ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25

Мнениеот Ponko » 23 авг 2024 17:14

Разбира се, че е процес умнико. И този процес доведе до изградения от Клоп отбор-машина. В който е част и Салах. Много ти е удобно да твърдиш за слабостите на Мане, ама си мълчиш за тези на Салах... ама ти си дървен философ. За пореден път ти обяснявам, че за мен в основата на разпадането на силния състав е Салах с неговите непрекъснати претенции, сръдни и простотии. Същите неща които правеше Мане ги прави и Салах, но за него си мълчим. Мане видя, че няма да бъде оценен подобаващо в присъствието на Салах и си взема дърмите и си отиде. Да за повече пари. Както виждаш за да печели отбора значими трофеи, а дори и за вас това са ШЛ и ВЛ... то в отбора е нужно да има ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА силна фигура. Такива бяха черния и бляскавата усмивка. Само със Салах няма да стане и това е повече от видно!
Ти в общата тема отваряш дума, че в 20 минута съм се оплаквал и аз ти отоговарям... пък темата е Обща май...
Лицемерче си и ти, ах ти палавник такъв. Нямаш проблеми, ако друг храни треньора или даден играч (различен от Салах) тогава често си мълчиш, но Салах би го защитавал и с цената на живота си! :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 авг 2024 23:07

Ponko написа:Разбира се, че е процес умнико. И този процес доведе до изградения от Клоп отбор-машина. В който е част и Салах. Много ти е удобно да твърдиш за слабостите на Мане, ама си мълчиш за тези на Салах... ама ти си дървен философ. За пореден път ти обяснявам, че за мен в основата на разпадането на силния състав е Салах с неговите непрекъснати претенции, сръдни и простотии. Същите неща които правеше Мане ги прави и Салах, но за него си мълчим. Мане видя, че няма да бъде оценен подобаващо в присъствието на Салах и си взема дърмите и си отиде. Да за повече пари. Както виждаш за да печели отбора значими трофеи, а дори и за вас това са ШЛ и ВЛ... то в отбора е нужно да има ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА силна фигура. Такива бяха черния и бляскавата усмивка. Само със Салах няма да стане и това е повече от видно!
Ти в общата тема отваряш дума, че в 20 минута съм се оплаквал и аз ти отоговарям... пък темата е Обща май...
Лицемерче си и ти, ах ти палавник такъв. Нямаш проблеми, ако друг храни треньора или даден играч (различен от Салах) тогава често си мълчиш, но Салах би го защитавал и с цената на живота си! :lol:

Кога си обяснявал, че Салах е виновен за разпадането на отбора? За първи път го пишеш :roll: Сега от теб разбирам за това...обаче викаш сега само Салах е силна фигура в отбора :lol: В общата тема писах, че ВСЕКИ мач се насираш в 20 мин, а не за мача с Ипсуич. За много неща взе да се омотваш и си жив спам вече няколко години.

Ponko

Мнениеот Ponko » 24 авг 2024 08:35

Liverpool_EC написа:
Ponko написа:Разбира се, че е процес умнико. И този процес доведе до изградения от Клоп отбор-машина. В който е част и Салах. Много ти е удобно да твърдиш за слабостите на Мане, ама си мълчиш за тези на Салах... ама ти си дървен философ. За пореден път ти обяснявам, че за мен в основата на разпадането на силния състав е Салах с неговите непрекъснати претенции, сръдни и простотии. Същите неща които правеше Мане ги прави и Салах, но за него си мълчим. Мане видя, че няма да бъде оценен подобаващо в присъствието на Салах и си взема дърмите и си отиде. Да за повече пари. Както виждаш за да печели отбора значими трофеи, а дори и за вас това са ШЛ и ВЛ... то в отбора е нужно да има ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА силна фигура. Такива бяха черния и бляскавата усмивка. Само със Салах няма да стане и това е повече от видно!

Кога си обяснявал, че Салах е виновен за разпадането на отбора? За първи път го пишеш :roll: Сега от теб разбирам за това...обаче викаш сега само Салах е силна фигура в отбора :lol: В общата тема писах, че ВСЕКИ мач се насираш в 20 мин, а не за мача с Ипсуич. За много неща взе да се омотваш и си жив спам вече няколко години.

О това, че сага го разбираш не е мой проблем. И друг път съм го намеквал. Това, че си спал си е твоя работа. Ти ми казваш, че съм ревал в 20 минута и аз ти давам пример с последния мач, ама ти си толкова тъп, че не можеш да го осъзнаеш. Ти нямаш мнение което да не обижда този когото цитираш. Ти не даваш аргументи, а се опитваш да го смачкваш с обиди и видиш ли колко е тъп. Това ти е подхода и всички го знаем. Все едно сме в училище. Такава ти е психиката.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 авг 2024 12:32

========== ЛИВЪРПУЛ - БРЕНТФОРД ==========
----------------------- 25.08, Неделя, 18.30 по Диема Спорт 2----------------

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 25 авг 2024 17:53

Труден мач , но трябва да го вземем , а и като за дебют на Арне е задължителен .
Прикачени файлове
IMG_6106.jpeg
(588.06 KиБ) Свален 78 пъти
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 25 авг 2024 19:01

Супер пресилен жълт картон на Слобо :evil:
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 25 авг 2024 19:19

Като цяло стабилно първо полувреме, но има какво още да се желае. Добри намеси на Гравенберх в защита след загубени топки. Трябват още голове.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 25 авг 2024 19:34

Слобо ще е първата смяна май...
Изображение Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 25 авг 2024 20:02

Богът вкара, но след асистенция на простосмъртния Диаз! Да се отчете все пак.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 авг 2024 20:18

Засега Ливърпул при Слот играе по едно полувреме - и двете първи полувремена в тези два кръга бяха слаби ;) Днес прекаленo се позволяваше откррита игра и Брентфорд съвсем сериозно можеха вкарат. Второто полувреме вече играта на Ливърпул премина на друго ниво и контролът над топката и противника стана такъв, какъвто трябва да бъде :idea:
Изображение

Изображение

Върни се в “Ливърпул”