„ПФК Левски“ изразява възмущението си от високите цени на билетите за наши привърженици в мача със „Спартак“ (Варна) от 7-ия кръг на Първа лига на 31 август във Варна, написаха от синия клуб на официалните си комуникационни канали.
„Като ръководство считаме, че условията в секторите, определени за феновете на „Левски“, не отговарят на обявената цена. Ръководството на клуба проведе разговори с колегите си от „Спартак“ (Варна) в опит да намали цените, които в рамките на 24 часа бяха вдигнати от 20 на 30 лева.
В отговор ръководството на клуба домакин аргументира увеличението на пропуските с по-високите разходи за охрана.
Намираме този довод за крайно несъстоятелен с оглед на факта, че билетите за мачове с много по-сериозен брой публика като тези с „ЦСКА-София“ са на тройно по-ниска цена.
Билетите за двубоя „Спартак“ (Варна) – „Левски“ са в продажба и могат да бъдат закупени онлайн от тук: https://@№$/3yLPgjo“, гласи позицията на 26-кратните шампиони на България.
efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: efbet Лига: Спартак (Варна) - Левски (София), Събота от 19:00 ч.
1:5 пак включваме на трета и с мръсна газ мачкаме до дупка. Тези 30лв.ше им излезнат солено през окадените им аспуси.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Не съм ги гледал варненци каква игра правят, но предвид третото им място мачът предполага да е завързан. Да се надяваме Генчев да не си усложни мача сам, защото в последните мачове има индикации за това. Мачът си е троен.
Споко, мача го взимаме. Спартак останаха без треньор след п*ткенската постъпка на Томаш. Баси, надуха ни главите с тоя Томаш, все едно е най-големия специалист. Още повече искам да треснем ментето след два кръга, ако въобще "синьото" БФС позволи да играем с тях.
Очаквам да ни режат яко. Спартак са сателит на Лудогорец.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Очаквам да ни режат яко. Спартак са сателит на Лудогорец.
ти за кои ще викаш в събота :mrgreen: На мен спартаклии, като всеки отбор с фенове, са ми симпатични, но победата ни на Коритото е без алтернатива, ако искаме да се борим за нещо тази година,а не по традиция да загъваме цирка към ноември
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ще е труден мач, пратиха за съдия поредният лакей на каузата, я ч.к. я дузпа или направо двете, всичко ще направят със съдии и балтии да не вземем този мач.
Май томаш ще ходи в градинката, така че май имаме чисто психологически и ако се стегнем игрово предимство, но честно не съм ги гледал.
Навремето бяха симпатичен отбор с маестрото Живко Господинов. Все пак победа 1-2 за нас.
Май томаш ще ходи в градинката, така че май имаме чисто психологически и ако се стегнем игрово предимство, но честно не съм ги гледал.
Навремето бяха симпатичен отбор с маестрото Живко Господинов. Все пак победа 1-2 за нас.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Как играят Спартак Варна лично мен не ме интересува. Последните ни срещи не бяха на ниво и това е което ме тревожи повече. Ако Генчев успее освен на агресия да научи футболистите си и на футбол т.е. да си подават топката вместо на безцелно изтриване напред, мисля че ще победим. Но с играта от последните 2-3 срещу най - много да устискаме равен, което не ни устройва.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Как играят Спартак Варна лично мен не ме интересува. Последните ни срещи не бяха на ниво и това е което ме тревожи повече. Ако Генчев успее освен на агресия да научи футболистите си и на футбол т.е. да си подават топката вместо на безцелно изтриване напред, мисля че ще победим. Но с играта от последните 2-3 срещу най - много да устискаме равен, което не ни устройва.
Трябва да направим мач, като този срещу Локото в Пловдив. Да излиза направо в същата формация. Оставя Сангаре и Маринчо за второто полувреме и бием 0:2 :lol:
olimpi написа:Ще е труден мач, пратиха за съдия поредният лакей на каузата, я ч.к. я дузпа или направо двете, всичко ще направят със съдии и балтии да не вземем този мач.
Давидов не е и никога не е бил лакей на каузата. Как ще изкара мача не зная. Психически е доста стабилен, но пък никой не е застрахован от грешки, дано същите не са такива, които влияят на крайния изход на мача.
Давидов дори си е патил в минали сезони заради каузата.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.