, а да отида на мача и да изям билета на некое говедо и да си гледам мача, че и мои приятели ще си взема. Мисля да поканя едно приятелче от Локо СФ и едно дето е говедо ама не чак толкова. И тва ще направите и вие говедата на следващия мач. Колкото до ''Наредбата'' тя към днешна дата не е променена.

Мда, и после презаверка на Герена с проверка а телефона и задължителна парола - кюрда Стоичков пейраЗ, пейраз - звучи ли ти познато
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2024 17:44

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
1914.1902 написа:

Защо от вашите писаха декларация след решението на БФС, след като няма никакви угоди? Друго решение на БФС пък ще даде предпоставка на ''сините'' да недоволстват.

А за онзи, който написа, че програмата е еднаква за всички отбори, бих говорил през месец декември, ако тя бъде подредена по такъв начин.

Защо трябва да има угоди, за да се пише декларация? Решението ощетява и двата отбора. Само наивник ще мисли, че на тея два мача ще има само фенове на единия отбор. И какво ще правим сега, ще забраняваме на хората да ходят на мач ли? Или просто ще ротираме мачовете, за да може всичко да си протече спокойно. Плюс това в наредбата е написано, че тоя мач се играе на Националния, а тва е най важното тук като значение. Вие като домакин не можете да се справите с тая задача тогава. Никой не ви обвинява и заради тва трябва да се вземат елементарни решения.
A пък ако не сте съгласни, окей, давайте, осигурете като домакин Националния, щот вие сте домакина тогава.

ПовЕрвах, че ще има фенове и на двата отбора, ако е забранен за другия отбор - това да не ти 2000 година :mrgreen: Аз съм бил на такъв мач във В, откъм Г на Кочинпарк, преди да стане Екотой - дето бихме с гол на Мануел Мендоса, след като ни счупихте от игра - ми не е готино, да знаеш, че не можеш да си се изкефиш на макс на гола (аз си се изкефих де, инстинктът е по-силен от всичко, но много бързо осъзнах къде съм и какво правя, та се получи едно полуставане в бързането ми да седна:)).

Не, не ни трябвате - чисто финансово не сте ни изгодни, а за кефа на няколко наркоса в Б, да се покажат пред приятелите им по бЕло - айде няма нужда. Ние ще си напълним стадиона и сами, вие си мислете за следващия мач - дори не отварям реч, че мачовете с Литекс за първенство никога и по никакъв повод не са играни на В. Левски и в началото трябваше да пишат, че всички мачове между софийски отбори били рискови, та всички се играели на националния, но после го промениха само до нас и Литекс.

Левски трябва да изрази много остра позиция, че с оглед на домакинското предимство на ЦСКА-София (София), реално националният им се явява домакински стадион, домакинският мач с въпросния отбор няма как да се играе на В. Левски, поради неправомерно лишаване реално от домакинство на ПФК Левски. А нарокосите дгд!

Еми не сте изразили и заради това трябва да се играе на Националния. Написано е дори и за осмокласник - толкова е просто.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 авг 2024 17:46

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:https://www.actualno.com/bgfootball/kolosalnata-suma-kojato-cska-trjabva-da-plati-na-stipich-sled-uvolnenieto-news_2289144.html

Епа ние колко платихме на киселяка, че да се смеем на припоците? Имат пари, угаждат си

Аз не им се смея, аз им съчувствам.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2024 17:47

tmanolov написа:
delqnski47 написа:
honda написа:

Мда, и после презаверка на Герена с проверка а телефона и задължителна парола - кюрда Стоичков пейраЗ, пейраз - звучи ли ти познато

Е, убу, после на ответния мач ще важи същото за вас и вие няма да ходите на мача. Така че тая работа е малко безмислена да се лишават хората от ходене на мача. А тоя следващия мач може и шампионатен да ви се окаже, знае ли човек. Така че разсъждавате малко неостро, но това си е ваша работа.
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2024 17:58

Специално за Хондата, Атанас Караиванов, шеф на Професионалната лига заяви, че 14 футболни клуба са били съгласни да се сменят кръгове от първенството.Хондата написа, че 9 били против, един от двамата май лъже :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 авг 2024 18:00

peliforewer написа:Специално за Хондата, Атанас Караиванов, шеф на Професионалната лига заяви, че 14 футболни клуба са били съгласни да се сменят кръгове от първенството.Хондата написа, че 9 били против, един от двамата май лъже :) .

https://dsport.bg/razmana-na-8-i-10-kra ... 74183.html

Дори само два да са против, пак някой е ощетен.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 авг 2024 18:18

И защо трябва цяла България да се занимава с тази простотия. Мачът да се играе на Герена без прасета на сектора и това е. Те сами си го направиха с тези изцепки. Има си телевизори...ако искат и монитори да си инсталират някъде около разрушените тоалетни в Борисовата градина.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 27 авг 2024 20:33

Вълчан написа:И защо трябва цяла България да се занимава с тази простотия. Мачът да се играе на Герена без прасета на сектора и това е. Те сами си го направиха с тези изцепки. Има си телевизори...ако искат и монитори да си инсталират някъде около разрушените тоалетни в Борисовата градина.

Ами направете си първенство, в което да си играете сами и да сте безапелационни щампиони! :mrgreen:
Не виждам какъв ви е проблема, ако има и гостуваща агитка?! В момента сте в значително по-добро състояние от ЦСКА, какво ви притеснява? Агата ли сте тръгнали да бутате? Как да стане, като до вчера му бяхте най-вярната гейша? :mrgreen:
Последна промяна от dedko2022 на 27 авг 2024 20:39, променено общо 1 път.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 авг 2024 20:39

damyanov1963 написа:https://www.actualno.com/bgfootball/kolosalnata-suma-kojato-cska-trjabva-da-plati-na-stipich-sled-uvolnenieto-news_2289144.html

Кой нормален клуб подписва с недоказал се треньор, че и с такава неустойка? :lol: Все едно тоя е печелил тила тук, купа там и е влизал в групите на ЕКТ

Върни се в “Левски”