Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 23 авг 2024 13:58

Тоя Стипич не е в час. Пълни глупости говори.

За мен просто IQ му явно е такова. ;)

Той бил отговорен за резултатите, но футболистите за загубите. :?:

Арда се подготвяли за 3-5-2, но той щял да играе с двама защитници. Еми да кажи си и състава направо утре или покани Тунчев на кафе да го обсъдите ;)

И тва за Инстаграма как реши да го изпляска пред медиите. То не стига, че всички ни се смеят, че 2 месеца не можем да намерим играчи, ами сега и това.......

Не знам, просто сме театър "Сълза и смях".

Най-добре да спрат пресконференциите преди мач, както си беше преди.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 авг 2024 14:03

Притеснително е IQ-то на тримата директори, които са го избрали след обстоен АНАЛИЗ на качествата му !
СТРАШЕН ЦИРК !
Този, ако взима наистина 20 000 евро ! ЩЕ Е СМЯХ В ЗАЛАТА !
При мен не бих му дал и 500 евро
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 23 авг 2024 14:35

Професионализмът изисква да има пресконференция на треньора преди всеки мач. В България това е излишно, защото почти няма професионални журналисти, които да умеят да измислят адекватни и различни въпроси всяка седмица и да провокират разсъждения от страна на треньора на тема футбол. Чета футболни анализи след всеки мач, написани от фенове, но не и от журналисти. Дори тези, които се опитват да го правят не спазват структурата, нормите и формата, за да се нарече "анализът" им- анализ. Отделно от това, клубовете у нас и не споделят много вътрешна информация и самият треньор няма много какво да разкрива. Така подобно начинание завършва с лаладжийство, жълтини и клюки... Дори в интервюто след мачовете при толкова много за обсъждане им е трудно да зададат правилен въпрос и винаги започват с тъпотия от сорта " Колко доволен сте от победата?" или обратното при загуба. В проценти ли? В килограми ли? Затова и чуждите треньори тук по принцип изглеждат като темерути, защото не разбират "комуникацията" с медиите. Стипич е от скоро тук и вероятно затова все още му се приказва толкова, но ако остане много скоро и той ще стане същият темерут като НЕМ, Саша Илич, Делио, Люпко, to name just a few. Даже го гледам, че вече започва да гледа тъпо и той, в началото повече блясък имаше в очите :roll:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 авг 2024 14:49

Съгласен съм ! Човека може би има възпитание и ценности, които обаче тук няма кой да оцени ! Просто не се вписва в нашата джунгла. Аз съм на мнение, че Левски и ЦСКА трябва да бъдат водени само от български треньори :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 23 авг 2024 18:42

"Той бил отговорен за резултатите, но футболистите за загубите. :?:"

Слушах пресконференцията, друго имаше в предвид, английския му не е особено добър а на моменти и превода не беше точен.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 23 авг 2024 18:54

Брутален е и Емо Данчев, но горе-долу и аз съм на неговото мнение.

Треньорът не става!

Ръководството над него обаче и то не става!

И кво правим?

А) Сменяме треньора - файда!
Който и да дойде ще завари същия батак, липса на играчи по постове или много играчи на един пост като норвежците. Освен това не знам кой читав треньор ще дойде при нас в тази ситуация.

Б) Махаме треньора и Филипов като спортен директор- реално това е най-логичното, защото Филипов е не по-малко отговорен за ситуацията от треньора в момента. Първо с избора на самия треньор и второ- с уникалния си провал в селекцията на играчи.

И това само по себе си обаче не е конструктивно решение и няма да доведе до някакъв моментален резултат, а ще зависи от последващите т него решения:

1. Кой ще е новият спортен директор?
2. Кой ще го избере ( Орманджиев или някой друг- важно е, не искаме ново бушонче ;) )
3. Ще може ли новият спортен директор да се сработи с останалите директори ( в момента са общо 4 + главния скаут)
4. Ще има ли пълна свобода новият спортен директор да отговаря изцяло за селекцията, като се съобразява единствено с мнението на треньора както е нормално да е, а не и с останалите директори. В случая скаутът предлага играчи, но не решава той кои да се вземат.

В) Махаме треньора както и Филипов и Орманджиев
Такова решение обаче е много трудно да се вземе на този ранен етап от първенството, имам предвид да махнат и основния човек в оперативното ръководство на клуба, а именно Орманджиев. Освен това се говори, че той е дясната ръка на Биг бос в клуба поради което изглежда още по-трудно това да се случи и то на такъв ранен етап.

За мене именно във фигурата на Орманджиев е разковничето за решаване на проблемите в клуба, но при всички положения няма да е в краткосрочното бъдеще.

Папазки трябва да направи промените в структурата на управление на оперативната власт. Очевадно е, че Орманджиев е мек, нерешителен и неподходящ той да ръководи оперативната власт. Там си трябва човек с опит, врял и кипял, но в същото време да е лоялен, за да може шефа (Папазки) да му се довери. Оттам нататък да се определи точно неговата роля и функция в клуба, а не като на Орманджиев в момента - уж изпълнителен директор, ама точно за какво отговаря никой не знае (освен да се меси във всичко).
Не става така! Правиш този човек примерно президент на клуба, както се говореше преди началото на сезона, че ще има такава длъжност и той си назначава хората вече в спортно-техническото ръководство.

Ако не искаш да даваш такава власт на някой, ти си си този президент, т.е. собственика ( то ти наистина си ти реално (Папазки), ама следиш нещата от късо както беше Гришата. Слагаш там двама, най- много трима директори, даваш им властта в техните ресори и ги следиш изкъсо.

Други варианти аз не знам за управление на футболен клуб като ЦСКА.

П.п. Разбира се, съществува и още един вариант: Г) Оставаме ръководството с или без смяна на треньора и ги чакаме да се научат. Колко ще ги чакаме никой не знае. Може и да не дочакаме :)))
Тук обаче е въпросът и феновете колко могат да издържат и да чакат ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 авг 2024 21:00

LP250 написа:Тони Силва се свързал със Стипича в инстаграм. :)

Освен Тони Силва и Халид Муслимович се свързал със Стипич, та не знам :)
Mene je ucilo vrijeme - Всички в Западна България я знаят а и не само в западна :)

Изображение

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 23 авг 2024 23:51

След като взехме бившият скаут на числото не виждам защо да не им вземем сега и бившият оперативен, пардон, Цар Обединител, защо не и в комплект с Гьонов. Откакто Бочето си се прибра в Ловеч си правят каквото си искат и нямат никакъв страх... Но аз предлагам да оставим тези глупости и директно да минем на тежката артилерия като вземем Караманджуков!

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 23 авг 2024 23:55

gihuelo написа:
LP250 написа:Тони Силва се свързал със Стипича в инстаграм. :)

Освен Тони Силва и Халид Муслимович се свързал със Стипич, та не знам :)
Mene je ucilo vrijeme - Всички в Западна България я знаят а и не само в западна :)

Изображение

От тоя Ваня Джаферович и жена му отърване няма, като хлебарки са :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2024 11:14

За следващият мач с Ботев , отново много странни коефициенти !
Ботев Пловдив не ги броят за живи, все едно са Ботев Враца или Хебър.

Изображение

Върни се в “ЦСКА”