ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25
Като за първи мач е добре , може'е с 5-6 гола да ги бием.Не виждам да ни е къса пейката и няма смисъл да се купува някой , който я играе я не.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Liverpool_EC
- Контакти:
Все едно гледахме два различни отбора на Ливърпул през първото и второто полувреме. Естествено няма как от първия мач при нов треньор с нова тактика и изисквания играчите да бъдат перфектни. Да се надяваме, че с течение на времето ше гледаме повече отбора от второто полувреме. Изключителна игра след промените на полувремето, макар и Ипсуич да не са мерило в момента, понеже физически се сблъскаха с динамиката на ВЛ и буквално по едно време угаснаха нацяло. Единственият кусур второто беше ахилесовата пета от миналият сезон, пропуск след пропуск, поне 4 трябваше да из вкараме.
На търгашите на Мо Салах им пиша едно 0:0 още първият кръг срещу Ипсуич. И между другото, след като вече 3 години не можете да пласирате най-добрият играч на Ливърпул , май е крайно време да осъзнаете какви сте пишман-търговци и да ходите да продавате семки пред стадиона :mrgreen:
На търгашите на Мо Салах им пиша едно 0:0 още първият кръг срещу Ипсуич. И между другото, след като вече 3 години не можете да пласирате най-добрият играч на Ливърпул , май е крайно време да осъзнаете какви сте пишман-търговци и да ходите да продавате семки пред стадиона :mrgreen:
Такива минети на Салах само ти можеш да правиш. Не би имал нищо против да изчука и жена ти сигурно, щото е Мо Салах... нищо, че еба майката на цял отбор. Радвай са на рекордите щото друго няма видим.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Такива минети на Салах само ти можеш да правиш. Не би имал нищо против да изчука и жена ти сигурно, щото е Мо Салах... нищо, че еба майката на цял отбор. Радвай са на рекордите щото друго няма видим.
Пак ли ти разваля отбора? Като я подаде на Жота за да вкара на празна врата ли го развали? Диаз колко пропуска направи. Ти си с една точка този кръг, ще ти водя класиране на теб да те видим на кое място ще завършиш без Салах. Мо те срина психически, не можеш едно мнение да напишеш без да мислиш за него. Върха на деградацията си!
Води класиране без Салах нямам проблем не като да не играхме доста време без него миналия сезон и не като да не се насрахме като се върна. Помпайте рекордите щото титли няма видим скоро. Бройте колко opening match days ще вкара.. другите ще си берат тенекиите.
А и още нещо! Всяка асистенция на Салах се брои по най-стриктния възможен начин! Благодарение Салах играч Х е вкарал на ПРАЗНА! Но когато се правят асистенции към Салах и той вкарва на празна, пълна, полупразна и т.н. няма значение кое му е подал важното е че Салах е вкарал...
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:А и още нещо! Всяка асистенция на Салах се брои по най-стриктния възможен начин! Благодарение Салах играч Х е вкарал на ПРАЗНА! Но когато се правят асистенции към Салах и той вкарва на празна, пълна, полупразна и т.н. няма значение кое му е подал важното е че Салах е вкарал...
Ама нали ти развали отбора, щото не подавал. Сега като я подаде за да вкара друг, а не я би, ти пак намери за какво да плюеш.
От 3 години плюеш Салах, от 2 месеца плюеш новия треньор без да е изигран и един мач под негово ръководство. Затова ти казвам, че си едно деградирало леке. Без значение, какво се случва ти си дъвчеш едно и също. Какво точно да направи Салах за да се хареса на форумния плювалник? Да ти спечели титлата на ВЛ още първия кръг ли? Айде почвай да повтаряш 3те си лафа, че ти си ограничен до тях и нищо друго не можеш да измислиш. От години пишеш във форума на Салах, а не на Ливърпул. Салах е единствената ти тема след всеки мач. Още първия кръг успя да осереш нова тема, след победа на отбора, без никой друг да ти е дал повод да си покажеш простотията. Ясно ми е, толкова можеш, толкова пишеш, ама като няма какво ново да кажеш поне си замълчи :mrgreen:
Айде, айде и на тебе ти знаем репертоара. Нали ме обвинихте че правя темите за да плюя Салах. Е нямам нужда да правя тема за да го плюя. То пък една тема... Нали рева че сте гласували да няма теми и аз съм се натискал. Нищо че имах идеи какво да добавям. Е, няма да има теми за всеки мач може да си спокоен ще има обща тема тип миш-маш. Както ти си обеден че американците са тумори за отбора, за което съм съгласен, така и аз си държа че овен рекорди лични на Салах друго значимо няма да спечелим. След като остана само той от голямата тройка. Както се вижда той сам по себе си не е достатъчен и е бил част от нещо по-голямо. А той винаги се е смятал за нещо повече от колектива, а не е. Иначе относно новия треньор не само аз съм негативно настроен, но както да е.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ponko написа:Айде, айде и на тебе ти знаем репертоара. Нали ме обвинихте че правя темите за да плюя Салах. Е нямам нужда да правя тема за да го плюя. То пък една тема... Нали рева че сте гласували да няма теми и аз съм се натискал. Нищо че имах идеи какво да добавям. Е, няма да има теми за всеки мач може да си спокоен ще има обща тема тип миш-маш. Както ти си обеден че американците са тумори за отбора, за което съм съгласен, така и аз си държа че овен рекорди лични на Салах друго значимо няма да спечелим. След като остана само той от голямата тройка. Както се вижда той сам по себе си не е достатъчен и е бил част от нещо по-голямо. А той винаги се е смятал за нещо повече от колектива, а не е. Иначе относно новия треньор не само аз съм негативно настроен, но както да е.
Пак се налага да те поправям: ревах, ама от смях, на какъв хОй седна самичък. То беше пределно ясно, че с тази девствена психика няма да устишкаш много. 9Lives превеше теми 10-12 години без да се оплаче човека, ти на първата година ревна, че ти идва нанагорно. Хем не те кефи миш-маша, хем не искаш да правиш теми. Последно - боли ли те, сърби ли те ? На теб винаги нещо ти пречи, като станаха шампиони ти пречеше, че защитата нямала сухи мрежи, като не станаха шампиони следващите 3години ти е виновен Салах, а ако не станем шампиони следващите 3 ще ти е виновен Арне Слот. Ама, че аз ти преча да правиш теми е върха на путкинските ти оплаквания :) Винаги си бил най-големия ревльо във форума, да е жива и здрава жена ти дет' те търпи всеки ден. Тя е истинският мъж в семейството :mrgreen:
Никъде не съм се оплаквал, че съм правил теми ти яде лайна че сте били гласували да няма теми. Ами ето няма. Проблеми няма. В крайна сметка обсъждаш мене и плюеш мене, а не отговаряш личните рекорди ли на Салах са важни или отборните постижения. Като го няма второто ще се задоволиш и с първото няма начин де ще ходиш. Ся който не харесва Салах не е фен и е идиот разбрахме ти логиката. Нищо че арабина се звереше и на човека който го направи това което е. Ама му е простено щото е Салахов.