Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

dedko2022
Контакти:

Re: Tрансфери и контроли лято 2024

Мнениеот dedko2022 » 18 авг 2024 22:42

Надявам се новите шефове да доведат правилните играчи, които да пасват на правилният треньор, или обратно - все тая! Нека клуба първо заработи, пък тогава да мислим за треньори и играчи, защото в момента изглежда, че няма пилот в самолета.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2024 22:45

ivo55 написа:Пази си вените. Ще е трудно и този и следващия сезон.
Дано нацелят някой като Саша, който макар и с ретро футбол, да направи така че с тези играчи да трупаме точки. Да не иска от тези играчи трудни и модерни неща.

Саша Илич ми е Пеп направо, ако го сравнявам със НЕМ, Белчев или този Стипич. Честно казано в момента в който каза, ние ще се борим за топ 5 аз загубих уважение към него, гледам че и играчите също !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 18 авг 2024 23:15

Аз пък за първи път чух за него като го обявиха. Сега си изграждам мнение за него и не е особено добро, логично. Лошото е, че има куп други фактори, за които той вина няма, а ма не виждам и с какво ни е полезен, освен да демонстрира прилепнали дрешки и да приказва.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 18 авг 2024 23:48

Значи отбор от резервите на първия отбор се намират на последно/ предпоследно място в Б група.
Това са футболистите на които разчитаме ,че ще са равностойни и могат да заменят титулярите при нужда.
Тук някъде някой трябва да излезе и да обяви защо Манчев е треньор на този отбор след като има една победа в професионалния футбол от 14 мача, преди да бъде назначен.
Третия директор също е добре да направи изявление и да каже как се развива строителството на стадиона.
До тук е дал само едно изявление и то беше че ако Лудогорец иска ще отложим мача с тях :) Интересно това негова работа ли е :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 авг 2024 23:56

Този не го броя аз ! Уникално недоразумение

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 авг 2024 00:23

Има нещо в ръководството, заради което не върви селекцията и заради което може би не успяха да докарат читав треньор. Не знам, заплатите ли са ниски, що ли?
Та в този смисъл съм скептичен, че и сега ще намерят добър тренер. Но а дано!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 авг 2024 00:41

Относно мача със Славия сега слушах по един канал коментари на фенове и с повечето им мнения съм съгласен.

За първи път играем с 4-3-3 при Стипич. Да аз писах, че това е възможна и предпочитана и от мен схема в темата за мача преди още той да е започнал. Но първо не бих поставил Хайнц като вътрешен халф никога, още повече с Линдсет и Кареасо, които също не са типични опорни халфове. Второ- крилата или по-скоро крайни нападатели в тази формация Локило и Фаетон трябваше задължително да бъдат инструктирани да се връщат много повече в защита и да помагат на бековете.

Чух коментари, че Кареасо е играл трагично. Ок но както казаха и феновете, които слушах досега, то и Нголо Канте да играеше вместо Кареасо в този мач трудно би се справил. Тази четворка- офанзивни халфове ли какви се водят не знам: Линдсет и Хайнц+ двете крила Фаетон и Локило играеха твърде напред и неангажиращи в защита. По този начин отборът изглеждаше разделен на 5 човека отзад ( 4 защитници +Кареасо) и тези 4 човека отпред, които изброих по-горе+ Калиопу.
В дупката по средата на терена между защита и нападение трябваше да се оправя именно Кареасо. А той дори не е натурален дефанзивен халф.

Оттам дойдоха проблемите първото полувреме основно. Почти при всяка атака на Славия техните нападатели изскачаха ек на ек с някои от нашите бранители. Никога не съм виждал Християн да изглежда толкова объркан откакто той дебютира като 17-18 годишен при нас. Но сега е. Факт. Относно дузпата на Турицов- без коментар. Само ще кажа, че такива дузпи съм правил и аз преди 20 години, когато играех в махалата. Ванката вятър го вее на бял кон!

Чуват се мнения, че не е лошо при такива обстоятелства Юга да бъде върнат в първия отбор. Ние друг дефанзивен халф нямаме. Е и Петко П. , но.... Тук съм пас, имам предвид за Юга. Мнението ми е, че няма бъдеще в състава, но ...... при такива обстоятелства......

Според феновете от този канал (ЦСКА фен тв - чат-пат ги слушам) Фаетон и Локило играли горе-долу добре. Еми много ми е трудно да се съглася. Какво направи Фаетон? Колко му беше КПД в този мач, каква му беше ефективността? За пореден мач се провали според мен и то в ключов момент, изпускайки най-чистото положение. Няма психика това момче за мен.
Локило го запомних с неуспешните му опити за симулации. Не знам, но си мисля, че ако Тасев играе едва ли ще е много по-зле от Локило.

Единствено за новия нападател не мога да кажа нищо. Факт е, че не направи нищо кой знае какво. Обаче забелязахте ли, че второто полувреме се връщаше доста дълбоко към нашата половина и се опитваше поне да помага на халфовете и да разпределя. Поне показа желание. Може да не е новия Дрогба, но може би ще ни свърши някаква работа. Ще видим, рано е да се каже.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 авг 2024 02:04

Само вмятам, че преди 3-4 месеца, когато новите дойдоха на власт, аз написах, че за ЦСКА предстоят още по-тежки дни. Демек, пак излязох прав. Благодаря за вниманието. Хубаво е и да си записвате... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 08:05

Да беше заложил голяма сума,вместо да тракаш по клавиатурата !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 авг 2024 09:37

Разбира се, че е бойкот. То е очевидно, че НЕ ИСКАТ да играят. Каква е причината аз лично не мога да твърдя със сигурност. Но моралът е нулев в момента в отбора. Явно треньорът не може да овладее съблекалнята, същото се отнася и за директорите. Интересно е, че всичко започна СЛЕД мача в Разград. Там желанието и себераздаването беше на много добро ниво, впоследствие е тотален хаос. С правилна нагласа и сплотяване за нула време можем да се вдигнем, играчите в никакъв случай не са толкова слаби. Въпросът е кой ще "донесе" тази нова нагласа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”