Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
MASTER_COOL написа:Сериозен ли си ?
Да. По-добър вариант за момента не виждам.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Методи Томанов е абсолютно задължителен за нов силен човек относно спортни въпроси.Филипов и Орманджиев да не се мешат !
Иначе Петев е по-добър вариант от Янев
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Методи Томанов е абсолютно задължителен за нов силен човек относно спортни въпроси.Филипов и Орманджиев да не се мешат !
+1
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
- Контакти:
Като гледам, български треньори без работа като за ЦСКА няма.Сашо Томаш е с противоречиви качества, тръгва добре и след това изпада в неудобни ситуации :) . След фурора който в момента прави в Спартак Варна едва ли ще рискува с ЦСКА.Любо си го знаем.Петев като, че ли е приемлив вариант ЗАСЕГА, има опит, има да връща на Левски и Лудогорец.Има може би най-добрата визитка на треньор в България, запознат е с нашата действителност.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Реално най-добрият футбол Лудогорец е играл при Петев. Буквално ни отнасяха и на Армията и в Разград с него.
Единственият проблем е как ще го приеме Сектор Г. Да не стане първият в историята, съблечен и от сини и от червени с престой по-малък от 1 час!
Единственият проблем е как ще го приеме Сектор Г. Да не стане първият в историята, съблечен и от сини и от червени с престой по-малък от 1 час!
-
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Реално най-добрият футбол Лудогорец е играл при Петев. Буквално ни отнасяха и на Армията и в Разград с него.
Защо да го събличат, защото е казал, че като дете е бил от ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз не виждам обективна и нормална причина, но знам ли. От тях всичко може да се очаква...
MASTER_COOL написа:И аз не виждам обективна и нормална причина, но знам ли. От тях всичко може да се очаква...
Сектор Г се завърна от бойкота срещу Джуджи, когато Папазки влезе в клуба.
Така че е ясно с кого се съобразяват.
2 дни никаква реакция от Кюстендилеца и Животното.
Херо е свободен.
То дали Петев или Херо , тя публиката еднакво ги мрази и двамата.
То дали Петев или Херо , тя публиката еднакво ги мрази и двамата.