metodito написа:1914.1902, futboqga, пичове, защо го правите наистина? Ние от сектата на Рибаря (колкото и да сме малко) не сме отваряли дума за него, вие гнъсите ли, гнъсите. Ами заради това правото е във -филите, а не във -фобите. Някой си написал нещо, друг направил друго, някакви филанкешии. Каква е връзката, не знам?
Между другото страхотен нов гол на Фичо срещу ПСВ.
Мето, не знам къде ме намесваш тук. Аз съм от хората, които уважават Станимир Стоилов и не съм си позволил никога да напиша лоша дума за най-успешния треньор в нашата нова история. Ще оценя да си вземеш думите назад, освен ако не ги пишеш целенасочено.
В този случай, моят пост беше насочен към това, че за нас предстоеше един изключително важен мач, а виден сдруженски "журналист" вместо да подкрепи отбора и да следи неговото развитие, се отдава на съвсем друг ангажимент. Пак казвам, Мъри е икона за Левски, но не може да е по-важен от настоящето на отбора за хора, които имат претенциите да управляват този клуб.
Дори и в личен план, този "журналист" направи толкова стряскащо некомпетентен анализ на отбора преди началото на сезона, че би трябвало да направи всичко възможно за да разбере къде са му пропуските, ако е професионалист. Вещаеше трагедии и кризи, а Левски е на другия полюс. Ако беше журналист, като част от екипа на медийната група, държаща правата за първенството, щеше да се възползва да е до отбора във всяка една минута, за да коригира пропуските си.
Що се касае до "сектата на Рибаря", както ти я наричаш, и това, че не сеели разделение, дай да хвърлим един поглед на вашата официална медия, а? В момент, в който Левски върви във възходяща линия, въпреки управителите си, за СЗдруженци е важно следното:
Направихме няколко успешни мачове и Пепи Деменцията се сетил, че преди години Сираков отказал някакъв алтернативен спонсорски договор - https://www.youtube.com/watch?v=wg21sFnMO98 Къде спа до този момент? При първи успех и веднага атаки по "любимия" клуб с цел внасяне на напрежение.
Деменцийката коментира и селекцията. Един не ставал и нямало да бъде продаден за пари. https://www.youtube.com/watch?v=MPdNj-NJo7Q
Нашите се сетили и за дарението на Пеевски. Четири години по-късно. (форумът не дава да има повече от два линка, но ето го в такъв формат: /watch?v=OPGVBGDpUWU)
Мога да продължа, но мисля, че илюстрирах тезата си.
Какъв е изводът? Всякакви твои "спасители" - Пепи Деменцията, Борето Касабов, Младежи, Лайнежи и подобни, с нищо не са по-различни от некадърника Сираков, господарката Раева, Сини приказки, Слави Борисовци и всякакви други лайномети. Един нормален няма и в двата лагера! Останахме една шепа хора, за които е важно Левски да върви напред, а не Сираков или Младежа да облажват от клуба.