Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
@LoveandPeace: Щом казваш.
metodito написа:THE G.A.M.E написа:Остави кой-какъв е бил.metodito написа:Кажи честно, някой от вашите е бил "бранник", нали?
А не, важно ми е.
Русия при Путин е точно либерална икономика, каквато е и на Запад. И той, както фон Лайно и Байдън вкарва нелегални джигити в Русия и то с милиони. И там, както на Запад, в големите медии няма да прочетеш за престъпленията им. Не забравяй, че лично Клаус Шваб преди 20-ина години го гали по главата.
Иначе в главата ти е пълна каша. Това ляво-дясно, национализъм, социализъм, комунизъм, нацизъм. За нищо ги нямаш.
Не че съм и адвокат или пък имам някакво конкретно мнение за “Фон Лайно”, но тя има СЕДЕМ деца (не са зарязани за осиновяване и не се ползват за социални помощи) и е президент на Еврокомисията втори мандат. А ти какво си направил в живота си, че за ти дава правото да я наричаш “фон Лайно”. Само от това прозира елементарната, просташка и леснодостъпна за масите про-путинска пропаганда, която извира от ушите ви. И няма абсолютно никакъв аргумент или довод, който може да използваш в случай да омаловажиш ситуацията.
И бтв нито съм умен (щях ли да пиша в тоя форум)… нито съм “красив”, щото съм си от Перник, ама съм си левскар, който сълзите си е изревал като дете след мачове като този с Олипия, Аалст, пак Олимия и тн. И ми писна точно ти да пълниш форума с политически пръдни. Спри се.
Е това беше преди няколко години:
https://www.facebook.com/reel/1163638331307395
И аз бях позабравил какви ниво бяхме!
https://www.facebook.com/reel/1163638331307395
И аз бях позабравил какви ниво бяхме!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

- metodito
- Контакти:
Svilen написа:metodito написа:THE G.A.M.E написа:Остави кой-какъв е бил.metodito написа:Кажи честно, някой от вашите е бил "бранник", нали?
А не, важно ми е.
Русия при Путин е точно либерална икономика, каквато е и на Запад. И той, както фон Лайно и Байдън вкарва нелегални джигити в Русия и то с милиони. И там, както на Запад, в големите медии няма да прочетеш за престъпленията им. Не забравяй, че лично Клаус Шваб преди 20-ина години го гали по главата.
Иначе в главата ти е пълна каша. Това ляво-дясно, национализъм, социализъм, комунизъм, нацизъм. За нищо ги нямаш.
Не че съм и адвокат или пък имам някакво конкретно мнение за “Фон Лайно”, но тя има СЕДЕМ деца (не са зарязани за осиновяване и не се ползват за социални помощи) и е президент на Еврокомисията втори мандат. А ти какво си направил в живота си, че за ти дава правото да я наричаш “фон Лайно”. Само от това прозира елементарната, просташка и леснодостъпна за масите про-путинска пропаганда, която извира от ушите ви. И няма абсолютно никакъв аргумент или довод, който може да използваш в случай да омаловажиш ситуацията.
И бтв нито съм умен (щях ли да пиша в тоя форум)… нито съм “красив”, щото съм си от Перник, ама съм си левскар, който сълзите си е изревал като дете след мачове като този с Олипия, Аалст, пак Олимия и тн. И ми писна точно ти да пълниш форума с политически пръдни. Спри се.
Браво, заработи двата си лева (или там колкото ви дават) на публикация. Бягай сега да тролиш в "Сега" или там, където го правиш. Че седми е далече.
Абе сериозно ли във форума на Левски обсъждате фон дер Лайнен??? Че даже и адвоката и се включи в дискусията :)))
Гледайте Левски, оставете политиката. Там е пълно с лайна. Който иска да се рови в кенефа е сбъркал форума.
Гледайте Левски, оставете политиката. Там е пълно с лайна. Който иска да се рови в кенефа е сбъркал форума.
Всички с призива "Сираков - вън " , какво предлагат ?
В момента виждаме какво става с тирето след Ганчев.
Мале, мале. Ти верно ли го написА това?!veni__85 написа:Всички с призива "Сираков - вън " , какво предлагат ?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Предлагат едно голямо НИЩО.
Промяната не става с посочване на грешки, а с казване на решения. Преди време тук бях изброил няколко основни акцента върху които евентуалния желаещ да замени Сираков да отговори, за да успее да събере подкрепа. Вместо да се даде адекватен отговор по тях, то започна да се говори как не може от новия човек да се иска нов стадион, тъй като и Наско Сираков никъде нямал такъв план.
Т.е. от новия човек да не се изисква нищо, понеже и Сираков не правил нищо. :lol: :lol: Велики логики бяха.
Промяната не става с посочване на грешки, а с казване на решения. Преди време тук бях изброил няколко основни акцента върху които евентуалния желаещ да замени Сираков да отговори, за да успее да събере подкрепа. Вместо да се даде адекватен отговор по тях, то започна да се говори как не може от новия човек да се иска нов стадион, тъй като и Наско Сираков никъде нямал такъв план.
Т.е. от новия човек да не се изисква нищо, понеже и Сираков не правил нищо. :lol: :lol: Велики логики бяха.
Кажете какво е направил Сираков, за да стъпим на някаква основа в изискванията към евентуален нов собственик.
1914.1902 написа:Оф леле ...... пак се започна с безумните коментари и сравнения. Наистина ли не се намира разлика между този от Козлодуй и този, който е отишъл на живо на друг мач, вместо ПФК Левски да му е на първо място сред приоритетите?
Но голям зор да управлява заедно с онези, които бяха с него.
Пак ще ви напомня, че всеки уважаващ себе си журналист би отишъл да гледа и отрази мач на най-добрия български треньор Станимир Стоилов срещу светило като Жозе Моуриньо. В наши дни пътуването е истинско богатство, що касае свободното придвижване и възможностите да си на такъв драматичен мач, докато се наслаждаваш на съвременните комуникационни средства, гледайки и Левски. :)
Но като цяло, не знам кой го е*е къде ходи и какво гледа злия Очко, та да разтягате ненужни локуми, вместо да четете вестници...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс