Трябва да "укротим малко топката"
Нямаме информация от кухнята, а информаторите са ни медиите - които добре знаем, че са враг номер 1 на ЦСКА от доста време.
Ще дам пример с ЕТХ и Манчестър Юнайтед, колкото и да е налудничаво.
Там нещата изобщо не вървят, но ето че започва трети сезон с клуба.
Мисълта ми е, че след изиграни само 4 мача и изминал период от по-малко от три месеца няма как да знаем ВСИЧКО !
Проблема на нас е, че всички разбираме силно от жени, политика и футбол.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
danko_sot написа:sly написа:Малко преувеличаваме с проблемите, аз виждам един от който произтичат другите неволи - Тренера. Нямам особено желание да го сменят, ноо....намекнаха ,че са му дали още два мача. Ще видим.
Относно Томаш как, той е ангажиран. Според мен по-реален вариант е Янев, в момента е свободен, винаги си е водил добре отборите, подобно на Илич навсякъде играчите го уважават, и си е наше момче.
Тренера, та тренера....
Ще го сменим и какво?
Ти мислиш ли, че тези директори могат да се справят с ръководството на клуб като ЦСКА? Отговори ми честно.
Проблемът е по-дълбоко според мен от тренера.
Имаме нужда от лидери както на терена, така и извън терена. Когато журналистът задава в интервюто с Орманджиев този въпрос, последният срамежливо мълчи, отговаряйки само за лидерите на терена. Но много добре подразбира въпроса.
Кой е този лидер извън терена? Някой много добре отбеляза преди време тук, че като нямаш лидер в ръководството и адекватен СД, тогава назначаваш треньор тип Любо Пенев или Мъри Стоилов, който отговаря и за селекция и други процеси в клуба, които по принцип да повече в компетенциите на СД.
Иначе от бг треньорите и аз съм за Янев. За всеки случай го предпочитам пред Томаш. Относно Любо , той е непредсказуем, а и с сега покрай неговия син, май наистина вървят комплект.
Никога не се радвам на смяна на треньор, както съм писал и по горе, ще му дадат поне още два мача. Аз съм сигурен, че това не е тавана на тези футболисти. Играха 6 мача в подготовката и още 4 от първенство и изглеждат все едно вчера са събрани, особено в защита (въобще не се съмнявам в качествата на Делова и Християн),но виждаш как изглеждат. Директорите ли им водят тренировките. Нашият тренер бил останал без глас, като не вика когато трябва вика по време на мача.
sly написа:danko_sot написа:sly написа:Малко преувеличаваме с проблемите, аз виждам един от който произтичат другите неволи - Тренера. Нямам особено желание да го сменят, ноо....намекнаха ,че са му дали още два мача. Ще видим.
Относно Томаш как, той е ангажиран. Според мен по-реален вариант е Янев, в момента е свободен, винаги си е водил добре отборите, подобно на Илич навсякъде играчите го уважават, и си е наше момче.
Тренера, та тренера....
Ще го сменим и какво?
Ти мислиш ли, че тези директори могат да се справят с ръководството на клуб като ЦСКА? Отговори ми честно.
Проблемът е по-дълбоко според мен от тренера.
Имаме нужда от лидери както на терена, така и извън терена. Когато журналистът задава в интервюто с Орманджиев този въпрос, последният срамежливо мълчи, отговаряйки само за лидерите на терена. Но много добре подразбира въпроса.
Кой е този лидер извън терена? Някой много добре отбеляза преди време тук, че като нямаш лидер в ръководството и адекватен СД, тогава назначаваш треньор тип Любо Пенев или Мъри Стоилов, който отговаря и за селекция и други процеси в клуба, които по принцип да повече в компетенциите на СД.
Иначе от бг треньорите и аз съм за Янев. За всеки случай го предпочитам пред Томаш. Относно Любо , той е непредсказуем, а и с сега покрай неговия син, май наистина вървят комплект.
Никога не се радвам на смяна на треньор, както съм писал и по горе, ще му дадат поне още два мача. Аз съм сигурен, че това не е тавана на тези футболисти. Играха 6 мача в подготовката и още 4 от първенство и изглеждат все едно вчера са събрани, особено в защита (въобще не се съмнявам в качествата на Делова и Християн),но виждаш как изглеждат. Директорите ли им водят тренировките. Нашият тренер бил останал без глас, като не вика когато трябва вика по време на мача.
Ок, ама нали чете интервюто на Орманджиев. Те имаха много време да изберат треньор. Избирали са между 7 кандидати. И сега след 5 мача на 90 процента ще го сменят.
Кой им е виновен, че те не могат да изберат треньор?
Стипич е бил гонен след 1 месец в Грасхопърс, а същият сезон тимът безпрецедентно изпада.
Другото, което е: каква схема да играе треньорът без дефанзивен халф. Юга очевидно е заточен във вторият отбор от ръководството. Това е решение на директорите.
Какви футболисти му бяха осигурени на Стипич от ръководството? Че той едва последният кръг имаше лукса да използва ЦН, преди това нямаше и крила, за ДХ стана ясно.
Да, треньорът си носи кръста, че в тази ситуация и с тези играчи не успява да вземе почти никакви точки, но и ръководството не му помага никак със селекцията, която още не е завършена и не знам както е тръгнало дали въобще ще бъде.
Сега Филип бил пак в чужбина за попълнения. Да ги гледа ли, за преговори ли... Те наште първо ги набелязвали, после ги филтрирали, после ги систематизирали, после не знам си какво. Нали чете интервюто, нашите докато набележат селекцията, те другите вече са си я направили. :)) Това го каза Орманджиев, цитирам по памет.
Е как да стане? В най-добрия случай ще им трябват поне два сезона да се понаучат и да влязат в час.
Ама каква ще е цената? Готови ли сме да я платим? Примерно две години извън топ 6..... в идеалния случай.... Щото някои специалисти взеха да говорят и за изпадане.
Звучи невероятно, ама Грасхопърс също са най-титулувания тим в Швейцария.....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Смятам, че ако успеят да прескочат критичният период, нещата ще тръгнат на добре.
Страшно много ни трябват ляв бек, дефанзивен халф и още един нападател.
Начина, по който се селектират играчите, поне на теория е правилният и този начин отнема време. Но се замислете, ако имахме малко по-окомплектован отбор, дали това щеше да е драма?
Юга има плюсове, но този футболист беше капитан на отбора който завърши сезона... Всички помним как изглеждаха с този "капитан".
Трябва да се вземат трудни и непопулярни решения, които ще трябва да бъдат изстрадани.
Това е.
Ако след два месеца почнем да гоним треньор и ръководители работещи в условията в момента, кой идиот ще дойде и най-вече за какво?
Начина, по който се селектират играчите, поне на теория е правилният и този начин отнема време. Но се замислете, ако имахме малко по-окомплектован отбор, дали това щеше да е драма?
Юга има плюсове, но този футболист беше капитан на отбора който завърши сезона... Всички помним как изглеждаха с този "капитан".
Трябва да се вземат трудни и непопулярни решения, които ще трябва да бъдат изстрадани.
Това е.
Ако след два месеца почнем да гоним треньор и ръководители работещи в условията в момента, кой идиот ще дойде и най-вече за какво?
Sens85 написа:Смятам, че ако успеят да прескочат критичният период, нещата ще тръгнат на добре.
Това е.
А ако не успеят да прескочат критичния период? Мач с Арда, мач с Ботев и после с Левски, на който вече искат отлагане. Това им е първото административно действие така да се каже, т.е. отлагане на мача с Левски. Напълнили са гащите!
Иначе си много прав за едно. В момента са много малко треньорите, които биха дошли в ЦСКА, ако Стипич бъде уволнен. Няма добър и умен треньор, който би рискувал реномето си и да дойде да работи в тази ситуация, а и с такова стажантско ръководство. ;)
Ицо Янев е най-добрият български вариант за треньор според мен.
П.п. Има и опит с тимове замесени в борбата за изпадане ;) :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ицо Янев е нашия човек, даже да сме изпаднали вече. А после от Б група да вземе купата с бг момчета, правил го е вече. ;)
Не е лош треньор, но е малко мек и той. Трябва му стабилен и здрав гръб, а тва ръководство трудно би му осигурило такъв.
Да се оправят. И Фичо, и Орманджиев, и Александров сигурно взимат двуцифрена сума в евро всеки месец. Да си напъват задниците. Върне ли се публиката обаче и има ли такива резили, бързо ще се върнат в реалността или ще бъдат върнати по-скоро.
Четох, че в сезона, в който Стипич е бил в Грасхопърс и после те са изпаднали, публиката на швейцарците е нахлувала в доста мачове на терена. Така че не е само при нас това. И в Швейцария се случва.
Да се оправят. И Фичо, и Орманджиев, и Александров сигурно взимат двуцифрена сума в евро всеки месец. Да си напъват задниците. Върне ли се публиката обаче и има ли такива резили, бързо ще се върнат в реалността или ще бъдат върнати по-скоро.
Четох, че в сезона, в който Стипич е бил в Грасхопърс и после те са изпаднали, публиката на швейцарците е нахлувала в доста мачове на терена. Така че не е само при нас това. И в Швейцария се случва.
Как решихте, че Янев е добър треньор не зная. Към момента с нищо ненадгражда треньорската си кариера. Ето примерно един Томаш, където и да отиде отборите му наистина заиграват добре, за Янев същото не може да се каже.
Имащи се за водещи отбори и уважаващи себе си, трябва да търсят треньори които надграждат кариерата си.
Имащи се за водещи отбори и уважаващи себе си, трябва да търсят треньори които надграждат кариерата си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
:shock: какъв Янев ви гони ?! Тотално сме изплискали напоследък
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако става дума за български треньори и аз мисля, че единствената опция към момента е Томаш.
Разбира се, варианти са Любо Пенев и Илиян Илиев, но и за двамата има неща, които ги правят спорен избор.
За Любо, от това което е показал до сега, развива отбора бързо, но също толкова бързо развитието спира, сякаш е научил няколко трика с които да вдигне отбора и след това няма идея как да надгради.
За Илиян, всички казват че е страхотен треньор, но честно казано не съм видял нещо впечатляващо от него. Изповядва си един и същи стил, има цялото време и спокойствие на света и веднъж се добра до второто място, което не бих казал, че е изненада, все някога щеше да се случи.
Много внимателно проследих мачовете срещу израелците, точно защото исках да го видя как ще води отбора в Европа. Е поведението на Черно море в тези мачове беше жалко, и то срещу според мен доста посредствен отбор.
Та честно казано няма голям избор.
Ако Христо Янев беше водил успешно отбор, поне от средата на класирането щях да съм ок да го видим в ЦСКА, но към момента нищо не може да ме убеди, че е готов.
Разбира се, варианти са Любо Пенев и Илиян Илиев, но и за двамата има неща, които ги правят спорен избор.
За Любо, от това което е показал до сега, развива отбора бързо, но също толкова бързо развитието спира, сякаш е научил няколко трика с които да вдигне отбора и след това няма идея как да надгради.
За Илиян, всички казват че е страхотен треньор, но честно казано не съм видял нещо впечатляващо от него. Изповядва си един и същи стил, има цялото време и спокойствие на света и веднъж се добра до второто място, което не бих казал, че е изненада, все някога щеше да се случи.
Много внимателно проследих мачовете срещу израелците, точно защото исках да го видя как ще води отбора в Европа. Е поведението на Черно море в тези мачове беше жалко, и то срещу според мен доста посредствен отбор.
Та честно казано няма голям избор.
Ако Христо Янев беше водил успешно отбор, поне от средата на класирането щях да съм ок да го видим в ЦСКА, но към момента нищо не може да ме убеди, че е готов.