Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Подсилват си,но не отбора,а банковите сметки :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
john barnes
Наистина се чува сума от 25млн паунда за тоя куц кон ван дер берг...а грузинчето уж сме го договорили за 25.5млн паунда и го оставяме във валенсия под наем за 1 година...жалко за келехер,момчето няма да дочака титулярно място при нас и е най-добре да отиде в друг отбор,във който ще бъде оценен. Аз лично не виждам,със какво тоя грузинец е по-добър от келехер? Дотук "плащача" е събрал 72.5млн паунда от изходящи трансфери,ако и гомез замине за 45-50млн,както се чува...бая ще е напред от тоя джам,щото не се виждат входящи трансфери на хоризонта.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Според мен Келехер ще си пази за 2те купи,а пък грузинският Гошо ще е план Я ,пък и за вложение и за да ни запушат устите.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Liverpool_EC
- Контакти:
No Doak, Gordon, Morton, Pitaluga, Scanlon, Beck, Bajcetic, McConnell or Blair again. All expected to leave #LFC by next Friday
Всички тези отсъстват от днешният мач на отбора до 21г, явно доста наеми (или продажби) се задават до края на трансферния прозорец. Като няма входящи поне да коментираме изходящите...
ФСГто пак нямат пари, но до вчера се натискаха да купуват Бостън Селтикс оценяван на около 6 млрд...
Всички тези отсъстват от днешният мач на отбора до 21г, явно доста наеми (или продажби) се задават до края на трансферния прозорец. Като няма входящи поне да коментираме изходящите...
ФСГто пак нямат пари, но до вчера се натискаха да купуват Бостън Селтикс оценяван на около 6 млрд...
-
john barnes
Аз точно от това се опасявах,че цайса ще разпродаде децата,които Клоп започна да налага...явно и флоп няма нищо против,той и без това си е безгласна буква! Ясно е,че никой няма да купим,разпродажбата върви с пълна сила обаче!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Aми... нещата са доста зле, но то не е от днес! За всичко са виновни тъпите "фенове" дето го пълнят Копа и си траят. Феновете на Юнайтед ореваха света против Глейзър. Протестираха с години, а еврейте се скъсаха да наливат пари в тая бездънна каца говнайтед, но ония все недоволни. Накрая постигнаха своето, поне частично (за сега). Нашите си траят.... ами щом е така, янките ще ги надупят още повече! Това вече се случва. Нищо не става от тоя отбор. Мисля да гледам Ла Лига. Поне няма да ми се налага да слушам колко велики са Сити, дето всеки сезон съдиите колят някой (най-често Пул) за да станат шампиони. Премиър Лийг заприлича на Първа лига.
Последна промяна от an4o_321 на 22 авг 2024 22:44, променено общо 1 път.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Сеп ван ден Берг избра Брентфорд пред Байер Л, а Ливърпул ще получи до 25 млн паунда от сделката.
Боби Кларк премина в Ред Бул Залцбург срещу 10 млн и 17,5% при следваща продажба.
Харви Блеър отива в Портсмут за 300 000 паунда.

Боби Кларк премина в Ред Бул Залцбург срещу 10 млн и 17,5% при следваща продажба.
Харви Блеър отива в Портсмут за 300 000 паунда.

- lyubomir_v
- Контакти:
Грубо пресметнато, 52,5 млн от "пчеличките" за Карвальо и ван дер Берг, 10млн за Боби Кларк, 10 млн от трансфера на Соланке в Тотнъм = 72,50 млн. има в касата! Но понеже всичките пари са виртуални, директно са трансферирани към сметката на една дама, облечена в червено зад Атлантика. :idea: Мисля, че Кака Линда потрива ръце - ще има за шопинг по бостънските молове и за пластични корекции !
А може пък да сме много черногледи и директор Хюз ще изригне на 31.08 с голям, мега-бомба-звезден трансфер!
Аз очаквам да измъкнем Родри от Сити! 8-)
А може пък да сме много черногледи и директор Хюз ще изригне на 31.08 с голям, мега-бомба-звезден трансфер!
- Liverpool_EC
- Контакти:
lyubomir_v написа:Грубо пресметнато, 52,5 млн от "пчеличките" за Карвальо и ван дер Берг, 10млн за Боби Кларк, 10 млн от трансфера на Соланке в Тотнъм = 72,50 млн. има в касата! Но понеже всичките пари са виртуални, директно са трансферирани към сметката на една дама, облечена в червено зад Атлантика. :idea: Мисля, че Кака Линда потрива ръце - ще има за шопинг по бостънските молове и за пластични корекции !
Има и едни грубо над 20 млн (ако не и повече) освободени от заплатите на Клоп, Тиаго, Матип и Адриан. Ама със всички вождове, дето ги назначиха сигурно половината вече са усвоени, нали по някое време през сезона от счетоводството ще ни извадят някоя таблица, в която даваме заплати, колкото в Сити :lol: Любо тази година не, че няма пари, сега нямало играчи :lol: Назначиха най-видните откривачи на играчи, за да им кажат...че няма кой да открият за Ливърпул?!?!?! Каква случайност, след като Клоп миналата година превъртя ФСГ-бюджета. Та ще чакаме другото лято, то за една година така ще се наводни пазара с точните играчи на точните цени и заплати, че ФСГто ще са като изтървани, като кака Линда в Мол Ъф Америка. Просто трябва търпение...лаптопите още зареждат :lol: :mrgreen: :roll:
-
john barnes
Пиърс днес каза,че всички са щастливи и доволни от настоящия състав и ще се харчи следващото лято. Аххахааа,типично за "плащача" и цайса! Със тоя застаряващ състав,доникъде няма да я докараме. Другата седмица се очакват още изходящи трансфери,за да има некой лев във джоба на "плащача". Тия,дето защитаваха шибаните янки-нещо се покриха...аз само ще кажа следното:миналото лято нали УЖ предложиха 110млн за кайседо,а накрая купиха ендо за 15млн. Да питам само,къде са тия 95млн разлика,плюс досегашните 65млн,които събраха от продажби?! Това са 160млн паунда общо!!! Тия парици са в джоба на деменцията и кака ви линда! Плешивия флоп си мълчи,щото е безгласна буква и типичен мишок! Сега като ни почнат контузиите и ще почне да срича на пресконференциите и да се оправдава,без да засяга вездесъщия цайс и неговия шеф-"плащач". Аз си го знаех,че така ще стане и грам не се ядосвам,отписал съм сезона още като разбрах,кой ще замени Юрген...