Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2024 17:52

БФС привиква Живко Миланов и Георги Кабаков на изслушване

Апелативната комисия прие да разгледа молбата на помощник-треньора на Левски Живко Миланов за намаляване на наказанието му. Той бе наказан да не бъде край тъчлинията за 3 двубоя в елита, като един от тях измина.

Миланов влезе в словесен сблъсък със съдия на мача с Лудогорец – Георги Кабаков, след което получи директен червен картон. Апелативната комисия ще изслуша Миланов и Кабаков преди да вземе крайното решение дали наказанието на помощник-треньора на Левски ще бъде намалено.

Ето решението на Апелативната комисия към БФС:

РЕШЕНИЕ 1 /26.08.2024г.

Относно : Молба от Живко Миланов помощник треньор на ПФК „Левски“ АД, срещу решение на ДК при БФС от 20.08.2024 година, с която се иска намаляване на наложената забрана за изпълняване на функции.

Апелативната комисия, след като се запозна с молбата и доказателствата към нея:

Реши:

Отлага взимането на решение и насрочва заседание на Апелативната комисия за разглеждането на жалбата по същество, което ще се проведе на 29.08.2024г. от 10.00ч. в сградата на БФС Централен офис на ул. Витошко лале 18, като изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Изслушване на служебното лице Живко Миланов - помощник треньор на ПФК „Левски“ АД

Изслушване на длъжностното лице Георги Кабаков – главен съдия на срещата“.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 авг 2024 17:55

Значи сигурно ще има промяна за удоволствие на Жаклин/Жельо/НКП и компания, въпреки т.нар. ''синьо'' БФС

Апелативната комисия уважи жалбата на ЦСКА - София, свиква заседание за вземане на решение за дербито

Апелативната комисия към Българския футболен съюз уважи жалбата на ЦСКА - София във връзка с решението на Спортно-техническата комисия към централата дербито срещу Левски от 8-ия кръг на шампионата да се играе на стадион „Георги Аспарухов“, като и двата мача между „сини“ и „червени“ през редовния сезон да се играят без гостуващи фенове.

В резултат на това, Апелативната комисия свика заседание, на което покани всички замесени в този мач страни. То ще бъде на 29 август от 10:00 часа и на него ще се разгледа отново жалбата на ЦСКА - София и ще се вземе финално решение за дербито между Левски и ЦСКА - София.

Ето какво написаха от Апелативната комисия:

„АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ

РЕШЕНИЕ № 2 /26.08.2024г.

По жалба на ПФК ЦСКА - София АД, с която се оспорва решение на Спортно техническата комисия /СТК/ към БФС от 21.08.2024г. и се иска неговата отмяна.

Апелативната комисия, след като се запозна с обстоятелствата по жалбата и решението на СТК към БФС от 21.08.2024г.:

РЕШИ:

На основание чл. 54, ал. 4, буква Б, от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС 2024-2025. Счита Жалбата на ПФК ЦСКА - София АД, с която се оспорва решение на СТК към БФС от 21.08.2024г., за допустима.

Отлага взимането на решение и насрочва заседание на Апелативната комисия за разглеждането на жалбата по същество, което ще се проведе на 29.08.2024г. от 10.00 ч. в сградата на БФС Централен офис на ул. „Витошко лале“ 18, като:

Изисква представяне на становища до 17.00ч. на 28.08.2024г. от СДВР и Столична община до Апелативната комисия, относно: възможността за провеждане в делничен ден и светлата част на денонощието, на срещата от VIII-ми кръг на Първа професионална футболна лига, между отборите на ПФК Левски София и ПФК ЦСКА - София

Кани за участие в заседанието на Апелативната комисия:

Представители на Ръководството на БФС.

Спортно техническата комисия към БФС.

Представители на Нова Броудкастинг Груп.

Кани за изслушване на заседанието на Апелативната комисия, представители на:

Представител на Министерство на спорта.

Представител на Столична Дирекция на Вътрешните Работи.

Представител на Столична община.

ПФК Левски Сф, като домакин на срещата от VIII-ми кръг на Първа професионална футболна лига, между отборите на ПФК Левски София и ПФК ЦСКА - София и отговорник за нормалното и протичане.

ПФК ЦСКА - София като жалбоподатели“.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 авг 2024 18:16

От мен губят 500 лева директно, ако ср пусне публика на ония
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 26 авг 2024 18:59

Kotooshu написа:
Защо по дяволите ми четеш мненията, хоп в онази опция и чао, както аз съм направил с много форумни екскременти.

Повдигнах темата за сините журналя, кво съм тръгнал и аз да се обяснявам ... аре, чао!
"Your longing has been satisfied", както се казва...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 26 авг 2024 19:06

tmanolov написа:От мен губят 500 лева директно, ако ср пусне публика на ония

Какво толкова. И друг път сме домакинствали на Литекс с публика на "Г. Аспарухов". На умрелите също. Колко пъти съм бил на стадиона в Б, В или А сектори и онези все си гледаха тъжничко към обувките.
Този мач ще си струва всяка стотинка, заради потенциалните циркове!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 авг 2024 19:13

rane написа:

Какво толкова. И друг път сме домакинствали на Литекс с публика на "Г. Аспарухов". На умрелите също. Колко пъти съм бил на стадиона в Б, В или А сектори и онези все си гледаха тъжничко към обувките.

Щото искам да водя децата - момичета на 8 - във ВИП-а. Познай дали ще се случи, ако има агитка от анали, малки свине и прочие измет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 авг 2024 19:36

Ми то може охраната от някой друг сектор да се качи в А и пак да ви бие... :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 26 авг 2024 19:39

tmanolov написа:
rane написа:

Щото искам да водя децата - момичета на 8 - във ВИП-а. Познай дали ще се случи, ако има агитка от анали, малки свине и прочие измет

Що бре? Идеалка ще се получи. 2 в 1 - мач и зоологическа градина.
Започваш да им обясняваш.
- Момичета, ето там (Г сектор) можете да видите дунавска бяла свиня. Разпространена е из Ловеч и региона. А онези до тях - тъмните и рунтавите, те са от породата "Мангалица". Онези пък - до оградата, това са си баш диви свине!

Ще им хареса!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 авг 2024 19:48

rane написа:
tmanolov написа:
rane написа:

Що бре? Идеалка ще се получи. 2 в 1 - мач и зоологическа градина.
Започваш да им обясняваш.
- Момичета, ето там (Г сектор) можете да видите дунавска бяла свиня. Разпространена е из Ловеч и региона. А онези до тях - тъмните и рунтавите, те са от породата "Мангалица". Онези пък - до оградата, това са си баш диви свине!

Ще им хареса!

Брутален! Te си знаят - ЦСКА умрЕ, когато те са се родили ;)
Непринуден написа:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 26 авг 2024 19:49

Хубаво слагаме на Лудогорец +4т. , но да не забравяме че Левски е (-1) от цялата работа. Така , че аз си смятам 5 точки. До края ще смятам не само подарените на Разград, но и откраднатите от нас.

Върни се в “Левски”