Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 19 авг 2024 13:22

metodito написа:1914.1902, futboqga, пичове, защо го правите наистина? Ние от сектата на Рибаря (колкото и да сме малко) не сме отваряли дума за него, вие гнъсите ли, гнъсите. Ами заради това правото е във -филите, а не във -фобите. Някой си написал нещо, друг направил друго, някакви филанкешии. Каква е връзката, не знам?
Между другото страхотен нов гол на Фичо срещу ПСВ.

Мето, не знам къде ме намесваш тук. Аз съм от хората, които уважават Станимир Стоилов и не съм си позволил никога да напиша лоша дума за най-успешния треньор в нашата нова история. Ще оценя да си вземеш думите назад, освен ако не ги пишеш целенасочено.

В този случай, моят пост беше насочен към това, че за нас предстоеше един изключително важен мач, а виден сдруженски "журналист" вместо да подкрепи отбора и да следи неговото развитие, се отдава на съвсем друг ангажимент. Пак казвам, Мъри е икона за Левски, но не може да е по-важен от настоящето на отбора за хора, които имат претенциите да управляват този клуб.

Дори и в личен план, този "журналист" направи толкова стряскащо некомпетентен анализ на отбора преди началото на сезона, че би трябвало да направи всичко възможно за да разбере къде са му пропуските, ако е професионалист. Вещаеше трагедии и кризи, а Левски е на другия полюс. Ако беше журналист, като част от екипа на медийната група, държаща правата за първенството, щеше да се възползва да е до отбора във всяка една минута, за да коригира пропуските си.

Що се касае до "сектата на Рибаря", както ти я наричаш, и това, че не сеели разделение, дай да хвърлим един поглед на вашата официална медия, а? В момент, в който Левски върви във възходяща линия, въпреки управителите си, за СЗдруженци е важно следното:

Направихме няколко успешни мачове и Пепи Деменцията се сетил, че преди години Сираков отказал някакъв алтернативен спонсорски договор - https://www.youtube.com/watch?v=wg21sFnMO98 Къде спа до този момент? При първи успех и веднага атаки по "любимия" клуб с цел внасяне на напрежение.

Деменцийката коментира и селекцията. Един не ставал и нямало да бъде продаден за пари. https://www.youtube.com/watch?v=MPdNj-NJo7Q

Нашите се сетили и за дарението на Пеевски. Четири години по-късно. (форумът не дава да има повече от два линка, но ето го в такъв формат: /watch?v=OPGVBGDpUWU)

Мога да продължа, но мисля, че илюстрирах тезата си.

Какъв е изводът? Всякакви твои "спасители" - Пепи Деменцията, Борето Касабов, Младежи, Лайнежи и подобни, с нищо не са по-различни от некадърника Сираков, господарката Раева, Сини приказки, Слави Борисовци и всякакви други лайномети. Един нормален няма и в двата лагера! Останахме една шепа хора, за които е важно Левски да върви напред, а не Сираков или Младежа да облажват от клуба.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 авг 2024 13:33

Съдийската комисия към БФС отговори на публикуваната от Левски вчерашна декларация по повод съдийството на Георги Кабаков в Разград. В нея "сините" нарекоха рефера "ибрикчята от Пловдив", твърдейки, че отсъжданията му са скандални, за което ще изкарат и видео. Левски загуби срещата с 0:1 допускайки първо поражение през настоящия сезон в efbet Лига.

"Във връзка с публикуваната позиция от страна на ПФК Левски (София) след срещата от Пети кръг на Първа лига срещу тима на ПФК Лудогорец 1945 (Разград), Съдийската комисия при БФС определя като недопустимо поведението на столичния клуб.

СК счита, че използването на епитетите във въпросната декларация по никакъв начин не отиват на клуб с над 100-годишна история и единственото, с което допринасят е ескалиране на напрежението и настройването на футболната общественост и привърженици в удобна посока.

Съдийската комисия подчертава, че е недопустимо реферите да се превръщат в изкупителна жертва за всяка допусната загуба и изгубени точки.

Време е погледите на спортно-техническите щабове и ръководните фактори както в ПФК Левски (София), така и в останалите клубове, да се насочат към вътрешните проблеми и да спрат да се намират външни оправдания за всеки неуспех.

Категорични сме, че всяко съдийско решение, във всеки мач, се подлага на анализ и допуснатите грешки не остават без последствия. Във връзка с това от началото на сезона бе започната и инициативата с публикуването на обучителни видеа в началото на всеки месец.

Надяваме се, че здравият разум ще надделее и повече няма да ставаме свидетели на поведение от страна на клубовете, което дава повод за ескалиране езика на омразата"
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 авг 2024 13:56

По едно време уж бяха разрешили на съдиите да обясняват какво са свирили и какво не и всичко се потули.
Като се смятат за прави да излязат и да обяснят.Ние се смятаме за ощетени и имаме право да обвиняваме.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 14:07

futbolqga написа:
Какъв е изводът? Всякакви твои "спасители" - Пепи Деменцията, Борето Касабов, Младежи, Лайнежи и подобни, с нищо не са по-различни от некадърника Сираков, господарката Раева, Сини приказки, Слави Борисовци и всякакви други лайномети. Един нормален няма и в двата лагера! Останахме една шепа хора, за които е важно Левски да върви напред, а не Сираков или Младежа да облажват от клуба.

Това им обяснявам от толкова време, но някои решават да се хвърлят в пламенна защита на подобни хора, което е абсолютно излишно. Към тези имена няма как да не прибавя Тъпавичаровци, Жельовци, Грънчаровци, Томета и Жаклиновци.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 14:11

metodito написа:1914.1902, futboqga, пичове, защо го правите наистина? Ние от сектата на Рибаря (колкото и да сме малко) не сме отваряли дума за него, вие гнъсите ли, гнъсите. Ами заради това правото е във -филите, а не във -фобите. Някой си написал нещо, друг направил друго, някакви филанкешии. Каква е връзката, не знам?

Част са от тази организация: ПФК Левски и неговите привърженици учредиха сдружението "Левски на левскарите", чиято цел е един ден да поеме пълен контрол над футболния клуб.

Затова мен ме интересуват действията ми, а на който не му пука за тях - просто да игнорира и това е.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 15:16

На вниманието на футболната общественост!!!!!

„ПФК Левски“ категорично заявява, че Георги Кабаков повече не трябва да ръководи двубои на нашия отбор, без значение от съперника. Явната тенденция в неговото съдийство бе доказана и на двубоя с „Лудогорец“. Тук не говорим за липса на качества, а за очеизвадна тенденция. Кабаков беше като компютър, програмиран да свири само в едната посока.

Този му стремеж щеше да докара нечуван срам да гледа на ВАР (надяваме се, че ако засадата не го бе спасила, щеше да бъде извикан до монитора) дузпа, която няма как да се даде и на квартално мачле. Той буквално щеше да си счупи краката да бяга към бялата точка в комична ситуация, в която Пламен Андреев изчиства топката и е връхлетян от нападател на съперника, но нямаше същия ентусиазъм да се замисли поне да отсъди нарушение за изблъскване в гръб срещу Алекс Колев в последната минута.

Георги Кабаков категорично не се съобразява със съдийската тенденция, а именно да се контактува само с капитаните на отборите, и то в определени ситуации. Вместо това той цифром и словом се е обяснявал и успокоявал футболистите на „Лудогорец“ ДЕВЕТ минути. Абсолютен прецедент в световния футбол – да разговаряш с футболисти от даден отбор 9 минути и никой от тях да не получи картон.

Може би и затова „най-добрият ни съдия“, етикет, който още му стои лепнат като гербова марка в медиите, е изпаднал в девета глуха на европейското съдийство. Нямаше го на Европейско първенство, нямаше го на Олимпиадата, все по-рядко го има и в евротурнирите. Появява се тук-там в кратки клипчета като негативен пример как може да се изкара дори Юрген Клоп от нерви. И няма как да е иначе, защото в европейското съдийство се расте с качества, честност и постоянство, не със слагачество. Нямаме търпение да видим и оценката на Съдийската комисия за „спектакъла“ и настояваме той да бъде наказан за „представлението“ си.

Представяме на вашето внимание видео и обяснение на част от ситуациите в мача. Тук няма как да уловим всички негови беседи с футболисти на „Лудогорец“, нито неспазването на разпоредбите на УЕФА, че когато даден футболист е малтретиран със серия от фаулове, както се получи със Сангаре, трябва да се даде жълт картон дори и да няма прекомерна грубост. Педро Нареси и няколко негови съотборници получиха най-много плашливо укорителен поглед от Кабаков.

В подкрепа на нашата позиция, прилагаме и видеоматериал с част от грешките на главния арбитър!

• 5-а минута – неотсъдено нарушение за изблъскване в гръб срещу Алдаир, след което се стига до корнер пред вратата на „Левски“

• 9-а минута – отсъждане на тъч в близост до вратата на „Левски“, след игра на съперника с топката

• 9-та минута – неотсъден очевиден фаул за бутане на Мустафа Сангаре

• 11-та минута – неотсъдено нарушение срещу Мустафа Сангаре за задържане близо до наказателното поле на „Лудогорец“

• 14-та минута – спиране на атака на Алдаир с отсъждане на несъществуващ фаул на Келиан ван дер Каап

• 16-та минута – спестен жълт картон за футболиста на „Лудогорец“ Куртулуш за грубо влизане в краката на Александър Колев

• 35-та минута – поредно неотсъдено нарушение срещу Сангаре, който първо е задържан, а след това и ритнат от играчи на съперника

• 43-ра минута – неотсъдено нарушение за настъпване срещу Сангаре в непосредствена близост до наказателното поле. Спестен картон за Сон

• 45+2-ра минута – отсъден тъч в близост до наказателното поле на „Левски“ след очевидна игра с топката на футболист на „Лудогорец“ пред очите на страничния съдия

• 46-та минута – неотсъдена очевадна засада на Квадво Дуа. След изчистването на Пламен Андреев тъчът е в полза „Лудогорец“.

• 54-та минута – неотсъдено нарушение за изблъскване в гръб на Сон срещу Алдаир

• 55-та минута – неотсъдена игра с ръка в наказателното поле на „Лудогорец“ след шут на Алдаир

• 58-та минута – потенциален картон за удар с лакът срещу Карлос Охене. При подновяването на играта съдийската топка е предоставена на „Лудогорец“

• 65-та минута – отсъден наказателен удар за нарушение на Пламен Андреев, който обаче играе първи с топката. След сигнал на първия асистент за засада решението е коригирано

• 68-а минута – потенциален картон за умишлено настъпване Сангаре от Диниш Алмейда. Неотсъден дори фаул в ситуацията и предоставена съдийска топка на „Лудогорец“

• 69-та минута – неотсъдено нарушение за блъскане в гръб на Сангаре

• 82-та минута – спестен пореден картон на Педро Нареси за умишлено настъпване на Майкон

• 90-4-а минута – неотсъден наказателен удар за избутване в гръб на Сон срещу Александър Колев

‼️ P. S. Препоръчваме на Съдийската комисия да разгледа и коментира приложеното от нас видео, а не играта и резултатите на отборите, участници в българското първенство. С огорчение забелязваме, че нищо в съдийството в последните месеци не се е променило и добре познатите практики от миналото продължават да се прилагат с пълна сила.

https://www.youtube.com/watch?v=5Jivi39lk5k

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 авг 2024 15:37

Гледах клипа - Педе*аст Нерез е за поне 3 жълти картона, които лизачът на Киро не даде. Има и изпуснати моменти, като например посягане с бутоните към слабините на Сангаре. Иначе Сангаре беше системно ритан и спиран с нарушения - така както миналите сезони се спираше Уелтън. Иначе лизачът на Киро много тънко подпира. Нито двете дузпи са 100%, нито повечето от множеството фалове срещу Сангаре са с нарисуван картон. Обаче когато е системно прави впечатление. Мърша..
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 авг 2024 15:41

Сега съдиите още повече ще ни режат.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2024 16:10

futbolqga написа:

Мето, не знам къде ме намесваш тук. Аз съм от хората, които уважават Станимир Стоилов и не съм си позволил никога да напиша лоша дума за най-успешния треньор в нашата нова история. Ще оценя да си вземеш думите назад, освен ако не ги пишеш целенасочено.

В този случай, моят пост беше насочен към това, че за нас предстоеше един изключително важен мач, а виден сдруженски "журналист" вместо да подкрепи отбора и да следи неговото развитие, се отдава на съвсем друг ангажимент. Пак казвам, Мъри е икона за Левски, но не може да е по-важен от настоящето на отбора за хора, които имат претенциите да управляват този клуб.

Дори и в личен план, този "журналист" направи толкова стряскащо некомпетентен анализ на отбора преди началото на сезона, че би трябвало да направи всичко възможно за да разбере къде са му пропуските, ако е професионалист. Вещаеше трагедии и кризи, а Левски е на другия полюс. Ако беше журналист, като част от екипа на медийната група, държаща правата за първенството, щеше да се възползва да е до отбора във всяка една минута, за да коригира пропуските си.

Що се касае до "сектата на Рибаря", както ти я наричаш, и това, че не сеели разделение, дай да хвърлим един поглед на вашата официална медия, а? В момент, в който Левски върви във възходяща линия, въпреки управителите си, за СЗдруженци е важно следното:

Направихме няколко успешни мачове и Пепи Деменцията се сетил, че преди години Сираков отказал някакъв алтернативен спонсорски договор - https://www.youtube.com/watch?v=wg21sFnMO98 Къде спа до този момент? При първи успех и веднага атаки по "любимия" клуб с цел внасяне на напрежение.

Деменцийката коментира и селекцията. Един не ставал и нямало да бъде продаден за пари. https://www.youtube.com/watch?v=MPdNj-NJo7Q

Нашите се сетили и за дарението на Пеевски. Четири години по-късно. (форумът не дава да има повече от два линка, но ето го в такъв формат: /watch?v=OPGVBGDpUWU)

Мога да продължа, но мисля, че илюстрирах тезата си.

"Вашата"? Не участвам в никакви сдружения, нито съм им фен. Последното видео на "Пепи" тръгнах да го гледам преди седмици и го спрях в началото. Мъри си има отбор, пожелавам му да остане в Суперлигата и това е.
"Твои", "вашата". Човек, не те разбирам, честно. От никои не съм. Като някакъв хитлерист си, майна. Ако не си от нас, значи си против нас. Против никой не съм. За всеки съм.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 19 авг 2024 16:11

Тая мръсна гад кабак-офф и чинката едно и също уилично куче ги е правило - кучеглави ибрикчии. гидженката е същият продажник.

Тънко, лекинко ни махат главата - нищо грубо, само "лекинко" тенденциозно. Все пак не са като озни плешо никиту и сшатбичката, които директно ни махаха главата.

Това на Алекс Колев си е дузпа, а ръчичката преди е нарисувана от всекъде, само не знам ВАРА къде беше т.е. две дузпи не даде.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”