6 кръг Ефбет лига /Черно море - Крумовград/ 26.08.24 понеделник 21.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 6 кръг Ефбет лига /Черно море - Крумовград/ 26.08.24 понеделник 21.15ч.
Добър мач за нашите, супер гол на Цецо !! Връщаме се към печеленето на точки.
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
Честита победа! Добър мач за моряците и отново тройка във вратата на Крумовград. Особено през втората част имаше моменти в които нашите се забавляваха на терена. За мен, Сула беше над всички и когато играе с настроение се отразява позитивно на целият отбор. Дани Мартин също играе много добре напоследък. Дано контузията му е лека. Не че Цецо не се справя, но е хубаво да имаш двама равностойни играчи на една позиция.
Притеснителното за мен е съдийството! От началото на сезона най безцеремонно ни се подиграват. Абсолютен червен картон на нападателя им срещу Влатко, за крак в главата. Ако не се лъжа същият играч вече имаше жълт картон, и най малкото трябваше да получи втори такъв!
През второто полувреме имаше още поне три,четири влизания за картон които железов подмина, а за доста по безобидни бързаше да раздава на нашите, и това в мач срещу Крумовград! Не ми се мисли какво ни чака в РР, но това не е оправдание да не сме там, само Варна и Черно море!
Притеснителното за мен е съдийството! От началото на сезона най безцеремонно ни се подиграват. Абсолютен червен картон на нападателя им срещу Влатко, за крак в главата. Ако не се лъжа същият играч вече имаше жълт картон, и най малкото трябваше да получи втори такъв!
През второто полувреме имаше още поне три,четири влизания за картон които железов подмина, а за доста по безобидни бързаше да раздава на нашите, и това в мач срещу Крумовград! Не ми се мисли какво ни чака в РР, но това не е оправдание да не сме там, само Варна и Черно море!
Искам да поздравя всички. Браво моряци!
Мачът не бе лек. Резултатът лъже. Крумовград бе опрян до стената след поредицата загубени двубои и да се вземе победата не бе лесна задача.
Бих отличил левия фланг, където Дани Мартин и Цецо бяха много активни. От Дуду очакваме повече. Вляво Виктор бе също деен. Поздравявам централните защитници. Стабилни стълбове. Дани обираше високите топки, а за Васко е излишно да говорим. Неуморим. Три бели дроба има този човек.
Сула - скри топката на защитниците няколко пъти и пробиваше често. Поздравления за майсторското попадение.
Готвим се за изключително тежък мач в Разград, където ще разберем къде сме и какво можем. Труден и сериозен тест.
Успех, моряци !!!
Мачът не бе лек. Резултатът лъже. Крумовград бе опрян до стената след поредицата загубени двубои и да се вземе победата не бе лесна задача.
Бих отличил левия фланг, където Дани Мартин и Цецо бяха много активни. От Дуду очакваме повече. Вляво Виктор бе също деен. Поздравявам централните защитници. Стабилни стълбове. Дани обираше високите топки, а за Васко е излишно да говорим. Неуморим. Три бели дроба има този човек.
Сула - скри топката на защитниците няколко пъти и пробиваше често. Поздравления за майсторското попадение.
Готвим се за изключително тежък мач в Разград, където ще разберем къде сме и какво можем. Труден и сериозен тест.
Успех, моряци !!!
-
ShooterMan
- Контакти:
За всички играчи сме писали много и не е нужно да се повтаря. Аз ще отлича бързото адаптиране на Дуду. Започва да загатва за някои качества, както и срещу Ботев Вр. Смятам, че ако се отпусне и разгърне ще е някаква смесица между Леандро и Алекс - има бързината, демаража и техниката на Леандро в комбинация с шутовете от далече на Алекс - ще е голямо откритие скоро Дуду.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.