След почти цял изигран първи кръг - Ливърпул изглеждат плашещо, Арсенал са си все така стабилни. Сити мисля са започнали най-късно предсезонната си подготовка от всички клубове във ВЛ, та е нормално да не играят на високо ниво. Днес Челси им бяха напълно равностойни, въпреки очакванията да ги смажат. Палас може да са изненадата този сезон. Вила биха стабилния от към единици отбор на Уест Хем. Нюкасъл не съм ги гледал, но са спечелили с 10 човека. Утре ще видим Тотнъм, но мисълта ми е, че топ 4 тази година ще е доста труден за постигане, макар и да има наченки за по-добро представяне от миналата година. И все пак ако искаме ШЛ май ще трябва да спечелим ЛЕ - в противен случай лигата на скъсаняците ни чака. :D
И за протокола - Грийнуд къса мрежи за Марсилия, а ние ще се радваме на бижуто Анто. :D
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ливърпул са наистина плашещи. Гледах репортаж - уникални контри и извеждащи пасове. Смеят им се за липсата на трансфери, но те си имат достатъчно силен отбор и очаквам да са в битката за титлата със Сити и Арсенал. Челси няма да са в топ 4. Ние също
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Далеч сме от Ливърпул, Арсенал и Сити. Но четвъртото място е постижимо. Нюкасъл нямат състав за топ 4-Гордън, Айзък и Гимараеш са световна класа, другото е пълнеж. Челси са по-хаотични от нас, Вила според мен ще се задъхат с местното първенство и европейския футбол. Днес ще видим Тотнъм какво ще предложи, според мен те са единствения отбор, които имат по-голям шанс от нас за четвъртото място. Но този сезон целта не е топ 4. Целта е да махнем плявата и да изградим стил. По точка номер 1 почнахме да работим-Варан, Марсиал, Уан-бисака са аут, сега чета че Пелестри е сигурен за Панатинайкос, Фулъм и Наполи май ще се борят за Скот Сакатия. Анто и Рашфорд нямат разкарване за съжаление. Лошото е, че не смятам че с Тен Хаг ще изградим стил.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
След 600 млн пръснати да кажем, че целта не е топ 4 - ами абсурдно и най-вече жалко е :oops:
Всичко различно от топ 4 ще е чутовен провал, ама ЧУТОВЕН !
Всичко различно от топ 4 ще е чутовен провал, ама ЧУТОВЕН !
Навремето Фъргюсън беше наречен изкукал дядка за дето имахме ЦЕЛИ 3 сезона без титла. Сега чутовен успех, ако влезем в топ 4 :D Наистина от един мениджър изхарчени 600 млн и няма качествени футболисти, няма стил на игра, все чистим, все ребилдваме. Това няма край деба :D
- Scholesy93
- Контакти:
Ами десет години гоним все топ 4 на всяка цена, а цената винаги се оказват дългосрочните цели на клуба. Аз един нулев сезон откъм резултати няма да откажа, но ако видя че старите пушки и инвалидите от отбора спрат да играят за сметка на Колиер, Хари Амас, Амад. Аз в едно не се съмнявам-Тен Хаг ще гони топ 4 като луд. Това би му дало още годинка начело. И е готов да плати всяка цена, за да достигне тази цел-200+ милиона на пазара, бъдещето на юношите, качеството на играта, здравето на играчите. И следващата година ще ни опаткат още в групите на ШЛ поради тази прескъпа цена.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Много ме е яд за Грийнууд.
И той си е виновен, ама и нашите келеши нищо не направиха да го подкрепят. Изтървахме един футболист, който в сегашният отбор щеше да пасне чудесно.
И той си е виновен, ама и нашите келеши нищо не направиха да го подкрепят. Изтървахме един футболист, който в сегашният отбор щеше да пасне чудесно.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Гледах хайлайтс, лапето ги е утрепало във Франция. Като цяло тегаво отношение: Енцо го заснеха с расистки скандирания, които уж вече се наказват със смъртна присъда по публичния морален кодекс, и Челси...го направиха капитан. А нашето момче му обърнахме гръб.
Пелестри е аут, което е нормално. Нямаше талант за Юнайтед. Ама с изходящите трансфери се бавим: остават Ериксен, Скот, Линдельоф, Межбри и Санчо. Следващата година задачата е подобна: Антъни, Касемиро, Магуайър, Рашфорд, потенциално Маунт, потенциално и Шоу трябва да ги продаваме. А тия шестимката са на много сладки заплатки...
Пелестри е аут, което е нормално. Нямаше талант за Юнайтед. Ама с изходящите трансфери се бавим: остават Ериксен, Скот, Линдельоф, Межбри и Санчо. Следващата година задачата е подобна: Антъни, Касемиро, Магуайър, Рашфорд, потенциално Маунт, потенциално и Шоу трябва да ги продаваме. А тия шестимката са на много сладки заплатки...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Грийнууд е по-добър от всеки един от атакуващите ни играчи, като има и такива ( например Рашфорд и Антъни ) сумарно не могат да се доближат до него ! Ама не, ние слушаме женския отбор и кой ли не !
Дано са включили някаква опция за откупуване в договора на Грийнуд. Каквито са ни ялови нападателите наистина щеше да се включи много добре.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.