Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
колкото го вдигна на еврото :mrgreen: Май забравяте че съдиите са с Пешо
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:Ми, само трички и нито едно разгледано с ВАР. :lol:pomiqrat написа:THE G.A.M.E написа:Само да попитам... Какво трябва да се случи, за да се отсъди дузпа СРЕЩУ Ман. Сити ? :?
Да има нарушение в наказателното поле.
Привидяло ти си е
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- slash1912
- Контакти:
ivan56 написа:Ти футбол някога играл ли си бе розово Пони?
От 50 см кво да направи, като тоя дърводелец му я бие в ръката?
По принцип това точно не е дузпа,но други ,далеч по-фрапантни ситуации пак бяха подминавани.После имаше извинения.
Натрапва се тенденция в една посока и оттам идват тези коментари.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

И това ли е 50 см?

и това ли?

и това ли?

Бетер Севиля сте.
Засади искаш ли?

Не е ли?

И това ли?

А това?

slash1912 написа:ivan56 написа:Ти футбол някога играл ли си бе розово Пони?
По принцип това точно не е дузпа,но други ,далеч по-фрапантни ситуации пак бяха подминавани.После имаше извинения.
Добре де, ти поне си футболен истински фен.
Къде в кое и на кой водещ отбор от първенствата не се свири по такъв начин?
Нима едно време на Юнайтед, Барселона, Реал пък и дори и на нашите два хартиени гранда+ силните на деня не се свири така?
Разликата сега е, че има ВАР, специално за вчерашния мач, няма за кво да се хванеш.
Друга тема е, че има превъзбудеди докери от вашите, които не си гледат в собствената паница.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Кефи ме бай Иван как нарежда докерите, но ако трябва да сме честни подпирането за Сити е брутално на всички нивА. Тяхната наглост минава дори тази на Лудогорец у БГ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Кефи ме бай Иван как нарежда докерите, но ако трябва да сме честни подпирането за Сити е брутално на всички нивА. Тяхната наглост минава дори тази на Лудогорец у БГ.
Викаш дори Милко Балев и умрелото Цска би завидяло на Сити и Лудогорец в подпирането :lol:
Разликата, че сега има ВАР и поправя грешките, и всеки почна да разбира от съдийство, а преди чакахме на "Асене върни" и някой журналист от кумува срама да каже на висок тон, че "силните" са подпирани. Нищо не се е променило, просто сега имаме нагледно доказателства.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Голям Джейми Варди. Първо показа на феновете на Тотенхам, че той има една титла от Висшата лига, а те нямат, след което тегли сиктера на Ромеро :lol:

- slash1912
- Контакти:
ivan56 написа:slash1912 написа:ivan56 написа:Ти футбол някога играл ли си бе розово Пони?
Добре де, ти поне си футболен истински фен.
Къде в кое и на кой водещ отбор от първенствата не се свири по такъв начин?
Нима едно време на Юнайтед, Барселона, Реал пък и дори и на нашите два хартиени гранда+ силните на деня не се свири така?
Разликата сега е, че има ВАР, специално за вчерашния мач, няма за кво да се хванеш.
Друга тема е, че има превъзбудеди докери от вашите, които не си гледат в собствената паница.
Аз за вчерашния мач няма какво да пиша,понеже не можах да го гледам.
Нещата са точно такива, както си ги представил.Това,което мен ме дразни е,че уж с въвеждането на Вар подпиранията трябваше да изчезнат ако не напълно,поне в доста голяма степен.Нищо подобно.Кашата стана още по-голяма.
Щом се стигна до там,че Вълците искаха премахване на Вара,смятай...
На докерите им обръщай по-малко внимание :lol: Понеже са много,все ще се намери някой да се заяде.Ако знаеш колко пъти съм тръгвал да пиша и съм си трил мнението после :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
ivan56 написа:bubka написа:Кефи ме бай Иван как нарежда докерите, но ако трябва да сме честни подпирането за Сити е брутално на всички нивА. Тяхната наглост минава дори тази на Лудогорец у БГ.
Викаш дори Милко Балев и умрелото Цска би завидяло на Сити и Лудогорец в подпирането :lol:
Разликата, че сега има ВАР и поправя грешките, и всеки почна да разбира от съдийство, а преди чакахме на "Асене върни" и някой журналист от кумува срама да каже на висок тон, че "силните" са подпирани. Нищо не се е променило, просто сега имаме нагледно доказателства.
Това, че сега имало ВАР, ми звучи малко като оправданието на БГ кметовете, че видиш ли, тази фирма честно си е спечелила обществена поръчка и значи всичко е точно :D
CHELSEA